הקדשה של יוסי לפורוםםם צריך להוריד את זה... פה
9 9B9 New member 10/4/06 #2 איזה מקסים!!!!!!! אוריאן כל הכבוד על היוזמה! הוא מקסים..זאת פעם ראשונה שאני רואה אותו כך..כלומר כל כך ברגע לא צפוי שלא תיכנן שום דבר מראש ועכשיו אני רק מעריכה אותו יותר!!! באמת שאין עליו!!!!!
איזה מקסים!!!!!!! אוריאן כל הכבוד על היוזמה! הוא מקסים..זאת פעם ראשונה שאני רואה אותו כך..כלומר כל כך ברגע לא צפוי שלא תיכנן שום דבר מראש ועכשיו אני רק מעריכה אותו יותר!!! באמת שאין עליו!!!!!
O orianush New member 10/4/06 #9 כל אלה שהסתבכו כנסו.. תכנסו לקישור ותחכו למעלה שזה יסיים לספור את השניות,{את החלון שנפתח לכם על זה תסגרו} אחרי שזה נגמר תלחצו על איפה שרשום לחצו כאן להורדה.. וזהו.
כל אלה שהסתבכו כנסו.. תכנסו לקישור ותחכו למעלה שזה יסיים לספור את השניות,{את החלון שנפתח לכם על זה תסגרו} אחרי שזה נגמר תלחצו על איפה שרשום לחצו כאן להורדה.. וזהו.
M mori17 New member 11/4/06 #14 עכשיו הצלחתי ../images/Emo13.gif איזה חמוד =] סחטיין על הארטיק חחחחחחחח מורי
ה הילונת90 New member 10/4/06 #10 גמני ראיתי אתמול את יוסי ../images/Emo13.gif כמו שאוריאן אמרה ראינו אתמול את יוסי בקניון לב תלפיות.... וכמובןןן שכמו תמיד הוא היה כזה חמודדד (וחתיך בואו נודה חח) ואחמ אחמ...כדרך אגב כזה...העניין של ההקדשה היה רעיון שליי וצולם במצלמה שלי חחחח
גמני ראיתי אתמול את יוסי ../images/Emo13.gif כמו שאוריאן אמרה ראינו אתמול את יוסי בקניון לב תלפיות.... וכמובןןן שכמו תמיד הוא היה כזה חמודדד (וחתיך בואו נודה חח) ואחמ אחמ...כדרך אגב כזה...העניין של ההקדשה היה רעיון שליי וצולם במצלמה שלי חחחח