הקאמבק הטרגי של לה- בוש

הקאמבק הטרגי של לה- בוש

באמצע שנות התשעים ,בעידן שליטתו של היורודאנס בעולם יצא אחד השירים הבולטים בתחום - "בי מיי לאבר" של ההרכב (הגרמני,עם השם הצרפתי ששר באנגלית) לה בוש . מי שהתבלטה בשיר היתה הסולנית מלאני תורנטון עם הקול העבה יחסית שלה. מלאני התחילה מאפס כאשר ההרכב התפרק , ורק עכשו , בדיסק הסולו השלישי שלה כולם ניבאו לה את הפריצה הגדולה. הדיסק אמור היה לצאת בתחילת נובמבר, ומבקרי מוסיקה טענו שמדובר בדיסק פופ ממש טוב. רק מה , בתחילת נובמבר נספתה מלאני בתאונת מטוס , ויציאת הדיסק נדחתה. לפני שבועות אחדים יצא הסינגל ´WONDERFUL DREAMS שכבר עושה רושם שהולך לכבוש את אירופה. השיר כבר נוחל הצלחה בגרמניה , הולנד ובלגיה ,וגם במצעד האירופי הוא כבר במקום ה-14. לסיום המלצה- תורידו את השיר הזה , תנסו למצוא אותו . באמת שיר יפה

טוב, היא לפחות הלכה בסטייל..

בתאונת המטוס המפורסמת בשוויץ. אבל מה קורה עם הנקרופיליה המצעדית לאחרונה? אלייה מקום ראשון בבריטניה (נו טוב, זה שיר לא רע) ועכשיו אנחנו מתבשרים שג´ורג´ הריסון, שזכה לתואר המפוקפק "אישיות השנה בתחום המוזיקה" (תואר אותו קיבל בזכות העובדה שמת) יוציא סינגל חדש, מחומר שנותר מהעבר (טופאק 2?) ות´ורנתון עם הסינגל החדש, ועכשיו בוודאי מותו מתופף ´פידר´ (מי?? אתם שואלים, בצדק) יזניק חומר שלהם למצעדים. אפשר זמרים חיים בבקשה?

סליחה?

ג´רג´ הריסון ראוי לתואר אישיות המאה ברוק. בזכותו הרוק הגיע לאן שהגיע. הוא אחד מהיוצרים החדשניים ביותר. טכניקות הגיטרה שלו חוקו ע"י רבים אחרים, ללהקות קמו על מנת לחקות אותו. אריק קלפטון אמר שפעם הוא חלם בלילה שהוא מנגן כמו ג´ורג´. ג´ורג´ גם היה הראשון ששילב אלמנטים אוריינטלים (סיטאר) במוזיקה מערבית. מדובר באחד היוצרים החדשנייים, היצירתיים והפוריים ביותר במאהף, שלא לדבר על כך שמדובר באדם ייחודי ונדיר בטוב ליבו. הוא היה הראשון שהגה את רעיון קונצרט הצדקה. יצא עכשיו הלהיט הכי גדול שלו My sweet Lord, אגב, בעקבות לחץ מצד בונו ואחרים. כל ההכנסות הולכות ןלצדקה. בבקשה אל תשווה אותו ליוצרים (?) נחותים כמו טופאק שקור. ג´ורג´ היה יחיד במינו. סוזן

אני בכלל לא משווה אותו לטופק שקור

אלא ליוצרת הדגולה קיילי מינוג. בעוד הריסון לא עשה שום דבר השנה, קיילי כבשה בסערה את כל מצעדי העולם וראוייה לתואר הזה יותר מכל זמר/ת/להקה השנה. להעניק את אישיות השנה במוזיקה לאומן שכל תרומתו השנה היתה העובדה שהוא מת, זה מגוחך. אבל זה גם ככה תואר שהעניקו בישראל, מדינה שבה הטון המויזקלי מוכתב על ידי גלגל"צ וקוטנרים למינהם, מה הפלא שאלו התוצאות שמתקבלות.

