אוקיי אני אתחיל ../images/Emo41.gif
לרותם "שוב זאת תקופה של גאות בחיי, מים רבים שוטפים את חושי. אני נמשכת, והופכת לחית חושך, למפלצת רטובה, לשדון לילה, לפיה הטובה, מתוקה ודורסת את האור מכבה, וזורמת הלאה - עד העונג הבא... ובשעת סערה, בתקוף אותי מזגי הרע, את חלוני אז אפתח, עליו ארכב בדהרה אל השמיים. וכשאגיע אצחק על פס של אור צהוב ודק, אני ניצחתי במשחק, אני נמצאת עכשיו עמוק בתוך המים. עד העונג הבא..." יפיפיה שלי, כל מפגש איתך זה עונג ענקי. ואם הייתי יודעת לשיר זה אפילו היה אפקט קצת יותר טוב. וול, העיקר שאני ענקית בג'אגלינג.
אני מחכה לגלידה הענקית שלנו בחנוכה בו.
.
לנופר "תן לי להבין ליום אחד ותן לי להבשיל בבת אחת למד אותי לעוף כדי שלא אפחד תן לי להמשיך לחיות לעד תן לי להחזיק לה את היד ותן לי להשיב מה שאבד למד אותי לעוף כדי שלא אכאב תן לי להמריא לפרוס כנף תן לי לחייך להיות מוקף ותן לי להספיק הכל עכשיו למד אותי למות תראה איך שאלמד או תן לי שאמשיך לחיות לעד" לעוף של היהודונים בשבילך, כי זה אחד השירים שאני הכי אוהבת, אחד האנשים שאי הכי אוהבת.
רעות -בובי "עצמתי את העיניים צבעתי תשמיים בכחול בחוץ בדרך למילווקי הדרך נכונה רואים לפי החול מוזיקת רקע צרפתית נדבקת לאוזן (je tem) מילים מלוכלכות שלא הבנתי מילה מן התוכן אנחנו מטמוטטים ושוב מתעורררים אנחנו מתמוטטים- בדרך למילווקי דם באף מרוב היובש אולי סתם מילה רעה המצפן התקלקל הנהג לא בסדר פתאום יש גשם אין לי סוודר מוזיקת רקע צרפתית נדבקת לאוזן מילים מלוכלכות שלא הבנתי מילה מן התוכן אנחנו מתמוטטים ושוב מתעוררים אנחנו מתמוטטים- בדרך למילווקי בדרך למילווקי..." ילדה, את מנגנת מדהים, ושרה יפה
. אני יודעת שאני והנעליים הורודות היו too much לפעם הראשונה. אבל סבלת בשקט ועברת את זה כמו גיבורה.
מקדישה לך את השיר הזה בחזרה.
ניצ ניצ ניצ לא אני לא אקדיש לך שיר של דנה הפעם, ואני לא רוצה לראות דמעות או עצב. make a wish Take a chance Make a change And breakaway
את מיוחדת, את שונה, יש בך את הניצוץ הזה שיכול לגעת בכל אחד, עמוק, שם במקום הרגיש הזה שיש לכל אחד. לא הייתי צריכה הרבה בשביל להתחבר איתך. אני לא רוצה לראות עוד עצב על הפנים שלך. תחייכי, שנראה את העיניים הירוקות הגדולות שלך נוצצות לכל עבר. אני אוהבת אותך.
.
טיש טיש טיש. לא רוצה טיש. רוצה מיכל. מ-יכ-ל . כמו מיכל ינאי
. יש לי כל כך הרבה דברים להגיד לך. אבל זה בהחלט לא לפה.[ Listen to your heart when he's calling for you. Listen to your heart there's nothing else you can do. I don't know where you're going and I don't know why, but listen to your heart before you tell him goodbye תקשיבי לו, מספיק עם הראש, מספיק עם ההיגיון, מספיק לחשב מה
פאקינג אחרים יגידו . וכמה שתגידי לי שעברת את זה. מצטערת אני רואה בעיניים שלך, בקול שלך, את ההיסוס. אל תתני לטיפשים האלה לנצח אותך בלונדה. אני מאוד מקווה לראות אותך במוצ"ש בהאומן ולתת לך חיבוק ורוד. בנתיים אני שולחת לך המון אומץ מפה. ואהבה
.
אחרונה - אחותי, דנע . אחותי המושלמת
saw him dancing there By the record machine I knew he must have Been about seventeen The beat was going strong Playing my favorite song I could tell It wouldn't be long Till he was with me Yeah, with me And I could tell It wouldn't be long Till he was with me Yeah, with me Singin' I love rock 'n' roll So put another dime In the jukebox Baby I love rock 'n' roll So come and Take the time And dance with me Ow He smiled, so I got up And asked for his name "But that don't matter," he said "'Cause it's all the same." I said, "Can I take you home Where we can be alone?" And next we Were moving on And he was with me Yeah, with me And we were moving on And singin' that Same old song Yeah, with me אי
רוקנרול. יאא בייב
. יש יותר טוב מלהתפרק בסוף היום עם שיר טוב של בריטני ספירס? (טוב לא ממש שיר שלה, וול, בקטנה).
יאללה שבוע טוב, ותנו בהקדשות.