הקולקציה הפתוחה
אז לבוסית שלי בעבודה יש יום הולדת ועוד כזה עגול ויפה שלא מזמן עברתי אותו. אז החלטתי להכין ולהביא לה קופסת פרלינים. אז על מנת לא להכין 4 תבניות כל אחת בטעם אחר, הלכתי על ה"קולקציה הפתוחה" במקום פרלינים סגורים עם קונכיות בדוגמאות שונות, לשלוף את הקונכיות להפוך אותן בעצם לכוסיות ולמלא בגנאשים שונים, זה מגדיל את אפשרויות הקישוט (תוספות, הזלפות וכו') ואת הצבעוניות של המארז ובעיקר חוסך להכין 4 תבניות שלמות בשביל קופסא אחת בלבד.
לפרלינים הפתוחים נוספו כדורי מרציפן (היא מאוד אוהבת מרציפן) טבולים בשוקולד מריר. בעבר כבר עשיתי פרלינים פתוחים אבל אף פעם לא קופסא שלמה שמכילה רק כאלו.
די קל לראות מה יש בקופסא (מלבד המרציפן):
פרלין קפה פקאן
פרלין אספרסו וניל
פרלין פטל.
אז לבוסית שלי בעבודה יש יום הולדת ועוד כזה עגול ויפה שלא מזמן עברתי אותו. אז החלטתי להכין ולהביא לה קופסת פרלינים. אז על מנת לא להכין 4 תבניות כל אחת בטעם אחר, הלכתי על ה"קולקציה הפתוחה" במקום פרלינים סגורים עם קונכיות בדוגמאות שונות, לשלוף את הקונכיות להפוך אותן בעצם לכוסיות ולמלא בגנאשים שונים, זה מגדיל את אפשרויות הקישוט (תוספות, הזלפות וכו') ואת הצבעוניות של המארז ובעיקר חוסך להכין 4 תבניות שלמות בשביל קופסא אחת בלבד.
לפרלינים הפתוחים נוספו כדורי מרציפן (היא מאוד אוהבת מרציפן) טבולים בשוקולד מריר. בעבר כבר עשיתי פרלינים פתוחים אבל אף פעם לא קופסא שלמה שמכילה רק כאלו.
די קל לראות מה יש בקופסא (מלבד המרציפן):
פרלין קפה פקאן
פרלין אספרסו וניל
פרלין פטל.