הקבצן שלי הוא דוגמן על

הקבצן שלי הוא דוגמן על

העניין הזה, שבשבועות האחרונים אני מהווה יעד להצעות הכרות עם בחורות שאינן מתאימות [בדרך כלל מטעמי ילודה], צובר תאוצה. והמקרה האחרון יש בו חידוש (איפה הדיסקרטיות שלי לעזאזל)- נשאלתי לגבי בחורה האם אני רוצה שיפגישו בינינו ולאחר שביררתי שהיא מעוניינת בקשר שיוביל לנישואין וילדים, עניתי שזה לא מתאים. בכל אופן בהזדמנות הראשונה שנפגשנו - המציעה, המוצעת ואני (שרה שרה שיר שמח, דן גידל גידולי דגן בגן) - העלתה המציעה את הצעתה שוב. והפעם כשאני והמוצעת במרחק נשיקה צרפתית זה מזו. יש לציין כי הנערה המדוברת טובת מראה וטובת לבב וכי כמו אסתר המלכה, חוט של חסד משוך עליה. וממש מאד ברור שנמשכתי לשים את ראשי על צווארה וללחוש לה לחישה של אהבה. טוב... אני אוסף את עצמי וממשיך לכתוב... סיפור עצוב ליום חורף כיוון שאינני סדיסט וודאי שאיני חפץ לפגוע בנערה ענוגה שכזו, הרי שעל אתר [= הרי שבמקום =הרי שמיד] הבהרתי את אי התאמתנו, בכדי למנוע קשר הדוק מדי בין הלבבות הצפויים להפרד בין כך ובין כך. וה
* מה הקשר לכותרת ? אתם שואלים ? מי יבטיח לי שבין צאצאי לא ימצא אחד מאלו ? (השאלה האחרונה אינה פתח לדיון)

שושלסר

New member
אווצ'....

אנחנו פה, לפחות... לא רוצה כ"כ להתערב בעניינים יותר מדי אישיים, ואולי זה לא מקובל בחוגים שלך, ואולי לא טוב להכניס ראש בריא וכו' אבל, אתה יודע, יש אפשהו מקום לשיכנוע בעולם הזה, אנשים טובים יכולים לדון בכל מני עניינים, כולל עניינים "קשים" כמו אילו. ו.. יש נשים טובות גם פה... (שבעלי לא יחשוד - זו לא הצעה!!) בטח יגיעו כמה המסרים האישיים
גם לב שבור זה טוב, לפחות זה מוכיח שיש לב...

"דאגה בלב איש ישיחנה".

(משלי יב, כה) ונחלקו חכמים בפירוש העניין (רבי אמי ורבי אסי בתלמוד בבלי יומא עה, א): אחד אמר יסיחנה מדעתו [לשון הסחת הדעת] ואחר מפרש ישיחנה לאחרים [לשון שיחה]. והיו שאמרו ששני הפירושים כוונתם אחת: ישיחנה מדעתו על ידי שיסיחנה לאחרים. כלומר, שמי שיש לו דאגה בליבו כדאי שיספר עליה לאנשים אחרים ובכך יקל עליו לשכוח ממנה והשכחה היא תרופת הדאגה. תודה

shirlip77

New member
מכירה את העניין

התחיל איתי השבוע מישהו שהודיע לי ישירות בפניה הראשונה שאנחנו מתחתנים ומביאים לעולם שלושה ילדים. זה היה מוזר מאותו רגע נאטמתי אליו לחלוטין, מי שממש מעוניין (ומודיע לי נחרצות) בחתונה וילדים, ועוד בפגישה הראשונה, אני מעדיפה אישית לא להקשר, אני מודיעה לחברים שלי שמעוניינים להכיר לי מישהו לבדוק האם האדם לא "לחוץ" מדי בנושא. הם מדי פעם נופלים אבל סה"כ, מכירה את ההרגשה ובעיקר את ה
. משתתפת בצערך, וחג שמח

למעלה