הקהילה הבינלאומית החליטה לחדש

הקהילה הבינלאומית החליטה לחדש

את הזרמת הכספים לרש"פ. בצירוף העזרה המוגדלת שלהם מכלל העולם האיסלאמי ובמיוחד איראן, מסתבר שהרשות לא רק שלא נפגעה כלכלית מה'חרם' הכושל אלא גם הרוויחה לא רע. מעניין מתי אולמרצ יחליט לחדש את העברת הכספים לרש"פ

vantan

New member
אין סיבה שאולמרט לא יצטרף ל'מנגנון

העוקף' את החמאס הישיר ומממן את מנגנוני החמאס בעקיפין דרך ה'רשות' של אבו מאזן. דור אנרגיה, למשל, ממשיכה לספק דלק לפלסטינים המשתמשים בו בין הייתר לפעולות טרור, כנ"ל החשמל ושרותים אחרים (למשל שרותי טלפוניה העוזרים להם לתכנן ולהוציא לפועל פיגועים). הטענה היא כמובן שזה 'לצרכי האזרחים', אבל לפי ההיגיון הזה אפשר היה לספק דלק גם לגרמניה הנאצית במלה"ע ה-2. ההכרזה של ישראל על הרש"פ כ'רשות טרור' היא בנסיבות האלה חסרת כל משמעות. מכריזים עליה כ'רשות טרור', אך מקיימים איתה יחסי מסחר וכלכלה כמו עם מדינה שאיתה אנחנו נמצאים ביחסי שלום.

vantan

New member
ידעתי שאולמרט ולבני יקפלו את הזנב

ויעבירו לרשות הטרור הפלסטינית (ע"פ הגדרתם!) את הכסף. 'יד קשה נגד הטרור'? 'אגרוף ברזל'? הצחקתם את החולדות בעזה.

bhnadav

New member
זה קצת מצחיק.

אני אישית שמעתי את הראיון עם מ"מ ראש הממשלה ושרת החוץ ל"לונדון את קירשנבאום" בערוץ 10. ראשית, לא נאמר במפורש שתיעשה העברת כספים ושנית לא נאמר שהכספים יועברו לרשות הפלסטינית. גם הציטוטים שמובאים בידיעה לא אומרים זאת.

vantan

New member
קצת עצוב שהתגובה שלי

לדבריך 'נעלמה', כלומר נמחקה. עצוב שהצנזורה מופעלת כאן כדי לסתום פיות.

"הצנזורה" כאן, רכה איתך..

לא אחזור על כך שנית - בפורום זה אין מקום לדיונים לגופו של אדם, כפי שעשית. אתה מוזמן לעבור לפורום אחר או להתלונן להנהלה אם זה לא מקובל עליך.

vantan

New member
תגיד את זה ליניצ'ארים של קדימה

בפורום שהכללים שחלים על האחרים לא חלים עליהם. הם מקיימים 'דיונים' לגופם של אחרים ללא מעצורים, והמנהל - יוק.

אני מבין שאתה כועס על הכספים

אין צורך שתכעס מדינת ישראל לא צריכה בכלל להעביר כספים לרשות היא רק צריכה לפתוח להם את הגבול בנמל עזה הם כבר ייצאו סחורות לבד ולא דרכנו וגם ייבאו לבד ולא דרכנו וככה הם יתעשרו מהר מאוד ואז אתה תסע לשם כדי להבריח מסך LCD כי כאן זה יקר אתה מבין נבופלאסר אף אחד לא צריך אותך אתה יושב להם על הצאוור!!!

למעלה