הקבלה חביבה לעגילים באזניים...

יבוא לך

New member
הקבלה חביבה לעגילים באזניים...

יש לי חורים באזניים מאז שהייתי ילדה קטנה, כאלו שאמא שלי דאגה ליצירתם (אאוץ, אאוץ...). בבגרותי בשביל ה"קוליות", דאגתי שיהיו לי שניים באוזן שמאל (עוד אאוץ אחד)... והיום כשאני אישה "בוגרת" ובזכות עצמי, העובדה שיש לי חורים באזניים לא אומרת שאני חייבת לשים עגילים ! אני יכולה, אני לא רוצה ! ואתם יודעים מה, זה גם לא צריך לעשות אותי לפחות אישה ממה שאני...

magicgirl1983

New member
אבל מה קורה אם את אוהבת?

חחח - אני עשיתי חורים באוזניים על אפם וחמתם של הוריי. הם ראו חורים באוזניים כהתעללות ולא נתנו לי לעשות חורים עד גיל 12 או 13. וגם אז הלכתי לעשות את זה עם חברה ואימא שלי. אבא שלי קצת כעס. אני לא הולכת הרבה עם עגילים אבל אני אוהבת. פשוט תמיד התבאסתי כאשר היו נותנים לי מתנה כמו טבעת ועגילים ולא היה לי איפה לשים את העגילים. גם האימרה של :"אוי...חשבתי שיש לך עגילים" תמיד צבטה אותי. (כמו בערך אם היו נותנים לאישה בגד של תינוק שנה אחרי שנה והיו אומרים לה "אוי חשבנו שיש לך תינוק".... כאשר ידוע שהיא עקרה) אבל עכשיו כשאני גדולה וקצת יותר חכמה...אני לא נכנעת לתכתיבים מטופשים. ולכן אני גם לא בעלת עגילים של "אופנה" אלא עגילים שמצאו חן בעיני. טוב...סתם שפכתי פה את ליבי...עזבו...מחורפנת על כל הראש אני..

XUXA141

New member
אני לא אוהבת הורים שמנקבים..

את אזני הילדות שלהם. זה כמו ללכת ולשים קעקוע לילד. ואם הילד לא רוצה? למה לפגום לו בגוף סתם? לא עדיף להשאיר לו/לה את הבחירה? אם הילד/ה ירצה הוא/היא יבקש, לא?

magicgirl1983

New member
ואם הילדה רוצה

אבל היא בת 6 למשל והורייה לא מרשים?? אני יודעת שאם אאמץ לי ילדה והיא תרצה חורים לעגילים לא אמנע ממנה.

Kalla

New member
אני בגישה שלך.

מיוזמתי לא אעשה לבתי חורים בשום גיל. אך היא כבר שנה שלמה מנדנדת לי שהיא נורא רוצה עגילים. ניסיתי לטעון שהיא עוד קטנה, הסברתי לה שזה כואב ושאלתי אם היא בטוחה שהיא רוצה ויכולה לעמוד בזה והיא מתעקשת שכן. היא אמנם תהיה בת 4 אך היא מאוד בוגרת לגילה, יודעת בדיוק מה היא רוצה ואני יודעת שהיא מסוגלת לסבול כאב (עוברת דקירות בלי למצמץ) ולכן אני נוטה להסכים.

XUXA141

New member
אני מדברת בעיקר על תינוקות

ראיתי המון תינוקות בנות שאזניהן מנוקבות כי ההורים חושבים שזה "קל" יותר לגמור עם זה וגמרנו, בלי לשאול בכלל אם הילדה אי פעם תרצה עגילים או לא.

efroch99

New member
גם לי "אישרו"

לעשות חורים רק בגיל 12. כל כך רציתי, כי הרבה אנשים חשבו שאני בן בגיל הזה....

Anathema Device

New member
אני עם שושה

אם הילד/ה רוצה, ומבקש/ת, והילד/ה מספיק בוגר/ת ואחראי/ת ומודע/ת להשלכות של המעשה (כאב, זיהומים), אז אפשר לאפשר את זה, אבל לפגום בגוף ביוזמת ההורים...

למעלה