תגובה מלאה../images/Emo70.gif
אתחיל במשהו שדי הפריע לי דווקא, מקווה שלא תקחי קשה כי זה באמת שולי (אבל בכל זאת - לתשומת ליבך!). לפעמים, מה שעושה את הקולקציה למוצלחת ביותר (שוב, יכול להיות שהיא כבר מוצלחת, אבל למוצלחת
יותר) היא הפרזנטציה. הפריע לי קצת שהציורים קטנים ולפעמים לא ברורים, חלקים מהקולקציה נראים אפילו לא שלמים או כאילו יכולת להשקיע קצת יותר בצביעה, בקווים... לבחינה הרעיונית נגיע בהמשך אבל פשוט רציתי שתדעי שההגשה לפעמים עושה את ההבדל.
עכשיו לקולקציה.
שמלת הקוטור מקסימה!! באמת יפה ומשהו שהייתי כ"כ רוצה ללבוש יום אחד. צמודה ונשפכת במקומות הנכונים, ממש לאוסקר
חוץ מזה שהיא נראית מותאמת לכל מיני גזרות של נשים וזה טוב שיש את הגיוון הזה. למרות שהזכירו כאן דימיון לאוסטין מ"פרוייקט מסלול"... גם היצ'קוק עשה מחוות פה ושם
ספורט אלגנט- כ"כ חמוד!! אהבתי מאד את שילוב הפסים והג'ינס, גם עיצוב הדוגמנית. באמת משהו פרקטי ומשהו שהייתי קונה.
חליפת העסקים- גרובי בייבי! מזכיר קצת את דינה פון טיס עם הפונצ'ו הגדול והשמלה (רק שהיא עושה את זה עם ז'קטים מחוייטים גדולים מאד). אמנם לא הייתי לובשת את זה כי אני שונאת פונצ'ו אבל שוב עניין של טעם.
הלבשה תחתונה- גם חמוד מאד. מבחינת טכניקת הציור לא הבנתי שם איזה משהו... בחלק מעל החזה פתאום הפסים ממש בהירים וההדפס ברור. מה עשית שם?
לא הייתי לובשת את זה כי זה לא היה מתאים למבנה הגוף של מישהי שיש לה שניצלים מקדימה (ואלה רובנו למרבה הצער
)... האיקסים ממש ידגישו את זה והכל ייצא החוצה ובקיצור איכסה. הלבשה תחתונה צריכה להחמיא לגוף- להסתיר את מה שצריך ולהבליט את מה שצריך. הרעיון נחמד והכל אבל לצערי רק לדוגמנית שטוחה זה יחמיא.
על שלושת השמלות אין הרבה מה להגיד חוץ משאהבתי והייתי לובשת. השמלה המגניבה אכן מגניבה, השמלה ושרוולון גם רעיון טוב. אמנם השמלה המיוחדת לא כזאת מיוחדת אבל ניחא, היא עדיין יפה.
השמלה המיוחדת- לא הבנתי אם כולה כחולה? ממה היא עשויה? החלק הלבן חושף את הגוף? והשאלה הכי מסקרנת-
למה קראת לקולקציה "נקמה מתוקה"? בכל אופן, נסכם בכך שאהבתי מאד את רוב הבגדים. אין ניצוץ או הברקה כלשהי אבל גם לא ציפיתי לכך (ולא רק ממך, מכולן פה... סה"כ תחרות בפורום). את הרוב הייתי לובשת וקרוב לודאי שחוזרת לקנות אצלך. Good Work!