הקדמה לשרשור

בעיה ישנה שנזכרתי בה....

נזכרתי היום בבעיה ישנה שפעם עלתה ולא באמת הצלחנו למצוא לא פיתרון. הבעיה היא: סקס מוגן הוא לא טבעוני! או ליתר דיוק: קונדומים זה לא טבעוני. או עוד יותר ליתר דיוק: בתהליך הייצור של לייטקס (ורוב הקונדומים עשויים מלייטקס) משתמשים בקזאין שהוא חלבון החלב (או איזשהו תוצר לוואי אחר של חלב, לא זוכר) אז מה עושים? אני זוכר שלא באמת מצאנו פיתרון לבעיה באותו זמן... ישנה חברה בריטית שמייצרת קונדומים טבעוניים, אבל מלבד המחשבה המשעשעת לעשות הזמנה המונית מאותה חברה אי אפשר באמת להשיג את אותם קונדומים כאן. עוד פיתרון שהוצא זה דורקס אוואנטי (avanti), שלפי מיטב המידע אינו עושי מלייטקס אלא מפוליריותן (או משהו כזה...) הוא גם אמור להיות מוצלח יותר אבל נחשו הבעיה הוא עולה המון כסף... (אני לא יודע מחיר מדוייק, אבל באזור הסדר גודל של 10 ש"ח לקונדום) אז מה באמת עושים? צוחקים! להלן כמה סיסמאות משעשעות שהגיתי, או נהגו בתקופה שצחקנו על זה ונזכרתי בהן: אוכל על פי מוסר - טבעוני ובמנזר על פי מוסר אוכל - ואף אחד הוא לא שוגל טבעוני אמיתי מוותר על סקס - עדיף פרה על לייטקס הבעיה: טבעונות. הפתרון: איידס. יש עוד כמה חמשירים משעשעים שנרשמו בפעם השעברה שהבעיה עלתה ושמורים לי בהיסטורי של האיסיקיו... אבל חפיף. בכל מקרה, למישהו יש פתרון???

Neta558

New member
האם אנחנו באמת צריכים סקס?

תחשבו על זה, הרבה מהדברים שאתם גם ככה עושים אינם כרוכים בקיום יחסי מין, אז אפשר פשוט לעשות אותם יותר... (על משקל-רוב האוכל הוא במילא צמחוני... לא עובד, הא?) הוצע בזמנו פתרון משעשע נוסף..שקית ניילון וגומיה. אל תנסו את זה בבית. זוגות קבועים שנבדקו יכולים להשתמש באמצעי מניעה אחרים, אבל ההמשך נראה לי כבר שייך לפורום אחר, או לשיעורי חינוך מיני
וקצת יותר ברצינות... רוב הטבעונים שאני מכירה לא הפסיקו לצלם, על אף שבסרטי צילום ישנו ג´לטין. נכון, ישנם כמה שהכיס מאפשר להם מצלמה דיגיטלית. אולי הכיס יאפשר להם גם קונדומים טבעונים ויקרים. האחרים, לא יפסיקו לקיים יחסי מין בגלל קונדומים לא טבעונים, ואני מאד מקווה שאף אחד לא יפסיק להשתמש בקונדומים בגלל זה. אם מישהו כותב לחברה, לעומת זאת, הוא מוזמן לשחק על המצפון ולכתוב שהוא מתנזר כבר שנים בגלל הענין, ושהם גורמים לו לבעיות חברתיות-רגשיות-נפשיות קשות
ודרך אגב, אלון...חמשירים? רוצה! רוצה! יום נעים (ובטוח) לכולם!

הם לא כוללים חמש שורות, אבל...

(הם, לפחות רובם, של עומר שפירא) A true vegan doesn´t have sex but wait! u can f*** a cow and relax! i´m vegan - the cow is my friend that is why i do it with my hand קונדומים זה לא טבעוני ולטקס זה לא מתחרז עזוב אותך מבנות, אחי (מצטער על ההזנחה של הומוסקסואלים בשיר זה) ובוא לזיין עז I don´t fuck with milk my spearm is already white i stopped buying condoms now i can sleep at night ניסינו גם (בזמנו) לכתוב משהו בסגנון של כשאתה שוכב עם החברה, אתה שוכב עם הפרה של... אבל זה לא בדיוק עבד.

Neta558

New member
אהבתי...

איפה הקריאות הנרגשות מהמסע בזמן אכילת הפלאפל...? "קונדומים זה לא טבעוני...אבל איידס כן!"

