הקדשה

הקדשה

שלום לכולם.יש לי הקדשה שאני רוצה לרשום אותה על עיצוב של ספר{הכוונה לספר פתוח.ומסביב אני רוצה לפזר תמונות של ילדים מהכיתה.} עם מישהו יכול לעזור לי אשמח מאוד. להקדשה יש חלק ראשון וחלק אחרון.אני חשבתי על רעיון של ספר פתוח ועל צד אחד לרשום חלק ראשון ובצד השני חלק אחרון ןמסביב את התמונות בצורת מסגרת.מישהו יכול לעזור לי לעצב את זה. בתודה רבה קרן.

הקדשה

תודה רבה שענית לבקשתי כזה מהר . יש לי הקדשה של המורה של בני .אני רוצה לעצב את ההקדשה ושמסביב יהיו כל התמונות של ילדי הכיתה .חשבתי שאולי עיצוב של ספר פתוח ומסביב אני ישמים את התמונות שלהם ובספר ההקדשה.אני רוצה משהו שיהיה מיוחד.אני כמובן אשמח לעוד רעיונות.

תגובה

תודה רבה לך.שאלה לי אליך? את רוצה שאני ישלח לך את כל התמונות של הילדים או שאת רוצה לעצב לי את ההקדשה +התמונות.או רק את ההקדשה אני אשמח לכל עזרה שתצליחי לעזור לי .

מלאכיית

New member
אוקי אז ככה-

אני צריכה שתשלחי לי את הדברים הבאים.
את ההקדשה
את התמונות של הילדים (אם בא לך שאני יעצב לך את שניהם יחד)
צבעים עדיפים, כתב\דפוס= פרטים טכנים שצריך. זהו:)

החזרת תשובה

תודה רבה לך מלאכית על העזרה . ההקדשה-חלק ראשון-תלמידי היקרים ! שנת הלימודים חלפה ביעף.ואתם תלמידי צועדים לקראת שלב נוסף, הנה סיימתם שנתיים לימודיים ואתם בעיני כעת בוגרים. שנתכם הראשונה והשנייה היתה פוריה וחשובה. למדתם בחריצות את יסודות הקריאה והכתיבה. צעד אחר צעד באתם מהגן וכעת אתם חברה ממש לענין. אין שום ספק ההתרגשות היא גדולה ואני מביטה בכם בהמון גאווה. למדתם מה פירוש המילה -להשקיע ולהישגים טובים כמובן להגיע למדתם לתמוך ללוות ולהקשיב ולהיות מעורבים במה שנעשה מסביב. אני מביטה בכם אחד אחד ומבינה כמה כל ילד הוא יחיד ומיוחד. אני יודעת שאתכם זה היה משגע שתמיד דרשתי מכם להביא רק מאה. כי ידעתי והכרתי אתכם כל שנייה ובטוחה אני שעבורכם זוהי לא בעייה להיות אתכם כל יום זו פשוט חויה. כי אין יותר ממני מאושרת מזו הכתה. -חלק האחרון- סיימנו שנתיים של לימודים ואתכם הייתי מאושרת כל הימים אהבתי את החריצות ההשקעה שבכם ואת ההתמדה. הראתם לי כמה אתם מלאי מרץ ומלאי עבודה. אחראים נבונים ואלופים בשירה ריקוד וכדורגל קבלתם כל פרס אפשרי שנקרה על הדרך. נתתי לכם תמיד כתף והאמנתי בתוצרת ומי יצא לי?פשוט כתה נהדרת יודעם לשמור על קשר אמיץ חם ומתמיד מבינים מעריכים וסולחים לכל ידיד. המשיכו לצעוד תלמידי לכתה ג ללא חשש אתם תצליחו בכל מקום חדש. הייתי אתכם במסלול מרתק ומיוחד אין לי ספק שאתגעגע לכל אחת ואחד אני מאחלת לכם הצלחה בעתיד וזכרו ! שאני אוהב אתכם תמיד. ובלי קשקושים ובלבולים נצלו את החופשה ותעשו חיים משוגעים. אוהבת אתכם לעד תמי. מלאכית את התמונות של הילדים את צריכה רק חצי גוף? ושוב תודה רבה לך על העזרה

מלאכיית

New member
בקשר לתמונות

מה שבא לך, באמת אני פשוט מעצבת מה שאת אומרת לי. ואני באמת מקווה שיצא לי טוב, כי אני בתחילת דרכי.

תשובה

תודה רבה לך .אני אשמח לכל עיצוב שתצלחי לעצב .אם במידה והרעיון שלי לא כל כך טוב אשמח לרעיונות נוספים.הגודל שאני ידפיס יהיה על a3 .מלאכית שאלה לי עליך את התמונות לשלוח לך לאתר?

מלאכיית

New member
ניסיון

יש פה ניסיון תגידי לי מה את חושבת (זה בינתיים רק הספר). אם לא אהבת נשפצר עד שתאהבי:)

הקדשה

לא מאמינה שהצלחת כזה מהר .יש לך אולי עיצוב של ספר אחר.מצרפת לך תמונה של ספר

תשובה

תודה רבה לך מלאכית יצא ממש יפה .היום אני ישלח לך את התמונות של הילדים .מקווה שתצליחי לשלב בין שני הדברים

תיקון

מלאכית יש בהקדשה בחלק הראשון לקראת הסוף טעות"צריך להיות רשום ובטוחה אני שעבורכם זוהי לא בעייה . ואת רשמת משהו אחר .

בקשר לתמונות

מלאכית שלום לך אני יכולה לשלוח לך את התמונות במיל .כי באתר זה אחד אחד. ועוד משהו קטן על ההקדשה למעלה במילה "ביעף" את יכולה לעשות רווח בין המילה הבאה כי פשוט זה מחובר.

למעלה