הקדשיר

שטיצה

New member
הקדשיר../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

איזה שיר של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? למי ולמה?
איזה שיר לא של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? למי ולמה?

../images/Emo11.gif

איזה שיר של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? למי ולמה? אינטרקום-לעצמי "מחר יהיה יותר טוב" =/ איזה שיר לא של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? למי ולמה? Guns N Roses-Don't Cry

ממממ..

איזה שיר של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? קשה לי לחשוב. למי ולמה? לחברה שלי, שכואב לי לראות אותה ככה, וקשה לי לחשוב שיהיה לה עוד טוב גם אחריו. היו לה רבים וטובים גם לפניו, אבל באף אחד היא לא הייתה מאוהבת ככה, ואף אחד לא התאים לה ככה. לא יודעת מה הבעיות שלו פתאום! :/ איזה שיר לא של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? מלחמה שקטה- היהודים! למי ולמה? גם, לה. "ואת יודעת כשכואב לך, זה כ"כ.. כ"כ שקוף!!!

Crazy Snail

New member
דברי בשם עצמך ../images/Emo11.gif

סתמסתם אני צודק בקשר למי שאני חושב שזו?

בצה17

New member
שלי../images/Emo39.gif

איזה שיר של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? - "אין לי כוח" למי ולמה? - לעצמי כי אין לי כוחחחחחחחחחחחח אין לי כוח לבגרויותת ואין לי כוח לגברים(!) ואין לי כוח לאנשים אגואיסטים!!(שזה משהו כמו 99% מהאוכלוסיה על כדור הארץ) איזה שיר לא של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? - Chop Suey - System Of A Down למי ולמה? - לחברה שלי משמש(במקרה שהיא עדיין מציצה בהודעות בפורום הזה חיח) כי השיר הזה תמיד משמח אותי ומעלה לי ת'מרץ ועושה לי כיף ואני רוצה שיעשה גם לה ושלא תהיה עצובה, אוהבת אותך משמש

JALULA2

New member
אני!

איזה שיר של שייגעצ היית מקדיש עכשיו?את יפה למי ולמה?ליעלוש הילדה הכי יפה בעולם (ואני לא לסבית!) איזה שיר לא של שייגעצ היית מקדיש עכשיו?רבות הדרכים דניאל סלומון למי ולמה? גם ליעלי

למעלה