הקהילה בויניפג - הזמנה לביקור?

Nankasht

New member
הקהילה בויניפג - הזמנה לביקור?

יש כאן מישהו שקיבל תאריכים לביקור לאחרונה?

Nankasht

New member
...

אני רואה ששאין כאן אנשים שנוסעים לויניפג.. או שאני טועה?

AlexJ

New member
כאן אין הרבה

ננקה, כאן בפורום הזה רוב ההגירה היא לא דרך הקהילה. בפורום ה"אחר"
יש יותר תגובות.

ybiri

New member
קיבלתי מייל תגובה מהקהילה לפני כ3 חודשים

במייל הם בקשו שאשלח להם מידע נוסף ,וכן הסבירו שעד נובמבר 2007 הכל תפוס. הם הוסיפו שנקבל תשובה ( אני מניח תאריך ביקור) בעוד כ 6 חודשים. משמע עד סוף דצמבר אני אמור לקבל תשובה. צריך להמתין בסבלנות. יש הרבה עומס כנראה.... מבטיח לעדכן כאשר תהיה התפתחות.

Nankasht

New member
איזה מידע נוסף?

קורות חיים כבר שלחת? ריבלת מכתב שהם מודיעים על זה שאתה מוזמן לביקור?

אני שלחתי קורות חים לפני מספר חודשים

ומאז לא קיבלתי מהם שום דבר.הם אפילו לא הודיעו לי שקיבלו את קורות החיים.ממש כלום. כנראה שבאמת יש עומס.המון ישראלים מתים לעפוף כבר

Nankasht

New member
זה מה שהיה לנו..

שלחנו קורות חיים וחיכינו לתשובה... כעבור חודש התקשרנו לבוריס - התברר שהוא בכלל לא קיבל את האי-מייל! ואז ב-REAL TIME שלחנו שוב, אבל זה היה בינואר ופברואר... מאז קיבלנו הודעה שאנחנו מוזמנים וצריכים ליצור קשר בספטמבר לקבוע תאריכים... בספטמבר בוריס כתב שהם ממש בפיגור של ביקורים... ויצור איתנו קשר ASAP... אז מה שמעניין אותי זה האם היו אנשים שקיבלו בחודש-חודשיים אחרונים תאריכים..

יש מצב שגם לא קיבלו את המייל שלי??

אולי יש מצב שלא קיבלו את המייל שלי.איך אני יכול ליצור קשר עם בוריס כדי לברר את זה??

אז עם מי ליצור קשר??

עזרו לי חברה אני אובד עיצות.שלחתי מייל לפני חודשים.עכשיו במחשבה שניה יכול להיות שהם בכלל לא קיבלו אותו.

Nankasht

New member
היא מדברת עיברית..

אבל צריך לדבר איתה רק אנגלית! העיברית תהיה לך למינוס!

Nankasht

New member
http://www.jewishwinnipeg.org/contact_us.html

The Jewish Federation of Winnipeg welcomes all questions and comments. Office: Jewish Federation of Winnipeg C300-123 Doncaster Street WINNIPEG, MB R3N 2B2 Telephone : (204) 477-7400 Please specify the name of the person or department you wish to contact.

mayush23

New member
מה שלחתם במייל? קורות חיים?

מה עוד? מה רשמתם שם? מעניין.

למעלה