הקהל הכי מגעיל בארץ!

הקהל הכי מגעיל בארץ!

לא מגיע לנו קבוצה בליגת העל! יש לנו יציעים שכל אחד שיושב שם הוא לפחות פביו קאפלו מרוב שהם מבינים כדורגל... יודעים רק לקלל! די! זה נמאס! זה מגעיל! זה פוגע! קבלו דוגמאות מהמשחק האחרון ותשפטו לבד: אחד האוהדים צעק לזינו באמצע המשחק שהוא אשם בתצוגה נגד רעננה, שאלתי איך הוא קשור הוא ענה שהוא לא מרשה לבלבול להחליף שחקנים והוא קובע מי ישחק... דוגמא נוספת: קרלוס צקנה, יקיר האוהדים במשחקים האחרונים, זוכה למטר קללות על התצוגה החלשה שלו, זה מגיע לו? אני חושב שממש לא! עוד דוגמא: דודו בן שושן חזר לפעילות אחרי חודש וחצי בחוץ עקב פציעה, לדעתי הוא השתדל מאוד, חילץ הרבה כדורים ועשה כמה דברים יפים, כשהוא הוחלף שרקו לו בוז.. על מה ולמה? אחרי המשחק ראיתי איך שהוא נפגע.. אנשים צריכים להבין שהקללות שלהם לא יעזרו לשחקנים, הם סתם ממרמרים אותם ופוגעים בהם! והכי מעצבנים אלה שכל המשחק מקללים ובסוף המשחק הולכים לחבק את השחקנים, זה שיא הצביעות!

מוצארט

New member
אני אגיד לך מה

בתחילת העונה הגיעו 200-300 איש למשחק. ברגע שבלבול הגיע, ההצלחות הגיעו, ואיתם אוהדי ההצלחות. אוהדי הצלחות באים בגלל ההצלחות ונשארים בגללם. ברגע שאין הצלחות הם מתחילים לקלל... אתמול, רוב האוהדים שהגיעו הם מהסוג שציינתי...

מסכים ולא מסכים..

מצד אחד כל מילה שכתבת נכונה.. מצד שני, בפעם שעברה כשהיינו בלאומית, גם כשהיינו בקנטים באו בשקט 4000-5000

HBSFC1

New member
כמה דברים...

1. העניין של הקללות זה לא רק קורה בוסרמיל, אלא זה קורה בכל איצטדיון בארץ. תמיד יש אתה אלה שאוהבים לקלל וזה המטרה העיקרית כשהם באים לצפות במשחק, ואין מה לעשות עם זה. ספורטאי אמיתי, יודע לסנן את כל הקללות האלה ולהתרכז במשחק. 2. העניין עם הצופים, הוא דיי סביר לטעמי. הקהל של הפועל ב"ש כבר יותר מדיי ספג אכזבות מהקבוצה. כבר שנים רבות שהקבוצה לא נותנת לשחקניה קצת נחת ע"י תארים ושמחות, וכשיש הזמדנות, הקבוצה נותנת לאוהדיה זובור גדול. בכדי להחזיר את הקהל למגרשים, חייב להביא משהו שייגרום לו לחזור, וזה כמובן תואר גדול כמו גביע מדינה או אליפות(בלי בושה כן..). כמות הצופים הדלה היא דיי סבירה יחסית למשחק ליגה לאומית טיפוסי, כשהקבוצה שלך לא נראית משו, מה עוד שזה משוחק ביום שני בערב עם אף טיפת אווירת כדורגל. אני אופטימי.

אני זוכר רק..

מקרה אחד שקרה משהו דומה, וזה מה שהלך במכבי חיפה כשמספר שחקנים דיברו על עזיבה (דוידוביץ, טל...) וכולם גינו את זה! אבל אני לא זוכר מקרה שבנאדם שמשחק לפני היה מלך ועשו לא את המוות! אני לא זוכר שמתי שקולאוטי היה חלש קיללו אותו! אני לא זוכר שמתי שאביתר אילוז עשה טעויות בפתח תקוה קיללו אותו! אני לא זוכר שבנתניה קיללה את עטר! אני גם לא אשכח את הביצים שלופא קיבל מאלה שלפני שרו ``לופא נשמה``! אני עוד זוכר מה עשו לאופיר חיים, אותו שחקן שהעלה אותנו, בעונה הראשונה שלנו בעל!

מוצארט

New member
כי אז לא הייתה מחאה

לציבור הבאר-שבעי כבר נמאס, והוא אדיש למצב הקבוצה. בכל אשם ז'ינו! תראה כשהוא ילך בעזרת האל, פתאום הקהל יתחיל לחזור, ולקבוצה יהיה עתיד טוב יותר.

האמת, לדעתי זה בולשיט..

הרי עד היום זה הלך ככה: בשנה הראשונה ירדנו ליגה זינו לא היה אשם, שנתיים אחרי זה הקבוצה דישדשה בלאומית/ארצית זינו היה אשם אבל היה קהל, אחר כך במשך 3 שנים הקבוצה הצליחה שרו ``זינו נשמה``, עד הגמר גביע שאז בא גוטמן ואז המחאה הייתה נגד גוטמן, אח``כ כשגוטמן הלך החלה המחאה נגד זינו! לדעתי ברגע שהקבוצה תצליח כולם ישתקו, ובחלק מהמשחקים השנה ראינו ששתקו

מה שהוא אומר זה נכון לדעתי

אני לא יכול להגיד כלום בינתיים על זינו כי אחותי התחתנה באולם שלו והיה מצוין, אבל אם זינו ילך מי יבוא עבדול רזאוק? הוא היחדי כמעט אם כסף שיכול להחזיק את ב"ש, ונכון שאולי היה צריך לתת לפלאטו שרון אבל לא נראה שהוא יהיה יותר טוב מזינו, זה לדעתי לא יודע מה איתכם אבל אני שמח מהקבוצה נהנה לראות את המעט משחקים שני יכול לראות בטלווזיה וזהו.

למעלה