הקולקציה שלי

הקולקציה שלי

עבדתי על זה קשה אבל במעט מאוד זמן כי פשוט היה לי הרבה עומס... מקווה שתאהבו.

ספורט אלגנט

חולצת צוורון בגוון אדמדם- ורדרד עם ז'קט עם עיטורים כחולים בגיזרה מיוחדת+כפתורים במספר צבעים ומכנס אפור - כסוף.

חליפת עסקים קצת אחרת

חליפות הן בדרך כלל אפורות ומשעממות וגבריות. זו חליפה שמשלבת איפוק עם ייחודיות. זק'ט מחויט בגיזרה מיוחדת בגוון אפרפר כחלחל (עדיף ללבוש בלי כלום מתחת) ומכנס שמגיע עד קצת אחרי הברכיים בצבע ורדרד- אדמדם בגיזרה גבוהה

חולצה+חצאית

חולצה מאוד מיוחדת: חלק אחד עם הרבה כלפי בד אפור שנשפך על הכתף וניצמד בסוף השרוול. הצד השני זה תחרה אפורה במין של חצי חזייה משולשת. קשה להסביר
תשתמשו בעיניים. חצאית בגיזרה גבוהה בגוונים של ורוד- שחור- אפור וכיסים בצדדים.

שמלה

זוהי שמלה אלגנטית עם צד אחד בגווני כחול בהירים משתנים שניסגר על הצד האחר בזוג כפתורים. הצד השני הוא עם שתי כתפיים בצבע כחול כהה שאחת שמוטה על היד והשניה דקה ויושבת על הכתף.

בגד תיאטרלי

חולצה שצידה האחד הוא כחול עם עיטורים וניסגר בשלושה כפתורים ירוקים על הצד השני בגוונים של כחולים בהירים. חצאית ורודה עם עיטורים עגולים גרביון מתחרה סגולה

הלבדה תחתונה

מחוך עם עיטורים כחולים ופסים ירקרקים ותחתונים תואמים

חולצה וחצאית דרמטיות

סוג של ז'קט או חולצה בצבעים של ורוד ובורדו שמחבר אותם כפתור ורדרד חצאית בצבע לבן נוטה לכסוף עד לריצפה

שמלת קוטור

החלק העליון מורכזב ממשולשים בפוזיציות שונות והשאר נשפך עד לריצפה. הכל בהרבה צבעים מאוד מיוחדים

yaele2

New member
מדהים!!!!

אהבתי כל בגד בקולקציה- הכל כל-כך מושקע,יפה ומקורי!!!!!!!!!!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifדעתי../images/Emo13.gif

רוב הקולקציה לא ממש הייתה בסגנון שלי אבל הי, זה רק הסגנון שלי. כל הבגדים היו מאוד מושקעים ורואים שחשבת על זה. עוד דבר אחד-שמלת הקוטור מדהימה! זאת החלטה ממש חכמה לשים אותה בסוף

Effoliation

New member
התגובה המלאה שלי:../images/Emo210.gif

נפתח בכך שאני טיפה מאוכזבת שאין שם לקולקציה. מן הצד השני-אני חושבת שהבגדים יפים, שיקים ואפנתיים. הצבעים ותחברים בהרמוניה ובסך הכל רואים שזאת קולקציה. הקולקציה משקפת מאוד את זוהר אבל עדיין מראה לנו צד אחר שלך [שאני אישית מאוד אוהבת
] ועכשיו.. לבגדים: ספורט אלגנט-פתיחה מצויינת, בגד מעניין, יחודי. מעולם לא ראיתי כזה ג'קט, אבל יש לציין שאני מאוד אוהבת. צבעים נהדרים ושילוב מרענן. חליפת עסקים-למען האמת, בגד קצת פשוט, אבל בהחלט אחר. אני לא סגורה על עד כמה הוא פרקטי בתור חליפת עסקים, אבל הוא בהחלט מעניין ומרענן. חולצה+חצאית- אם להיות כנים, זה הבגד שהכי פחות אהבתי. אני חושבת שלקחת פה את הדרמה צעד אחד קדימה ועשית בגד שהוא קצת.. רחוק. הגזרה של החצאית יפה. שמלה-קצת אור בעיניים! פריט שלדעתי הוא פשוט חיוני לקולקציה שלך. מהמם. בגד תיאטרלי- בגדול זה יפה. לא מכוער, לא מהמם. הגרביונם הסגולים נוטים להראות ליצניים מידי, אבל אפשר לראות את הפוטנציאל של הבגד. הלבשה תחתונה-יפייפה. חולצה וחצאית דרמטיות- פשוט משגע. העיצוב, הגזרה, הצבעים, המראה הסופי. גאווה. שמלת קוטור-ואו, ואו, ושוב ואו. כל הכבוד. זוהר יקרה, בחרת לסגור את הקולקציה עם 2 הפריטים הכי חזקים שלך-מה שהופך את הקולקציה שלך לבלתי נשכחת. אני חושבת שהקולקציה משקפת את כל העיצובים שלך לאורך התחרות, והיא בהחלט צועקת זוהר ;) כל הכבוד!

