הקאמבק של נסטיה

cubano1

New member
הקאמבק של נסטיה

אנסטסיה ליוקין הודיע על תחילתו של הקאמבק שלה לקראת לונדון 2012. היא תתמקד בקורה ובמקבילים. המציאות מראה שרוב המתקמבקות מ2008 התחילו לחזור ב 2010, ונחלו הצלחה חלקית... היא מתחילה מאד מאוחר ושיהיה לה בהצלחה לארה"ב חסרה מתעמלת שיכולה לזכות במדליה במקבילים - היא יכולה לסתום להם טוב את החור הזה

אותי מעניין למה?

למה לה לחזור להתעמלות? היא הרי הגיעה לשיא- שיא השיאים שבטוח שהוא ה-חלום. בשביל מה לה לחזור ולעבוד קשה כל כך? היום הרי היא אייקון. היא מופיעה בכל תחרות כאורחת של כבוד. אף אחד עדין לא שכח אותה, וגם לא בכיוון של לשכוח אותה. מה יצא לה מזה אם תחזור?

MayTheBee

New member
אני אגיד לך למה

וזה רק על פי מה שהיא אמרה. נסטיה ראתה את אולימפיאדת בייג'ין כמטרה ואת אולימפיאדת לונדון כחלום. היא עשתה המון דברים בשלוש שנים האלו (וואו איך עברו שלוש שנים?! אני עוד זוכרת איך התעוררתי בחמש בבוקר לצפות בה...) ויכול להיות שעכשיו היא תפנה את השנה הזאת מקמפיינים ופרסומות ותתמקד בהתעמלות שוב כדי לעזור לנבחרת ארה"ב וכדי להוכיח שהיא עדיין בעניינים. אישית, אני בספק אם היא תצליח. מאוד מקווה שכן כי אני מתה עליה אבל משום מה האמריקאיות ממשיכות לנסות לחזור... שון ג'ונסון מנסה בלי הרבה הצלחה, צ'לסי ממל כל הזמן פורשת וחוזרת ובעיקר נפצעת, אלישיה סקרמון, שהיא אולי המתקמבקת המצליחה ביותר, נפצעה באליפות העולם וירדה מהפרק... לא ברור לי למה נסטיה באמת רוצה לחזור, וממש מעניין אותי לראות אם תצליח.

למעלה