הקולקציה שלי - נקמה תמימה

Gali Girl

New member
הקולקציה שלי - נקמה תמימה

הקולקציה משלבת בין צבעים עדינים וגזרות ענוגות לבין קווים גסים. מקווה שתהנו !!
 

Gali Girl

New member
חליפת עסקים מקורית במיוחד

(מורכבת משמלה וממעין פונצ'ו)
 

yaele2

New member
דעתי:

הקולקצייה מאוד יפה, אבל הבעיה היא שלפי דעתי היא לא כל-כך מקורית, הרבה מהדברים שם יש בכל חנות בארץ וכל נערה לובשת, השמלות מיני, שמלות עם פונצ'ו וכד'.. כשראיתי את השמלת קוטור הדבר הראשון שעלה לי בראש היה-אוסטין- בול אותם צבעים. זה יפה. חבל שחלק מהשמלות לא צבועות ועשית אותם בעט.
 

Gali Girl

New member
קצת הגזמת , לא ?

רק בגד אחד לא צבוע, ובקשר לשמלת הקוטור - אז מה ? אם הוא השתמש בצבעים האלו רק לו מותר? אני לא מבינה :\
 

yaele2

New member
תשובה.

אין לי בעיה עם הצבע של השמלה, אם היית יותר שמה לב כתבי שזה יפה, לא כתבתי שזה העתקה או אי מקוריות! הבגד שלא צבוע- דווקא השמלה המיוחדת. לפחות כתבי את הצבעים. כל השאר כמו שאמרתי- לפי דעתי אין הרבה מקוריות. אה ובקשר לחליפת עסקים- זו חליפה או שמלה? כי זו יותר דומה לשמלת ערב עם פונצ'ו.
 

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifדעתי../images/Emo9.gif

קולקציה חביבה (והשם מאוד מתאים) אבל הרגשתי שהצבעים חוזרים על עצמם קצת יותר מדי. שמלת הקוטור הייתה לא ממש מקורית אבל יפה. את חליפת העסקים מאוד אהבתי וגם את השמלה והשרוולון
 

P i x i e s

New member
חשבי על זה כך-

הצבעים אמורים לחזור על עצמם יחסית, זאת קולקציה אחרי הכל וצריך לראות את העקביות. מה דעתך עכשיו?
 

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifצריך עקביות

בגלל זה אמרתי *יותר מדי*, כי בכל זאת צריך קצת לגוון.
 

Effoliation

New member
תגובתי המלאה בהמשך ../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif

מצטערת, קצת חוסר זמן...
 

P i x i e s

New member
תגובה מלאה../images/Emo70.gif

אתחיל במשהו שדי הפריע לי דווקא, מקווה שלא תקחי קשה כי זה באמת שולי (אבל בכל זאת - לתשומת ליבך!). לפעמים, מה שעושה את הקולקציה למוצלחת ביותר (שוב, יכול להיות שהיא כבר מוצלחת, אבל למוצלחת יותר) היא הפרזנטציה. הפריע לי קצת שהציורים קטנים ולפעמים לא ברורים, חלקים מהקולקציה נראים אפילו לא שלמים או כאילו יכולת להשקיע קצת יותר בצביעה, בקווים... לבחינה הרעיונית נגיע בהמשך אבל פשוט רציתי שתדעי שההגשה לפעמים עושה את ההבדל.
עכשיו לקולקציה. שמלת הקוטור מקסימה!! באמת יפה ומשהו שהייתי כ"כ רוצה ללבוש יום אחד. צמודה ונשפכת במקומות הנכונים, ממש לאוסקר
חוץ מזה שהיא נראית מותאמת לכל מיני גזרות של נשים וזה טוב שיש את הגיוון הזה. למרות שהזכירו כאן דימיון לאוסטין מ"פרוייקט מסלול"... גם היצ'קוק עשה מחוות פה ושם
ספורט אלגנט- כ"כ חמוד!! אהבתי מאד את שילוב הפסים והג'ינס, גם עיצוב הדוגמנית. באמת משהו פרקטי ומשהו שהייתי קונה. חליפת העסקים- גרובי בייבי! מזכיר קצת את דינה פון טיס עם הפונצ'ו הגדול והשמלה (רק שהיא עושה את זה עם ז'קטים מחוייטים גדולים מאד). אמנם לא הייתי לובשת את זה כי אני שונאת פונצ'ו אבל שוב עניין של טעם. הלבשה תחתונה- גם חמוד מאד. מבחינת טכניקת הציור לא הבנתי שם איזה משהו... בחלק מעל החזה פתאום הפסים ממש בהירים וההדפס ברור. מה עשית שם?
לא הייתי לובשת את זה כי זה לא היה מתאים למבנה הגוף של מישהי שיש לה שניצלים מקדימה (ואלה רובנו למרבה הצער
)... האיקסים ממש ידגישו את זה והכל ייצא החוצה ובקיצור איכסה. הלבשה תחתונה צריכה להחמיא לגוף- להסתיר את מה שצריך ולהבליט את מה שצריך. הרעיון נחמד והכל אבל לצערי רק לדוגמנית שטוחה זה יחמיא.
על שלושת השמלות אין הרבה מה להגיד חוץ משאהבתי והייתי לובשת. השמלה המגניבה אכן מגניבה, השמלה ושרוולון גם רעיון טוב. אמנם השמלה המיוחדת לא כזאת מיוחדת אבל ניחא, היא עדיין יפה. השמלה המיוחדת- לא הבנתי אם כולה כחולה? ממה היא עשויה? החלק הלבן חושף את הגוף? והשאלה הכי מסקרנת- למה קראת לקולקציה "נקמה מתוקה"? בכל אופן, נסכם בכך שאהבתי מאד את רוב הבגדים. אין ניצוץ או הברקה כלשהי אבל גם לא ציפיתי לכך (ולא רק ממך, מכולן פה... סה"כ תחרות בפורום). את הרוב הייתי לובשת וקרוב לודאי שחוזרת לקנות אצלך. Good Work!
 
דעתי-

יצא יפה.. מאוד אהבתי את הבגד ה-7 ((עוד) שמלה) ואת הבגד ה-1 (שמלת קוטור) אהבתי את הרעיון, יצא יפב =]
 
למעלה