דעתי המלאה../images/Emo70.gif
אם יורשה לי, אכתוב עלייך גם קצת ממהלך העונה ולא רק על סמך הקולקציה. הגעת לכאן בזכות העבר, לא?
בכל מקרה, אני חייבת להודות שיש לך טביעה אישית. ממרחקים אני מזהה שזאת הקולקציה שלך. בין היתר בציור, סטיילינג, צבעים... אני לא אחפור כאן על תאורית ה"אוטר" הצרפתית אבל בתמצית היא אומרת שעדיף יוצר עם טביעה אישית ואפילו שהיצירות שלו יהיו בינוניות, מאשר אחד שהוא לא עקבי ואין לו את החותמת הזאת, לא משנה עד כמה היצירות שלו יהיו מעולות. טוב, אני לא בטוחה שאני מסכימה עם זה אבל את עונה להגדרת ה"אוטר" וגם זה משהו להחמיא עליו.
האמת שהיו חלקים מהקולקציה שלא כל כך אהבתי או הבנתי. בבגד ה
ספורט אלגנט, לא הבנתי כל כך איך הז'קט נופל ככה, זה לא יושב טוב. הצבעים יפים מאד, אבל לא משתלבים אחד עם השני. ב
חליפת העסקים הייתי ממליצה דווקא כן ללבוש משהו מתחת לז'קט הזה. זה ממש חשוף! אפילו טופ, משהו
... בלי זה נהרס האיפוק וזאת לא חליפה שאפשר להתייחס אליה ברצינות כשהציצים נשפכים, למרות שהיא באמת יפה ומשהו שהייתי לובשת. הייתי רוצה לראות את
חולצה+חצאית במציאות. מצד אחד זה נראה נורא גברי אבל יכול להיות שזה סתם הציור, בגלל זה הייתי רוצה ממש לראות איך זה נראה על דוגמנית, זה נראה מאד מבטיח, שימושי... כל הכבוד! ה
שמלה מדהימה!! איזה יופי.. באמת. הייתי כ"כ קונה את זה. שיזפת את היד שלה קצת יותר מדי
את ה
בגד תיאטרלי לא כ"כ אהבתי... לא יודעת. לא השתלב, לא התאים. עניין של טעם כנראה... לא אהבתי, סורי. ב
הלבשה התחתונה, המחוך קצת קצר מדי... זה לא ממש מחוך, זה טופ. אבל רעיון מעניין וצבעים יפים! ב
חולצה וחצאית הדרמטיות, שוב... יותר מדי ציצי! אני לא נחשבת אדם צנוע אבל זה פשוט לא לביש מחוץ למסלול עם החשיפה הזאת. סטרפלס, גופייה.. משהו! חוץ מזה שזה לא התאים כ"כ לקו הכללי של הקולקציה, למרות שאהבתי את זה בכל זאת. ולדובדבן שבקצפת... (אפילו שהצבעים לא התאימו לקולקציה וחבל, זה היה מרים אותה!)
שמלת הקוטור! וואו!! אני רואה את זה במציאות וזה כזה מדהים ונסיכתי... אוח רק לחשוב על השיפון או סטן נשפך ממנה (אגב, באיזה בד היית משתמשת? סתם מסקרנות) עושה לי טוב על הנשמה! כל הכבוד, באמת.
את הניקוד לא אחשוף כאן כמובן, אבל רק אסכם בזה שאהבתי, למרות שיש נקודות לשיפור כמו חלקים לא תואמים לקולקציה, מחסור רציני בצניעות... בכל זאת ראיתי שם פוטנציאל והרבה ממנו. בהצלחה