הקבב לא יוצא טוב
אני קונה אצל הקצב שלי - שפיץ צאך עם המכסה+ שפונדרה ואליו מוסיף שומן כבש 15%
אני לש את העיסה, מוסיף לה עשבי תיבול ובצל לש, נותן מנוחה שם על המחבת או על האש והעיסה מתפרקת לי, היא טחונה פעם אחת
מוסיף 2-3 כפות סודה - [המשקה] ולש שוב,
הקצב שלי עושה ויוצא מעולה, אני עושה ויוצא לי טעים אבל חסר- מלבד המלח והפלפל עסיסיות או שיהיה מוצק ולא מתפורר כשאני הופך אחרי מנוחה.
לא מבין - העשבי תיבול ייבשים הכנסתי לעיסה,
לפעמים אני מוסיף 3-4 שיני שום שיהיה מעניין, אבל משו של אווריריות ועסיסיות חסר לי לעומת שהקצב מכין לי מוכן ואני שם על האש/מחבת.