Neta558

New member
הקדמה לשרשור ../images/Emo18.gif

בשרשור הבא מופיעות הודעות
רבות. כמו כן, התבקשתי לסווג שרשור זה כשרשור לבני 18 ומעלה! חלקים מסוימים בשרשור אינם מומלצים לבעלי דימיון ויזואלי. קיראו להנאתכם (חוץ מכמה קטעים שאתם עשויים למצוא כ
) לחברים חדשים שקוראים את זה - אנחנו לא תמיד כאלה! באמת! אנחנו יודעים גם לדבר על צמחונות וטבעונות, תזונה, פילוסופיה...
כמו כן, ההנהלה מבקשת לציין כי היא אינה תומכת בקיום יחסי מין לא מוגנים, בעיקר לא עם אוכלי בשר.

tali_le

New member
../images/Emo26.gif שימו לב - שרשור מצונר ../images/Emo36.gif

אחרי מחשב ארוכה ושיקולים רבים החלטנו לצנזר חלקים רבים מהשרשור שאינם רלוונטיים ואינם יאים לפורום שקוראים בו בני נוער וילדים טלי

Michelle1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifדווקא היה אחלה שרשור

במקום להתנצל שלא תמיד אנחנו כאלה, טוב לדעת שאנחנו גם כאלה. רצינות יתירה מזיקה לבריאות, לא?
הצחקתם אותי כהוגן.

haleth

New member
גמני, גמני נמחקתי!

כולה מחיתי על המחיקה המקורית!

SMOLANIT1

New member
אוקיי..

אני מבינה למה צינזרתם אותי, אבל אתם חייבים להודות שזה עדיין לא צמחוני...

Michelle1

New member
זה אכן לא צמחוני

אבל מבחינה הסטורית יש שיפור ניכר שכן הקונדומים הראשונים שהומצאו היו עשויים ממעים של כבשים. לכן שמם האנגלי היה French leather (עור צרפתי)שאחר כך השתבש ל-french letters(מכתבים צרפתיים- שמן הסתם זה שם הרבה יותר רומנטי). בנימה רצינית: חייבים לעשות פשרות מסוימות בחיים - אי אפשר לחיות בעולמנו המודרני מבלי לעשות סדר עדיפויות מסוים אפילו למחמירים שביותר-ואני חושבת שזו אחת מאלו החייבות להעשות- אלא אם כן יש באפשרותכם לקפוץ ללונדון בכל פעם שעולה בכם החשק...

SMOLANIT1

New member
המממ..

התכוונתי למשהו אחר... (שימי לב לאייקון בהודעה ההיא)

אופס, לא ראיתי ת´הודעת פתיחה

לא נורא. עוד שלוש שנים וחצי אני אוכל לחזור את השרשור הזה. אני כבר מתחיל לספור את הימים

enbalush

New member
קונדומים-מתאימים לכל גיל שיכול

להדבק במחלה או להכנס להריון. שמעתי על קונדום לנשים...אולי שם אין את ה(איך קוראים לזה) של הפרה.

בההה...

לפי מיטיב ידיעתי הקונדום הנשי לא משווק בארץ, ולפי דעתי בכלל לא הוצא לשיווק מעולם אלא נשאר רק בשלב הפיתוח. ועניין הבני 18 ומעלה היה בהתחלה מכיוון שהרשור גלש לכל מיני הערות שבהחלט היו מסווגות ככה ע"י כל ועדה אחראית (בלה בלה בלה). הנקודה המשעשעת אבל היא שחלק מן ההערות האלה נכתבו ע"י אנשים מתחת לגיל 18.

כשאתם אומרים קונדום נשי...

האם אתם מתכוונים לדיאפרגמה? היא מיוצרת מגומי,אגב. ודרך אגב,יש לי עוד שאלה-האם תמנעו מטפולי פוריות (הפריה מלאכותית) אם חס וחלילה לא תוכלו להרות\להרביע? או שהכמיהה לילד\ה משלכם חזקה מדיי? טלטול

לא...

דיאפרגמה לא מגינה מפני מחלות מין. לפני שנתיים (או שלוש) היה פיתוח מעניין של קונדום נשי (אל תנסי לשאול אותי ממש לפרטי פרטים כי מעבר למה שקראתי אני לא יודע נאדה) עקרונית האמצעי הגנה אמור להיות עמיד פי שלושה מקונדום. וניסויים שנעשו בזוגות שהתנסו, ניראה כי הגברים לא הבחינו מתי היה עם המוצר ומתי בלי. אבל כניראה שהמוצר נשאר בשלב הפיתוח. כי מאז לא שמעתי שהוא שווק או הופץ בשום דרך...

enbalush

New member
יש! לפני 9 שנים, הרוקחת הציעה

לחברה שלי במקום קונדומים, קונדום לנשים, חברה שלי חייכה במבוכה ושילמה על הגבריים...בכל מקרה מדענים מציעים עוד אפשרות ...

למעלה