הקאות

אתיש

New member
הקאות

אני צריכה עזרה - הקטנטונת שלי בת שנה ותשעה חודשים עם צינון חזק קרוב לשבוע מיום רביעי התחילה להקיא - ביום חמישי היינו אצל הרופא שאמר שהילדה בסדר גמור בינתיים היא לא אוכלת לא ישנה שותה בקושי ומקיאה - למזלינו חום אין לה היא מלאת ליחה בגרון איך אפשר להקל?

אדים.

תעשי לה קצת אדים בחדר עם מכשיר - לא קרוב אליה יותר מדי. וחוץ מזה אולי כדאי ללכת למיון? החלמה מלאה.

מכשיר אדים, אפסק, המנעות ממאכלים

כגון - בננות, מוצרי חלב, במבה. הם ידועים כמגבירי ליחה. אני מניחה שההקאות נובעות משיעול (?) אפסק (אם את לא מכירה) הוא תכשיר הומאופטי הנלקח בטיפות לפה, והוא מפחית את כמות הנזלת. אותי הוא ממש הציל בימים האחרונים, כי תומר מצונן, אך גם עם אף פצוע, אדום וכואב לאחר נפילה בגן, ולכן אי אפשר לנגב לו את האף. אפסק הפחית משמעותית את כמות הנזלת. מכשיר אדים - קרים או חמים לשיקול דעתך (יש דיעות לכאן ולכאן) הגבההת הראש בשינה - ע"י מגבת מגולגלת מתחת למזרון. רצוי מאוד לא לשים על כרית, כי אז הפנים יכולים לטבוע בתוכה. הגבהת הראש מונעת עליה של הליחה, הגורמת לשיעול (ולהקאה) לנו הרופא נתן "אקטיפד" ליבוש הליחה, 2 CC לפני השינה (מעט מרדים) אם יש מכשיר אינהלציה, ניתן לעשות אינהלציה רק עם המים, כדי לגרום לשיעול שיוציא את הליחה (טיפ של אורנה, בדקנו, עובד) והכי חשוב, שתרגיש טוב במהרה, כדי שתוכל לחגוג את פורים!

אתיש

New member
תודה

אבל ניסנו כבר הכל - היא ישנה עם ראש מוגבה שמנו אדים חמים עם טיפות אקליפטוס היא מקבלת שיעולית של הדס ואפילו השמשנו באפסק המצב מחמיר - כרגע הזעיקו אותי שהחום גם עלה כנראה שהפורים השנה יהיה קצת חולה עבורינו

odeia

New member
אתיש, תעברי למכשיר אדים קרים

איפה את גרה? אם קרוב אלי, אנסה לבוא לעזור.

רותי ע

New member
החלמה מהירה ../images/Emo140.gif

העיצה הכי ברורה מעליה-לתת לה לשתות כמה שיותר. אפילו עם כפית..

odeia

New member
אתיש, שלחתי לך מסר עם מספר

הטלפון שלי, תתקשרי בבקשה. אורנה

למעלה