איזה שיר של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? שזיף למי ולמה? לעצמי.. כי אני מרגישה כמו שזיף איזה שיר לא של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? Don't Panic(beautiful world)- ColdPlay למי ולמה? לחברה שלי סיון
איזה שיר של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? מרלין מונרו למי ולמה? לעצמי.. סתם בשביל עידוד... איזה שיר לא של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? לא קל -היהודים למי ולמה? לעצמי... כדי שאני אחזור להיות דכאונים אחרי מרלין מונרו..... סתם אבל עכשיו באמת -איזה שיר לא של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? i hate u so much right now של קליס.. למי ולמה? למישי שיש לי רגשות של משאלת מוות כלפיה...
איזה שיר של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? למי ולמה? עושה ביד, לעמית...הוא יודע למה איזה שיר לא של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? למי ולמה? יכול להיות של היהודים לעצמי העיקר בגלל ש"אין לי ת'הבנה שיש לפסיכולוג ועצם המחשבה הזאת לא מחדירה בי רצון ללמוד" (אבל אין לי הרבה ברירה).
איזה שיר של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? "אוי ואבוי" למי ולמה? לינון, כי הוא בנאדם נפלא פשוט. איזה שיר לא של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? "מכבי שלנו, מכבי ת"א בחורף בקיץ בסתיו ובאביב"?!? למי ולמה?כי מכבי אלופיםםםםםםםםםםם
איזה שיר של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? את יפה למי ולמה? האמת,אף אחד. סתם שיר יפה. איזה שיר לא של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? עברי לידר- אישה לויתן למי ולמה? גם לאף אחד. אני סתם מופנמת היום
איזה שיר של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? אינטרקום למי ולמה? לחבר שלי..כי אני מתגעגעת אליו (מה לעזאזל הקשר?) איזה שיר לא של שייגעצ היית מקדיש עכשיו? אפרת גוש- תמיד שאתה בא למי ולמה? סתם לעצמי לע יודעת למה
שיר לא של שייגעצ-נילי של מוניקה סקס כי טולייצ הזכירה לי את מוניקה ומוקדש כנראה לה שיר של שייגעצ - פרח נתתי לנורית-לעצמי כי אני מתרגש לקראתו ברוק עצמאות