הקבוצה החדשה שלנו

yuyu4

New member
הקבוצה החדשה שלנו

שבוע טוב לכולם, הנה, הבטחתי שאספר לכם איך היתה הפגישה הראשונה... בקיצור - היה נהדר! באו שני גברים עם נסיון קודם ב-OA ועוד שתי חברות שהזמנתי, שלא היה להן שום מושג על OA בכלל. ומה שריגש אותי במיוחד - גם אמא שלי הצטרפה...והחליטה שהיא ממשיכה! עכשיו היא קוראת את הספר הגדול... היתה אוירה מאוד טובה. והחלטנו להיפגש שוב ביום רביעי ושנתחיל לעבוד ביחד על הצעדים. במוצ"ש דיברתי עם אחת החברות, והיא מתכננת לספר על הקבוצה לעוד שתי חברות שלה! אז הנה, אנחנו בדרך... לילה טוב ושבוע טוב לכולם, אוהבת, יולה

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

חיים מלאים "התכנית מחוללת נס בחיינו... אנו הופכים חופשיים לחיות." טקסט בסיסי, עמוד 11 רובנו - אחרי זמן מה בהחלמה - שמענו איך חבר מתלונן בפגישה שהוא עסוק מדי, אין לו זמן לבוא למספיק פגישות או להיות חונך. יכול להיות שאנו בעצמנו דיברנו כך. הימים נראים כל-כך מלאים: עבודה, משפחה, חברים, פגישות, פעילות, חונכות, עבודת צעדים. "אין מספיק שעות ביממה", אומרים חברים, "כדי לעשות את כל הדברים ולהיפגש עם כל אלה שרוצים שנקדיש להם קצת מהזמן שלנו". כשזה קורה, החברים האחרים בדרך-כלל צוחקים - אולי חברים שתכננו להתלונן קצת על אותם הדברים. הצחוק נובע מההכרה שלנו שאנו מתלוננים על הנס שאפשר את החיים שאנו חיים כיום. לפני זמן לא רב, רק למעטים מאתנו היו בעיות כאלה בחייהם. הקדשנו את כל האנרגיה שלנו להתמכרות הפעילה שלנו. כיום יש לנו חיים מלאים, עם כל הרגשות והבעיות של החיים במציאות. רק להיום: אני אזכור שחיי הם נס. במקום להתלונן שאני עסוק מדי, אהיה אסיר-תודה שחיי כה מלאים.

למעלה