הקאמבק- היה מעולה

הקאמבק- היה מעולה

פרק אחרון פשוט מעולה. חבל שאין עוד עונה, הקטע בסוף שהם "נקנו לעונה נוספת" רק גרם לי לחשוב על המציאות.

anazapela

New member
לו הייתי באוז

הייתי שוכרת איזה איטלקי שיחסל את מי שביטל את הסדרה. אבל אני בן אדם שלא מאמין באלימות
היה פרק מעולה, מעולה, מעולה. מי שהיה חסר לי זה פולי ג'י, במיוחד לאור מה שהיה בשבוע שעבר (ההצגה שלו למצלמות לא נחשבת). אבל באמת שאי אפשר להתלונן. נהניתי מכל הפרקים וחבל מאוד ש HBO הורידו את השאלטר, וחבל שרשת lifestyle החליטה בסוף לא לקנות את הסדרה (או אולי דווקא לא...). אמי לליסה קודרו!

Aviad1987

New member
../images/Emo45.gif על כל מילה.

מהפרק הראשון ידעתי שמדובר בסדרה ששווה את הצפייה שלי ואני שמח שנשארתי עד הסוף (ועצוב שזה אכן הסוף).

yesplus

New member
מסכימה ושמחה לשמוע

אחרי התגובות המפקפקות בהתחלה.

snier1991

New member
כמה שאתה צודק

עם כל הבאז וההיפ סביב ניצבים והעשב של השכן הסדרה הזאת הייתה מבריקה שנונה ומרגשת בו זמנית

gadgad0

New member
מבול החרפות שהומטרו (על ידי אחרים

ועל ידי כותב שורות אלה) היה מוצדק לחלוטין. ראיתי את כל הפרקים (למעט פרקים 3 ו-4) - כי אי אפשר שלא לצפות בתאונת השרשרת הטלוויזיונית הזאת (כפי שאי אפשר להתיק את העיניים מתכנית הראיונות של ספי ריבלין בערוץ הראשון, למשל), והיה (אם ננקוט בלשון עדינה) מחורבן כהוגן. שום דבר שלא ראינו בעבר. המשפט המבריק ביותר בפרק היה נותר על רצפת חדר העריכה ב"הפמליה". שום אלמנט תסריטאי מחוץ לאלה שבילי ויילדר טחן עד-דק בשנות הארבעים והחמישים לא הופיע פה. אלטע-זאכן מהסוג הנפוץ ביותר. ובאשר למפגע האקולוגי ששמו ליסה קודרו, ובכן, משובטת-הפיבי הזאת צריכה לקבל הערת אזהרה בפני עצמו באתר של "גרינפיס". מי שסגר את השאלטר על הסדרה הקלוקלת הזאת צריך לקבל פרס על טעמו הטוב וחדות-אבחנתו. ברוך שפטרנו.

ליסה קודרו אולי משחקת קצת מוגזם,

אבל סבורני שזה בגלל שהדמות שלה ככה. הקאמבק בפרקים הראשונים באמת לא הצליחה להצחיק, אבל כשרואים את השינוי הדרסטי שחל בולארי כשהיא מקבלת קצת פרסום ("אני מתפטרת!! טוב, אני לא מתפטרת..) מעלה צחוק עצוב של כמה השפלות היא תספוג כדי לקבל קצת תהילה. זה לא קומדייה כמו "הפמליה" (לא מצחיק כמוה), וכמו שאנשים אמרו כאן, זה אפילו לא מוגדר כקומדיה. אין לסדרה הזאת הגדרה מוגדרת ספציפית ולכן כ"כ הרבה אנשים לא אהבו אותה.

למעלה