הקולנוע באילת - סיבוב 4565279

סנטה

New member
הקולנוע באילת - סיבוב 4565279 ../images/Emo46.gif

אני יודע שהנושא נטחן עד דק. אבל פשוט נמאס לי. אין פה מישהו שמכיר את הבעלים של הקולנוע? אין איזה איגוד קולנוע בארץ? בואו נעשה עצומה שמישהו כבר יביא לקולנוע המעלה אבק הזה בכורות,סרטים חדשים או משהו אחר. בתור חובב קולנוע שגר בעיר הרחוקה,אני פשוט מוצא את עצמי כל שבוע נכנס ל seret ומגלה שעכשיו נזכרו להביא את תאוריית הכאוס שמציג שבוע שישי,את בוראט הביאו אחרי שהוא הציג כבר שבוע 6 או 7. הסרטים המצויירים - חיים בזרם ותזיזו תרגליים בדיבוב עברי עילג והנה הגיע סרט ישראלי,שלוש אמהות שמציג בכל הארץ כבר שבוע 11. תוסיפו לכל זה פוקפורן דלוח,רצפה שזקוקה לפוליש ויחס מביך. שמישהו שם באיגוד הקולנוע (עדיין לא בטוח שיש דבר כזה) יבין שאנחנו לא המתנ"ס בירוחם שמציגים שם סרט אחד בשעת ערביים. אנחנו עיר תיירות,מספיק סגרו קולנוע אחד... לסיום אם למישהו בא לצרוב לי את "בבל","המלכה","המרדף לאושר"עם וויל סמית,אלפא דוג,יוקרה,לגעת ביהלום מוזמן ליצור איתי קשר במסרים,אני מוכן לשלם לו את כל כרטיסי הקולנוע שלא קניתי בחודש האחרון בגלל הקולנוע העלוב הזה...

havlaz

New member
תוריד לבד, יעצלן.

השאלה המתבקשת אבל - האם אתם חושבים שבגלל שהקולנוע גרוע הוא ריק, או שהוא פשוט סתם ריק מטבעו? הרי הקולנוע בקניון לא נסגר סתם ככה. לא היה ביקוש, מה שבביקורי האחרונים בקולנוע באילת, נראה גם שם. קצת קשה להחזיק קולנוע כבאולם יש 4 איש.

AdamINC

New member
שיביאו סרטים בקצב שהם יוצאים

במרכז הארץ, בטח הקולנוע יהיה מלא יותר... אם יש סרטים שהם לא היסטריים במיוחד והם מוצגים בקולנוע יותר משבועיים - זו בעיה. הקולנוע הזה מביא סרטים ובכורות באיחור שהופך אותם מבכורה ל... קאמבק אולי. פשוט עצוב.. אני כבר מזמן עברתי לאינטרנט.

סנטה

New member
הוא ריק כי הוא גרוע !

קולנוע זו מדיה שתמיד ולעולם תצליח לא משנה כמה יש חמורים,צפרדעים ועוד כל מיני תוכנות איטיות מעצבנות שאף אחד לא מסתדר איתם.טוב לא אף אחד אבל אני... קולנוע זה בילוי - נכון הוא עולה 28 שקל אבל זה לא יקר מדי,וזה מאפשר לצאת מהבית לראות סרט באיכות טובה ובמקום נחמד. אם הקולנוע בקניון מול הים נסגר תהיה בטוח שעכשיו צריך להיות בתיאטראות מפוצץ כי יש לקולנוע פה מונופול על 60 אלף אילתים+תיירים. למה הוא לא מצליח ? שוב כי הקולנוע פה מסריח,מכוער,אין בכורות,סרטים שמציגים שבועות רבים ברחבי הארץ,סרטים מצויירים בדיבוב לעברית בלבד ועוד ועוד ועוד... קולנוע זה הבילוי שאני הכי אוהב ואני לא יכול לממש אותו בגלל הקולנוע הכושל הזה !שמביא סרטים ישנים. מתי הייתה פה בכורה בפעם האחרונה ? תהיה בטוח שאם לדוגמא היה מגיע בבל השבוע הוא אחת מהבכורות של הסרטים האחרונים הקולנוע היה מפוצץ.

AdamINC

New member
גם כשהיו הבכורות של שר הטבעות

בקולנוע הוא היה מלא עד אפס מקום.. וכשהארי פוטר יגיע זה בטח גם יהיה ככה. אגב, כשהיה את 'השתולים', הוא הגיע נראה לי באיחור - אבל עדיין הקולנוע היה מלא. זה מוכיח שאנשים כן רוצים לראות בכורות וסרטים.. מבאס לראות בטלויזיה פרסומות שאומרות "מיום חמישי בקולנוע", רק שאצלנו הם צריכים להוסיף את התאריך של חודש אחרי זה

אולי כי זה שאתה

ועוד איזה מספר קטן של אילתים אוהבים קולנוע ומוכנים להשקיע 35 שקל על סרט - עדיין לא משתלם להם? כשאנשים באים לאילת, הם לא באים כדי לראות סרט, תאמין לי. את זה הם יכולים לעשות בסינמה סיטי - שהוא פי 8 יותר מושקע ומגניב. וגם בכל הבתי קולנוע בעיר שלהם, שאני יכולה לשים יד על הלב ולומר שהם מושקעים יותר מהבית קולנוע באילת. והיום הרבה אנשים מעדיפים לצרוב סרטים ולראות בבית, זו עובדה. כמו שטאוור רקורד על סף פשיטת רגל, כי מה לעשות, המחירים מופרזים ואנשים מעדיפים להוריד באינטרנט ולהוציא 2 וחצי שקל על דיסק מאשר 70 שקל על דיסק מקורי. ככה זה.. אם הבעלים של כל המקומות האלה היו חושבים בשכל, מורידים קצת את המחירים (מי זוכר שפעם סרט עלה 17 שקל?), אז אנשים היו מזיזים ת'תחת שלהם לבתי קולנוע במקום לחכות יומיים שהסרט ירד באימיול.