קיילי? יוצרת דגולה?

סלח לי כשאני אגחך... מההי תרומתה של הגברת למוסיקה? איך אתה בכלל יכול להשוות בין יצור נחות שכמותה לבין גדול הגאונים המוסיקלים של המאה ה20? האיש שאלמלא הוא, היינו נשארים תקועים לנצח בשנות החמישים, מבחינה מוסיקלית. מה זה משנה מה הוא עשה ספציפית השנה? (מה גם שהוא היה מאוד מאוד חולה השנה, ועסק בעיקר בנסיונות נואשים לשרוד) את ג´ורג´ יזכרו בדורות הבאים בעוד שהגברת מינו תמצא מהר מאוד את אצמה בדרך לפח האשפה של ההיסטוריה. סוזן

מי בכלל שם על הביטלס?

מבחינתי השירים המשעממים והצוללות שלהם ישארו אי שם בדפי ההיסטוריה. אם כבר תרומה למוזיקה בשנים האלו - אבבא הדגולים. קיילי מינוג כבר השאירה את חותמה על ספרי ההסטוריה, אל תדאגי לה.

MARMELAD

New member
חיפושיות אאוט. קיילי אין. ומריה מה?

אין מה להשוות. קיילי לוקחת. עם כל הכבוד לג´ון לנון, קיילי נראית הרבה יותר טוב. חוץ מזה שהיא יודעת לעשות עוד דבר אחד או שניים חוץ מלנסר על גיטרות. די, מספיק, כבר חצי מהביטלס מתו. ומאחר והקליפים שלהם נראים כמו מבט לחדשות תרפפ"ו... הגיע הזמן להעביר את הדיונים עליהם לפורום "מוסיקה איכותית לאנשים שמבינים - שלא כמו בתרבות הקליפים" ולתת לנו להמשיך לדסקס עניינים חשובים הרבה יותר. אז מה אתם אומרים - מריה קארי - האם יש סיכוי לקאמבק? או שלעולם תהיה מנודה בגלל השנה האחרונה?

**Blue-Lagoon**

New member
זה שאתה לא מכיר את פידר

לא אומר שגם שאר העולם לא מכיר אותם... למשל באמ טי וי 2 השיר שלהם DAY IN DAY OUT נחרש (ומתחיל להמאס) אז אני לא חושבת שעכשיו יתחילו להשמיע אותם רק כי המתופף שלהם התאבד.... אמילי I going out for a while, so I can get high with my friends. I will.

ג´ורג´ הריסון מקום 1 בבריטניה

ומי נכנס למקום הראשון במצעד הבריטי? ג´ורג´ הריסון, שמוריד מהמקום הראשון את אלייה המנוחה, וכך שבוע שני ברציפות שאת פסגת המצעד הבריטי מאכלסות גופות, ואם אכן יוציאו סינגל של פידר, האם נגיע ל3?

בקרוב שירים חדשים של

בוב מרלי , טופאק , נוטוריוס ביג, פרדי מרקורי ואלביס (בעצם לא , הוא לא מת , ראיתי אותו באור יהודה)

MARMELAD

New member
אפילו בקבר הם מרעישים?

יאללה, זמר מת - מת. בסדר, הבנו. להוציא את הדיסקים שהוא הקליט ולא הספיק לשחרר - סבבה. אבל ת´אמת, כשאני מדליק את הטלויזיה ורואה את עאליה מושכת מטפחת בד לבנה בין הרגליים שלה... זה ממש לא עושה לי את זה. תנוח על משכבה בשלום ותעזוב אותי בשקט. אם את כבר מתה - תמותי בשקט. וג´ורג´ הריסון... עוד גיטריסט ז"ל. נו, מת. יאללה, הגיע הזמן להתגבר. להמשיך הלאה בחיים. דרך מצויינת להמשיך הלאה - השיר החדש של מארי ג´יי בלייג. איזה כיף. אני רק רואה אותה ולא אכפת לי מכלום. סלאם עליכום.

למעלה