הקאמרית ON THE WALL

DICKPARRY

New member
הקאמרית ON THE WALL

אתמול הייתי בהופעה שלהם בהנגר 11 בנמל ת"א ואני רוצה לומר לכם שם השתפרו בהרבה דברים למשל רמת הסואנד הייתה ברמה מעולה ,להבדיל מהפעם הראשונה שהם ניגנו בהנגר ששם הסואנד היה מאכזב מאוד(דיברתי על כך אתמול עם חברי הלהקה בסוף המופע ונאמר לי מהם שהם ידעו על הבעיה והם שכרו חברת הגברה לגמרי אחרת), ההופעה הייתה הרבה יותר חופשיה ולא כמו בפעם הקודמת שראו שהם בלחץ אטומי. ישבתי בשורה הראשונה בכיסא מספר 25 שזה ממש מול אוליב (הזמר).נהנתי מכל רגע, בקיצור הופעה פצצה.וביצוע מעולה.

RoieL

New member
../images/Emo31.gif

אני דווקא נהניתי יותר ברעננה. הופעה מלאת כשלים- נתחיל מזה שבעצם לא בדקו כרטיסים בכניסה. למה? כי לא היה תיאום בין השוערים לבין הלהקה וככה יצא שנתנו לנו להכנס בשורה השניה של In The Flesh?. חוץ מזה משום מה הלהקה החליטה להגביר בשיטת סראונד. כשאתה משתין בשירותים זה מאוד נחמד כי אתה שומע צליל שמקיף אותך. כשאתה יושב באגף השמאלי של ההאנגר ליד הרמקולים השמאליים ולא שומע בכלל את סולואי הגיטרות, את המקהלה ורק לפעמים את אוליב ואתה שומע רק את התזמורת והקלידים (פרספקטיבה מעניינת לחומה, אגב) זה קצת יותר מעצבן. אמא שלי טענה שבאולם סגור המופע נשמע הרבה יותר טוב אבל כשסובבתי את הראש שמעתי הדים של התופים בערך 2 שניות אחרי שהמתופף תופף אותם. כשהם נפלו על הביטים זה היה נחמד. כשבאמצע פעימה שמעת תיפוף שלא קשור לעולם זה היה קצת יותר מרגיז. אוליב היה מצויין (אגב שמתי לב שהמסכים בדיליי. מישהו בשורה לפני היה בטוח שאוליב שר עם פלייבק), בעיקר המשפט וב- ONE OF MY TURNS, אגב הסידור בהאנגר מאוד לא נוח- לא ראיתי את אמצע הבמה מאיפה שישבתי, הייתי במופע עמידה פעם אחת בהאנגר וזהו כך ששמתי לב לזה רק עכשיו.

RoieL

New member
אגב ישב קרוב אלי מישהו שמאוד הזכיר לי את

שאול גרוסברג

סנאי נדיר

New member
אני גם הייתי אתמול בהאנגר 11

היה ממש גרוע. ממש, ביצוע על הפנים חובבנים, ובאמצע היו כל כך הרבה תקלות, שאי אפשר לספור בכלל הקהל מוחה כפיים באמצע השירים ולא ברור לי עדיין למה בקיצור, קטסטרופה אחת שלמה, לא פלא שחצי אולם היה ריק.

למעלה