הקדמנו תור להדסה ביום ב' הבא

הקדמנו תור להדסה ביום ב' הבא

אושרי מתלונן על כאבים ברגליים. אני קצת בהיסטריה, נראה מה הרופא יגיד.

אילו כאבים?, איפה ?

השבוע, גם שאלתי על כך בפורום, תמיר התחיל לצלוע במפתיע,,, לקחתי אותו לרופא והוא לא ראה כלום וכמו כן עשינו אולטרסאנד פרקי יריכיים , כמו כל התינוקות, וברוך השם, לא מצאו נוזל כלומר דלקת במפרק.... ברוך השם היום הוא הולך טוב יותר... איפה בדיוק כואב לו?

כואבות לו כפות הרגליים.

הוא לא סתם אומר, לפני חודשיים זה התחיל ואיך שהוא עבר, גם חשבנו שזו השיטה שלו לעבור בלילה למיטה שלנו ולהוריד את הנעליים. מאז היתה קצת רגיעה, הארכנו וקיצרנו את הבר וחשבנו שאולי זאת היתה הבעיה.ככה נגיד שלושה שבועות הוא לא התלונן בכלל ופתאום כבר שבוע הוא מתלונן שוב. יש לו נעליים חדשות כבר שלושה לילות ונראה שיותר קל לו לישון אבל היום הוא התעורר בבוקר ואחרי שהורדתי לו את הנעליים הוא אמר שכואב לו. פעם זה בכף רגל אחת ופעם בשתיהן. שמתי לב שמסג' לפני השינה עוזר. אני ממש ממש ממש חייבת להתמיד בזה.

טאניוש

New member
../images/Emo24.gif

אולי לא נוח לו והוא אומר שכואב? בגיל הזה הם יודעים להבדיל?

simchamiryam

New member
גם לנו !

גם לי נראה כבר כמה זמן שלשמחה מרים יש כאבים היא עוד לא יודעת להתלונן על זה, לא הייתי בטוחה כי כשהיא מתעוררת בלילה זה נראה שמעצבן אותה האם כואב? אני לא יודעת. אבל שמתי לב הרבה פעמים ביום כשאני מלבישה אותה מכנסים או גרביים תמיד באותה רגל היא מתנגדת ולא רוצה. היינו בהדסה אצל פורת לפני שבועיים בערך הוא אמר שהגמישות של הרגל מצויינת ואין סיכוי שיש לה כאבים, וחייבים להתמיד בנעליים, כמובן. אני ממשיכה לחשוש, לא יודעת מה לעשות אשמח לשמוע מה קרה יונה

טאניוש

New member
אולי גם אני אקדים

אנחנו אמורים להיות שם ביום שני בעוד שבועיים.

ד"ר למדן הרופא הכי מסבירן שהכרתי

לא יודע למה יש את הכאבים. האמת שהיה לי ברור שהוא לא יוכל לדעת. הרגליים ממש במצב מצויין. אני עושה לאושרי מסג' כל ערב ככה כמה דקות בכל רגל. נראה לי שזה עוזר.

למעלה