הקאמבק של הצמחים...

Unblessed

New member
הקאמבק של הצמחים...

בזמן שהוצאתי את המאמרים על הוויקינגים מהמחברת המאובקת שלי ראיתי כמה הודעות על טיפול צמחי שלא נמצאות במאמרים. אני לא יודעת אם זה בגלל ש/לא העלתי אותם לפורום, או סתם בגלל שהם לא נכנסו למאמרים. אין לי כוח לבדוק אז אני אעלה אותם שוב לאט לאט

Unblessed

New member
חולשה גופנית או גהנום של טעמים...

אני סתם מגזימה, אבל חלק מהדברים נשמעים ממש מגעיל. בחולשה גופנית אפשר לטפל עם בערך, אמ... הרבה סוגים של צמחים. אני כתבתי פה רק את הצמחים היותר מוכרים, כי אחרת זה יהיה חסר טעם... נתחיל עם חיטה - אצל ערביי ישראל משתמשים במרתח סובין כדי לחזק את הגוף ו"להוסיף" לו דם.המרתח עוזר גם, דרך אגב, לשיפור העיכול ולריבוי החלב בזמן הנקה. כדי להכין את המרתח מבשלים כשעה 100 גרם גרעיני חיטה בליטר מים. אחרי הבישול מוסיפים כוס חומץ בן יין מרוכז או כוס מיץ ענבי בוסר חמוצים ושותים כוס אחת ביום. במקרה שהכנתם את המרתח, ניסיתם, לשתות והחלטתם שעדיף לכם להשאר עם החולשה הגופנית, ובמקרה במקרה יש לכם דלקות בעו באותו הזמן, או גירויים ופריחה אלרגית בעור תקחו את ה"תבשיל" ובמקום לשפוך תרחצו בו את האיבר הנגוע. מוסקטית ריחנית (אגוז מוסקט) - כדי לטפל בתשישות גופנית (בעיקר אצל נשים בהריון) יהודי בבל היו מערבבים חצי כפית זנגביל טחון בחצי כפית אגוז מוסקט טחון ומערבבים עם 2 כפות גדושות של דבש דבורים טהור. מה..אמ...תערובת שנוצרה צריך לאכול רק חצי כפית ביום, תודה לאלים. פלפלת הגינה - פלפל רגיל, ירוק או אדום. מסתבר שבפלפל ישנן כמויות קטנות של אלקלואיד קפסאיצין שבין שאר התכונות שלו הוא מעורר תשוקה מינית ומחזק את הגוף. הפלפל עשיר גם במיני ויטמינים ובמיוחד בויטמין C - שימו לב נערים, נשים מניקות וטף... את הפלפל לא צריך לבשל ולא כלום, פשוט לאכול אותו, עדיף על בסיס יומי. סלק אדום - אם אין לכם בכלל חוש טעם אתם מוזמנים לערבב סלק עם מיץ גזר ומלפפון ולהנות מטיפול צמחי בדי הרבה דברים את האמת, וביניהם - אבנים בכליות, מחלות בכיס המרה, כבד, בלוטות הערמונית וכמובן בתשישות או בחולשה גופנית. שיבולת שועל - בשיבולת שועל אפשר להשתמש בשתי דרכים כנגד חולשה גופנית. 1. לאכול בבוקר דייסת שיבולת שועל עם חלב על בטן ריקה (לחיזוק הגוף, המרצת פעולת הלב ומניעת מחלות בדכי העיכול). 2. להכין מרתח שיבולת שועל ולשתות ממנו 4 כוסות ביום. להכנת המרתח מבשלים בחצי קילו גרם זרעים בשלושה ליטרים מים במשך שעה, מסננים וממתיקים בחמש כפות דבש. המרתח עוזר, בין היתר, לנשים חלושות לאח לידה, לסובלים מדיכאון ונדודי שינה ולעצירות. באופן אישי, הפלפל נשמע לי הרעיון הכי טוב... תחליטו אתם... המידע לקוח מהספר "צמחי מרפא בארץ ובעולם" של ניסים קריספיל...

hadaraviram

New member
שיבולת שועל

ארוחת בוקר לנשים אמיצות (או לגברים עשויים ללא חת): במקום דייסת שיבולת שועל בקיץ הישראלי, שימו בבלנדר בננה, חלב (במקרה שלי, חלב שקדים או חלב סויה), וניל, קינמון, אגוזים או שקדים או קשיו על פי בחירתכם, וכף או שתיים של שיבולת שועל לא מבושלת. לערבב במהירות גבוהה ולשתות. טעים, מאושש ומשובח. האלות אוהבות אותנו בריאים! :)

hadaraviram

New member
ואזהרה לעניין הזנגביל,

ובלעז, הג'ינג'ר. ג'ינג'ר הוא שורש בעל עוצמה רפואית חזקה מאוד, הוא מסייע בהסדרת המחזור החודשי אצל נשים, ולכן ל א מ ו מ ל ץ לנשים בהריון. עלול לגרום להפלות. הייתי נזהרת מאוד מלהמליץ עליו באינטרנט לנשים בהריון.

למעלה