סנטה

New member
אני לא ממש מסכים איתך...

עובדה שאת הולכת לסינמה סיטי?ומשלמת את הכרטיס? כי זה בילוי זה כיף,זה עם החברים זה נחמד זה לצאת מהבית. אפשר גם להכין אוכל בבית וסושי אבל את עדיין יוצאת למסעדה. אם הקולנוע פה היה משקיע הכל היה נראה אחרת,במיוחד אם הוא היה מביא בכורות של סרטים בשבוע הראשון ליציאתן ולא שנתיים אחרי זה... נכון שהיום הכל סובב סביב צריבה ואינטרנט אבל עדיין...לא יודע.העולם הופך להיות כל כך טכנולוגי...בסוף נמות בתור רובוטים.

גם קולנוע זה טכנולגי,

איפה ההגיון? בכל אופן, אני באמת מאמינה שזה לא קשור למתי הסרט מגיע לאילת, כי ממילא אתה לא תבוא בהקרנת בכורה שלו, אז בשביל מה הקטנוניות? זה קשור לזה שהם בקושי מביאים סרטים טובים, ועד שהם מביאים, אין לזה פרסום כמעט, שלא נדבר על זה שהמקום על הפנים. וכל זה בגלל שאין להם עבודה - אז אין להם תקציב לשפר את התנאים

AdamINC

New member
זה לא כל כך נכון...

כשמגיעות בכורות של סרטים נחשבים מאוד, כמו 'בבל', 'השתולים', טרילוגיית שר הטבעות וכד', יש אנשים שמקפידים ללכת להקרנת הבכורה.. במיוחד אם מחכים לזה הרבה. חוצמזה שבקולנוע הזה, זה באמת בעיה של המקום שהוא פשוט מסריח, השירות חרא והמקום פשוט לא נראה כמו קולנוע.... בעניין הסרטים - זה ידוע שיש סרטים איכותיים וסרטים שהם פחות טובים.. זה גם בסדר.. העיקר שהם יגיעו לכאן בזמן. מי שמחכה לסרט כמה חודשים כבר יימאס לו והוא ימצא דרכים אחרות לראות אותו.

שבוע שעבר רציתי ללכת לבבל

ורק ברגע האחרון נזכרתי שאנחנו באילת, ולמה שבכלל זה יהיה מוקרן אצלנו פה עכשיו? חרא של קולנוע.

סנטה

New member
את מעצבנת אותי !

קודם כל תכיני כוס מים ותשתי.נרגעת? אל תעזי לחפש בין השורות שלי טעויות. התכוונתי שהכל נהיה טכנולוגי מהבחינה שכולם מורידים סרטים,הכל נהיה מהבית ועוד מעט כשנהיה חולים נלחץ על כפתור ורופא בדמות בובה אלקטרונית עם חיישנים ידבר ויתן לך את התרופות הדרושות. ברור שזה קשור למתי הסרט באילת,אני אבוא בהקרנת הבכורה שלו ואם לא אז יום אחרי זה ואם לא שבוע אחרי זה אבל לא חודשיים וחצי אחרי זה שזה כבר ממש מאוחר .... זו הייתה הכוונה.

ruthi226

New member
אז למה הוא צבוע באדום?

יש לו איזה מעמד בפורום לעצבני הזה?

intertemp

New member
כבר יש את זה

יש רופאים שאפילו מבצעים ניתוחים כשהמטופלים שלהם נמצאים בכלל ביבשת אחרת

harhanegev

New member
ערב טוב שגיא.

לפי מה שסיפרו לי (אני לא אחראי לאמינות המידע), הקולנוע שייך למשפחת צייגר אשר גרים ברחוב האירוס בשכונת גנים א בעירנו היפה. אגב, גם באזור המרכז הקולנועים במצוקה קשה (ולא, אנ לא מרחם עליהם, ואני מניח שכולם יודעים למה. אני רק מציין עובדה).

Shpritz

New member
למי איכפת איפה הם גרים?

לצייגר יש הרבה דברים בעיר. הבנדאם לא דל אמצעים, וכנראה שלא משתלם לו להשקיע כסף בקולנוע הזה. ולשגיא, פשוט צריך לחכות לרגע שאיזה טייקון יגיע לעיר ויחליט לעשות משהו. אז עד, אני רואה סרטים במרכז. אגב, המרדף לאושר נחמד, ראיתי אותו אתמול בגבעתיים והוא בהחלט סרט סבבה. אבל בעיקרון הוא לא ואו בעיני, הייתי רואה אותו בדיוידי בשקט.

harhanegev

New member
יש סיבה אחת פשוטה למה ציינתי

את מקום המגורים: אם מר שגיא הנכבד ירצה לכתוב מכתב שלא יעבור דרך 20 מזכירות ומנהלי לשכה, הוא יודע לאן.

למעלה