הקאתי את התרופה הסינית כי דחקתי בעצמי לשתות אותה

הקאתי את התרופה הסינית כי דחקתי בעצמי לשתות אותה

לא שתיתי כמה ימים ממנה ושוב הגוף שלי פיתח סלידה לטעם.
אז בהתחלה שתיתי בלגימות קטנות ואז הרגשתי שאני לא יכולה יותר לעמוד בזה והחלטתי להכריח
את עצמי כי אם אני לא שותה ממנה כמה ימים הגוף שלי חוזר להיות רגיש לטעם.
פעמים קודמות כשהרגלתי את עצמי לא תמיד שתיתי עד הסוף וזה מה שקורה כשלא מקשיבים לגוף
ניסיתי להיות חיילת טובה בלעתי בלגימות גדולות מידי לא הספקתי לומר כריסטופר קולומבוס
והקאתי את כל התכולה ששתיתי.
חבל שלא הקשבתי לגוף שלי ולא שתיתי הכל. אני כל פעם צריכה להתרגל לזה מחדש אני ממש רגישה
מקווה שבכל זאת משהו נספג.
הכל פשוט יצא

Aקראי

New member
איזו תרופה זו?

וצר לי לקרוא שזה מה שהיית צריכה להרגיש ולעבור. אולי בכל-זאת צריך בכל פעם לשתות מזה בלגימות קטנות?
אחרי שהקאת - התייעצת עם המטפל שלך או עם מי שרשם לך את התרופה?

אני אתייעץ הפיתרון הוא פשוט להקשיב לגוף

יש פעמים שאני יותר רגישה אנרגטית ושינויים כמו התרופה כנראה חזקים עבורי מידי
בטח כשזה בלגימות גדולות או כמות גדולה.
התרופה Dao Chi San.
כי יש לי יסוד אש גבוה והיא מיועדת להחליש אותו למרות שכבר הבנתי למה יש לי יסוד כזה לא מאוזן
תודה על ההתעניינות
מניסיון גם כשאני שלילית יש לי נטייה להקיא אני אדם מאוד פסיכוסומתי לאחרונה.
פעם אחרונה שהייתי ממש שלילית גם הקאתי. זה כנראה דרך של הגוף לטהר את עצמו וגוף עם שליליות לא מסוגל
להכיל עוד משהו חוץ מזה.

איך מחזירים תיאבון? נעלם לי לפני כמה ימים ולא חזר

אתמול נסעתי למישהי בתל אביב ולא אכלתי כמעט כל היום והרגשתי שהגוף
בנקודה של להתעלף ואז היא הכינה לי סנדויץ קטן ואכלתי בכוח והיא רצתה שאוכל עוד
ולא רציתי ובהמשך קניתי מיצים טבעיים כדי שאוכל לשתות ולקבל את מה שאני צריכה בלי לאכול
כי לא היה לי חשק למזון מוצק
והיום עדיין אין לי תיאבון ואני מתכננת להכריח את עצמי לאכול מרק
ובתחושה אני יכולה לבלות יומיים בלי לנגוס פירור.
ויש פער בין הגוף לרצון כי הגוף שלי לפי הסימנים רוצה אוכל כי הוא מרגיש חלש ולפעמים נוטה להתעלף
ואילו ברצון אין בי צורך לאכול.
וזה ממש מוזר ואני חושבת שבקצב הזה אני הולכת לרדת במשקל

טאוֹ

New member
יש הרבה דרכים להחזיר תיאבון שאבד

ומספרן רב לפחות כמו מספר הגורמים האפשריים לאיבוד התיאבון מלכתחילה.
אני מוצא לנכון לצטט את מה שאור כתבה לך כאן לפני כשלושה חודשים:

"קוסמת ורודה אני דואגת לך

אני קוראת את שאלותיך בפורום ואני רואה שאין לך רופא מקצועי שאת סומכת עליו, שאין לך אבחונים מסודרים, שאין לך מטפל שבנית אתו תבנית טיפול מאוזנת ומתאימה לך, ואז את מלקטת לך שברי עצות ושילובי אמירות מהאינטרנט ולפי זה מתאימה את התזונה שלך, מכניסה לגופך תוספים במינונים לא ידועים, מורחת על עורך תערובת לפי מתכון כשאת מחליפה חלק מהמרכיבים בגורמים שונים לחלוטין,
ראי איך הצהרת פה שחלב מזיק )אולי דוקא לך הוא טוב אם באמת את צריכה להוריד את אלמנט האש?), שויטמין D מאיכות ירודה כשבכלל לא ברור אם יש לך חוסר ...
ממליצה בחום למצוא לך רופא טוב ומטפל שייעץ לך לגבי אורח החיים המתאים לך, ובינתיים לאכול ארוחות מאוזנות ובריאות, לא לקחת תוספים - ויטמינים מסיסי שומן עלולים ליצור עודף בצריכה מופרזת והעודף רעיל"

עד כאן הציטוט של אור.

את מוזמנת להמשיך ולשאול כאן, "קוסמת ורודה", אבל שוב תשובה בפורום, ויהיה המשיב מטפל מיומן ומוסמך ככל שיהיה, אינה יכולה ואינה צריכה להיות תחליף לטיפול.
אני מצטרף לכל מה שאור אמרה לך, וממליץ לך בחום לפנות לטיפול מסודר, עקבי וצמוד לתקופה מסוימת, כדי לעלות על נתיב של ריפוי אמיתי.

בהצלחה ורפואה שלמה.

יעל ND

New member
אני חושבת שעליך לדבר עם המטפל הסיני שלך

שימצא דרך לטפל בך ללא הצמחים, רק עם דיקור/מוקסיבציה

למעלה