P i x i e s

New member
דעתי המלאה../images/Emo70.gif

אם יורשה לי, אכתוב עלייך גם קצת ממהלך העונה ולא רק על סמך הקולקציה. הגעת לכאן בזכות העבר, לא?
בכל מקרה, אני חייבת להודות שיש לך טביעה אישית. ממרחקים אני מזהה שזאת הקולקציה שלך. בין היתר בציור, סטיילינג, צבעים... אני לא אחפור כאן על תאורית ה"אוטר" הצרפתית אבל בתמצית היא אומרת שעדיף יוצר עם טביעה אישית ואפילו שהיצירות שלו יהיו בינוניות, מאשר אחד שהוא לא עקבי ואין לו את החותמת הזאת, לא משנה עד כמה היצירות שלו יהיו מעולות. טוב, אני לא בטוחה שאני מסכימה עם זה אבל את עונה להגדרת ה"אוטר" וגם זה משהו להחמיא עליו.
האמת שהיו חלקים מהקולקציה שלא כל כך אהבתי או הבנתי. בבגד הספורט אלגנט, לא הבנתי כל כך איך הז'קט נופל ככה, זה לא יושב טוב. הצבעים יפים מאד, אבל לא משתלבים אחד עם השני. בחליפת העסקים הייתי ממליצה דווקא כן ללבוש משהו מתחת לז'קט הזה. זה ממש חשוף! אפילו טופ, משהו
... בלי זה נהרס האיפוק וזאת לא חליפה שאפשר להתייחס אליה ברצינות כשהציצים נשפכים, למרות שהיא באמת יפה ומשהו שהייתי לובשת. הייתי רוצה לראות את חולצה+חצאית במציאות. מצד אחד זה נראה נורא גברי אבל יכול להיות שזה סתם הציור, בגלל זה הייתי רוצה ממש לראות איך זה נראה על דוגמנית, זה נראה מאד מבטיח, שימושי... כל הכבוד! השמלה מדהימה!! איזה יופי.. באמת. הייתי כ"כ קונה את זה. שיזפת את היד שלה קצת יותר מדי
את הבגד תיאטרלי לא כ"כ אהבתי... לא יודעת. לא השתלב, לא התאים. עניין של טעם כנראה... לא אהבתי, סורי. בהלבשה התחתונה, המחוך קצת קצר מדי... זה לא ממש מחוך, זה טופ. אבל רעיון מעניין וצבעים יפים! בחולצה וחצאית הדרמטיות, שוב... יותר מדי ציצי! אני לא נחשבת אדם צנוע אבל זה פשוט לא לביש מחוץ למסלול עם החשיפה הזאת. סטרפלס, גופייה.. משהו! חוץ מזה שזה לא התאים כ"כ לקו הכללי של הקולקציה, למרות שאהבתי את זה בכל זאת. ולדובדבן שבקצפת... (אפילו שהצבעים לא התאימו לקולקציה וחבל, זה היה מרים אותה!) שמלת הקוטור! וואו!! אני רואה את זה במציאות וזה כזה מדהים ונסיכתי... אוח רק לחשוב על השיפון או סטן נשפך ממנה (אגב, באיזה בד היית משתמשת? סתם מסקרנות) עושה לי טוב על הנשמה! כל הכבוד, באמת.
את הניקוד לא אחשוף כאן כמובן, אבל רק אסכם בזה שאהבתי, למרות שיש נקודות לשיפור כמו חלקים לא תואמים לקולקציה, מחסור רציני בצניעות... בכל זאת ראיתי שם פוטנציאל והרבה ממנו. בהצלחה

תודה רבה! ../images/Emo13.gif

גם אני רואה בטביעה אישית משהו חשוב. ונחמד היה ללמוד משהו חדש
לקחתי לתשובת ליבי את ההערות בנושא החשיפה המוגזמת
וגם אני הכי אהבתי את שמלת הקוטור והלוואי שיכולתי עם הרמת תפירה שלי להכין משהו כזה. אולי בעוד כמה שנים ועם עוד קצת (הרבה) נסיון... אני לא כל כך מבינה בבדים ובשמות שלהם אבל אם אני לא טועה לבד הנשפך והמחליף צבעים הזה קוראים שיפון ואני מתכוונת שהשמלה תהיה עשויה ממנו.

למעלה