הקול הוא הכל

ALON AA1

New member
הקול הוא הכל

כן או לא? מניסיון שלי יש קשר בין איך שנשמעים בטלפון ולא רק מבחינת המאפיינים הפיזיקלים של הקול אלא גם חיתוך הדיבור, עושר השפה, סוגי המלים וכ' לבין התקדמות אחרת במערכת היחסים. אבל לפעמים יש סתירות ואפילו פערים קשים בין הקול לבין המציאות, אז ספרו על הפתעות לטובה ורעה ובכלל אני קורא לכולן לאפשר את ההזדמנות לשמוע את הקול! (שלי?) כי יש הפתעות נעימות בחיים....והמבינה בטוח נרמזה!!!!

Romantic Lady

New member
האמנם?

אתה מתכוון סתם ככה לשמוע אותך? מבלי שתנהלו קודם מערכת של מסרים?

ALON AA1

New member
גם וגם

הסטוריה של מסרים כבר יוצרת LOBBY אבל המפגש הקולי הראשון הוא מעין בליינד דייט שקודם לדבר האמיתי!

אתה עורך סקר?

יש איזשהו פורום שלוח המודעות שלו חף מההודעה הזו שלך? ולשאלתך,או קביעתך בעצם: המפגש הקולי הראשון,לא יכול לקרות <לפחות לא מבחינתי>,בטרם מתעוררת איזושהי סקרנות לגבי הפרטנר הוירטואלי. וסקרנות כזו,מתעוררת ע"פי רוב,כשמתעורר גירוי אינטלקטואלי. שאם לא כן, מה חשוב איך נשמעים? גם אם יש לו את הקול הסקסי והגברי ביותר,אם ה ו א "ריק",את מי הוא בכלל מעניין?!

ALON AA1

New member
יש ויש

שאלתי שאלה שאני נתקל בה המון ולכן היא משתרעת על כמה פורומים עם פוטנציאל לרלוונטיות. המשיכה בין גבר לאישה היא תערובת של יסודות רציונליים ולא רציונליים ויש על כך המון תאוריות....לכן סקסי ריק או אינטלקטואל עם קול דוחה הם שתי קצוות הקשת. המציאות תמיד איפשהו באמצע. אז אני מקבל כרטיס כניסה?

תצטרך לעשות קצת סדר

בשאלה הזו ש"אתה נתקל בה המון". לנהל שיחות
ווקאליות,מבלי שהאיש/ה עוררו בכלל את התעניינותי? חוששת שעוד רגע יתקשרו מבלוק באסטר ויבקשו להחזיר את הסרט שאתה חי בו. איך בשם אלוהים,אפשר לחשוב על שיחה קולית,כששום דבר לא מעורר את הצורך/רצון בכזאת? זו אני שלא מבינה,או שאתה הוא זה שלא מסביר?

שבצ'לום יקירתי../images/Emo24.gif

תהיתי אייך. את אפעס נעלמת קצת לאחרונה,או שנדמה לי? <מי שמדברת>

Romantic Lady

New member
קצת נעלמתי

וגם שניתי ניק. פרטים נמסרו במקום ההוא..<המתוק ההוא..
>

bilam

New member
אכן יש קשר אבל...

צריך עדיין לשים לב טוב לקונטקסט הדברים, אנשים בטלפון נוטים "להציג הצגה" זאת מכיוון שלא ניתן לבחון את שפת הגוף (או הגוף עצמו). ללא ספק אדם שמדבר בשפה נקיה ועשירה יהיה אדם משכיל לעומת אדם עם שפה גסה ודלה. אך אין זה אומר שבהכרח היה הראשון אדם טוב יותר !!

ההפתעות שהיו לי עד כה

היו דווקא בין המסנג'ר לטלפון/דייט. יש אנשים שאולי קשה להם להתבטא בכתב אבל עושים זאת בהצלחה יתרה בע"פ
(ויש ההפך
)

Romantic Lady

New member
אני מכירה בד"כ כאלו שבכתב

מתבטאים נפלא,ממש שייקספיר ובעל פה
לא משו..

איך שאני רואה את זה

הם פשוט סגורים. חומת ברזל. רק בכתיבה, בשקט, בחדרם, הם נותנים דרור ל"אני" האמיתי שלהם. רק אותה אחת בעלת סבלנות פלדת-אל-חלד תצליח להכיר את מה שחבוי אי-שם בפנים.

למעלה