הקבוצה בפייסבוק

Ayush Cohen

New member
טוב שבחרת את התמונה הזאת ../images/Emo13.gif

לדעתי היא הכי טובה של MCR מהתמונות החדשות

../images/Emo45.gif שלחתי בול ל100 אנשים אצלי. ../images/Emo223.gif

ברגע שייצא לי לתפוס אנשים בצאט אני גם אגיד להם אישית להעביר ולפרסם את הקבוצה. נו יאללה, הכל מחדש.

QueenCryBaby

New member
רק מאה? ../images/Emo8.gif

יש את הקוד ההוא שמסמן לך את כל הרשימה במקום לעבור אחד אחד, אם את רוצה אני יכולה לחפש לך אותו.

שלחתי לאנשים ששומעים מכ''ר/רוק ../images/Emo223.gif

אני לא שולחת לכל האנשים אצלי, אני גם יודעת מי יטרח לקרוא את ההזמנה או יעשה לייק בשבילי, ומי בטוח יתעלם מזה. ככה שמאה אצלי הם בטוחים. עדיף, לא? ושוב אני אגיד, כמו בהודעה הקודמת שלי, עשיתי המון בעבר בשביל לפרסם את הקבוצה... אם את רוצה אני אגיד לך באלו מקומות פרסמתי ואנשים יצטרפו. לי אישית אין כוח לעשות את זה שוב.. אבל אני אפרסם הרבה בפייסבוק, לגבי זה אין מה לדאוג. זה ששלחתי רק למאה אצלי זה כלום
אני מכירה עוד המון שאין לי בחברים אבל אני אעביר להם את זה, אל דאגה. אני בטוחה שעם הקבוצה הזו נצליח יותר. ודרך אגב, שוקי וייס בקבוצה כבר.

QueenCryBaby

New member
ואע שוקי וויס ../images/Emo2.gif

ואצלי נגיד ראיתי כמה בנות שהצטרפו כדי להביא את ברייקינג בנג'מין לארץ, ואנ י יודעת בוודאות שהן לא אוהבות אותם.. אז שאלתי מה הקטע והן אמרו שמה אכפת להן לעזור, לא יזיקו עוד כמה אנשים בקבוצה
אולי גם אצלך יש כאלה. כאילו מה זה יזיק לשלוח פעם אחת לכולם? מי שיצטרף, בכיף, מי שלא, שילך להזדיין.

תקשיבי, ../images/Emo223.gif

אני מפרסמת המון קבוצות בפייסבוק, מכ''ר ממש לא היחידים אז שוב, אני יודעת למי לשלוח ולמי לא.

QueenCryBaby

New member
תראי,

אני לא חושבת שזה יזיק לך לשלוח לכולם או שזאת יותר מדי טרחה, אבל אני לא מתחילה לריב איתך על זה, תעשי מה שאת רוצה.

חח אין מה לריב פה ../images/Emo223.gif

זו גם לא הכוונה שלי. אני פשוט מסבירה לך שאני יודעת מי יצטרף ומי לא, לכן אני יודעת מראש למי אני יכולה לשלוח ולמי לא. יש אנשים שפשוט כבר חפרתי להם עם כלכך הרבה קבוצות ואני יודעת שהם לא טורחים לקרוא או להצטרף, אפילו אם אני מבקשת בשבילי, והם בעצמם אומרים לי את זה >> אזאל תדאגי, שלחתי לכל מי שאני יכולה אצלי בפייס, ואני אשלח לעוד המון אחרים. זהו.

SugarRush

New member
יש לי רק 3 אנשים מהחברים בפייס ששומעים רוק

ככה שלא ממש היה לי למי לשלוח

NotPerfect4

New member
הצטרפתי ושלחתי!

צריך לשמור על הקבוצה פעילה, להעלות תמונות סרטונים וכו'.. שלא תגמור כמו הקבוצה הקודמת
אז קדימה להציף!!

למעלה