הקדנציה הכי קצרה שלי כמנהלת

הקדנציה הכי קצרה שלי כמנהלת ../images/Emo122.gif

חלקכם אולי יודעים שלהבונת ואני הגענו לכאן מפורום "לרזות בראש אחר", שהקמתי וניהלתי אותו במשך כמה שנים. המחשבה ביסוד הקמת הפורום הזה היה לצעוד צעד נוסף קדימה ולפתוח ערוצים רחבים יותר על מה שקורה "איתנו פנימה", כי מ"שם" מתחילים ונרקמים הענינים, מחשבות, שמשליכים על הקורות אותנו בחיים. כתבתי אמש על סדר היום העמוס עמוס שלי, מאד קויתי ורציתי לתת מעצמי ולהשקיע בשיחות בבית כאן, אבל עם יד כנה על הלב פשוט אין לי זמן מספיק כפי שסברתי (לא די בודאי כדי להיות "מנהלת"). אז להיות הוגנת אני נפרדת מניהול הפורום ואהיה משתתפת בפורום מתי שאוכל, יודעת שהבית מופקד בידיים האמונות ומדהימות של להבונת
ואשמח כמו שאמרתי, לקחת חלק פה מתי שיתאפשר לי. מחזקת את ידיכם במסע נפתולי החיים, שלכם דליה

מון שרי ורננה יקרות../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

אצלי איןן אין שום קשר בין הצבע הכחול לאהבה לתת ולתרום לאנשים. אוהבת את זה מאד וזה עושה לי את היום, אהיה כאן מתי שאוכל.. פשוט אני זקוקה ליותר זמן ממה שיש לי
חיבוק לשתיכן,

Neora Barak

New member
אויייייייייייייייייייייייי ../images/Emo7.gif

ואני כבר כל כך שמחתי שהכרנו
את לא ממש עוזבת נכון?
להבונת- אוהבת אותך, ומברכת אותך
בהצלחה לשתיכן ילדות
עם
כזה ענק כמו של שתיכן רק תטוסו

מתה עליך נאורה ../images/Emo13.gif

התחברת אלינו מה זה בצ'יק
אני לא עוזבת לשום מקום, יש לי בית היום

דליוש יקרה ../images/Emo23.gif

באמת קדנציה קצרה , הא
ההיכרות שלנו באמת הולכת אחורה, וכאן, בבית החדש, רק התחזקה, ועל זה אני לא מוותרת לך. מכל אפיזודה לומדים משו. מהאפיזודה הזו, בזכותך, מצאתי את הבטחון שלי לנהל פורום, כשרציתי כ"כ הרבה זמן ולא יזמתי. ואז את הגעת אליי. כתבת כאן, וגם לי אישית: העיקר שיש בית. בית לכתוב בו, לשפוך בו את הלב, לעזור ולהיעזר. אז מצפה לראותך בין הדפים, כחולה, אדומה, צהובה, ירוקה - לא חשוב. העיקר - בעצב ובשמחה (ושתהיה הרבה שמחה). מאד מאד אוהבת אותך.

s h i r k u s h

New member
דליה ../images/Emo24.gif

אני בפורום המקסים הזה תקופה קצרצרה, וזה הספיק לי לגלות כמה אנשים נפלאים יש בעולמנו ובמיוחד בפורום הזה. אז תודה לך וללהבה שהקמתם את הפורום ומקווה שנראותך הרבה פה בין כותבי ההודעות והמגיבים כי דעתך חשובה לנו מאוד. אוהבת

אני לא מאמינה../images/Emo12.gif

באמת קדנציה קצרצרה. קצרה מידי... דליה, אני מקווה שהכל באמת בסדר ושהגרסא הרישמית היא האמיתית. אני מקווה שהכל זה רק בגלל הפרפקציוניזם והרצון לעשות הכי טוב שאת יכולה ושהטרה הזו נפגעת בשל העומס. כי אם זה כך, הרי ברור לכולם (ולמי שלא, אז כדאי שיהיה לכם ברור) שברגע שקצת יהיה לך "אויר" את תהיי כאן ותתמכי ותתני מעצמך כמו שאת יודעת... אז שיהיה בהצלחה, במה שתחליטי לעשות, ואל תשכחי איפה הבית שלך....

../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif

ובכן, אני שמחה על הבית הזה שהקמנו מאד אושרקה, אבל עם יד על הלב, לא יכולה לקחת מחויבות "של מנהלת" מבחינת הזמן שזה דורש, כמשתתפת אהיה חופשיה כמה ומתי שאוכל. (והבית פה מבקש כמה שיותר השקעה מהלב ולא תשובות "סתם").

שיהיה המון ../images/Emo50.gif דליה, הקמת כאן

פורום יפהפה ואני משוכנעת שתזכי לראות את התינוק הקטן צומח ומלבלב. המון
,

I s t a r

New member
דליה יקרה../images/Emo140.gif

את מה שהיה לי לומר לך אמרתי אישית....ובכל זאת רוצה להגיד שחבל לי מאוד מאוד ועם זאת, אם את שלמה עם ההחלטה ומרגישה טוב עימה- אני תומכת בך. אוהבת אישתאר

למעלה