הקדימו מכה לתרופה...

iT DiS

New member
הקדימו מכה לתרופה...

כן, אז העונה הסתיימה, והסתיימה במכה גדולה - ירידת ליגה. א-בל... זו ירידה חיובית להליא, כי בשנה הבא נראה קבוצה אחרת(ולצערי, עם אותו יו"ר כי ז'ינו ימכור את המשפחה שלו לפני שימכור את הקבוצה...) אז כן, זה עצוב לכולנו, אבל אין מה לעשות, אסור לבכות על מה שהיה, וצריך להאמין במה שיהיה, ולדעתי יהיה טוב. תגידו שאני אופטימי ורואה ורודות, אבל השנה הבאה היא תהיה השנה של הפועל באר שבע. יהיה מתח, ולא שלילי של ירידה אלא חיובי של עלייה, נראה שחקני בית, שרוצים לשנות ולעשות, להרוויח את כבודם האבוד והרמוס, וצריך לקוות שנראה גם אוהדים, כי יש לנו הרבה כאלה, והם מהטובים בארץ, אבל כולנו צריכם להפנים דבר אחד: לא יהיה קל, ואפילו קשה, אבל אסור להפסיק להאמין, לדחוף את עצמנו קדימה, השחקנים-למען האוהדים, והאוהדים-למען הקבוצה, למען האהבה שלהם, לא להשפיל מבט ולסגת כשקשה, לקחת את כל הדברים ולהוציא מהם את הטוב ביותר,כי בכל רע יש גם טוב. אחח...זה יהיה הטוב שיהיה הטוב מכולם. אז אני יוצא בקריאה לכל מי שמוכן להקשיב(או יותר נכון לקרוא...)- בשנה הבאה כל שבוע אנחנו בוסרמיל הארור, או במשחקי החוץ בעכו, קריית שמונה, ובכל חור אחר, נהיה גאים לא משנה מה יקרה, ונדחף קדימה את הקבוצה שלנו ונראה לכולם מי היא הפועל באר שבע האמיתית, זאת שנלחמת, זאת שמביאה כבוד לעיר, ואם ירצה השם - עוד שנתיים יהיה דרבי חדש בליגת העל. יש בבאר שבע כדורגל, ולנו אסור להמית אותו כמו שז'ינו עשה השנה. אז בברכת ירידה נעימה אני אפרד מכם, אוהדי הפועל באר-שבע יקרים שלי, ותמיד תזכרו שרק החולמים מגשימים אז בואו נחלום עלייה!!!

מרסלו1

New member
לא ככה....

בלי שינוי משמעותי בקבוצה שישכחו ממני, אני לא נותן את הלב למי שלא מגיע....

למעלה