הקול הצלול של היהדות

אבנר.

New member
הקול הצלול של היהדות../images/Emo104.gif../images/Emo63.gif../images/Emo23.gif

בע"ה שלום לכולם!!!! תחילה עלי לציין, שאחרי התכתבות של שנים בפורומים של תפוז ונטישה כמעט מוחלטת שלהם, אני אוזר מעט מזמני וכותב "לא מפני שיש לי כוח לכתוב אלא מפני שכבר אין בי כוח לדום" (מר"ן הראי"ה) לפני שבועיים וחצי בערך, התקיימה בארצות הברית, טקס גלילת מטוס הסופה (ה F16-I) שנחשב לאחד המתקדמים בעולם. חברת "לוקהיד מרטין" זכתה במכרז של חיל האוויר ליצור 102 מטוסים כאלו - עסקה אדירת ממדים בהיקפה! - העסקה הפכה את חיל האוויר הישראלי, לאחד הגדולים בחילות האוויר בעולם! (לשם השוואה לאחר העסקה מספר המטוסים שברשותו של חיל האוויר הישראלי יהיה גדול אף מחיל האוויר של בריטניה ושל גרמניה) באותו טקס בין האישים שנאמו היה שר הביטחון של מדינת ישראל, שאול מופז שאמר באותו הטקס: "אני מקווה שלא נצטרך להשתמש במטוס הזה, אבל כולנו יודעים כמה הכוח הזה חשוב" לא הייתי מספר כל זאת, לולא נאומו של שר הביטחון, שנשמע נורא יפה, נאה מוסרי, ודורש שלום... אכן מה רע?! מי רוצה מלחמות?? אנשים!!!! תתעוררו!!!! הנאום הזה מסמל משהו מאוד נוצרי שחדר אלינו! -זהו המוסר הנוצרי, בו כולם יפים, כולם טובים, כולם צדיקים, כולם קדושים וטהורים!! בעולם כזה אין רשעים. כל הרע הוא בעצם טוב! וכתוצאה מכך כל הטוב הופך לרע! במוסר הזה האנשים הכי רשעים הם גם טובים!! האמת שקוראת מלחמה על הרשע! הופכת רעה, ו"מסמלת" את הרס העולם! תנועות השמאל בעולם והפצפיזם הם אלו שבהובלת האידיאולוגיה השחורה הזאת נושאים באחריות לשחיטתם של עשרות רבות של מיליוני בני אדם - ע"י גיבוי שנתנו לדקטטורים אימתניים ומפלצות אדם! לפני 70 שנה תנועות השמאל והפספיזם התנגדו לפעולה נגד אדולף היטלר הם העריצו את רוצח העם השני, יוסף סטלין (שאחראי להרצחם של לא פחות מ 60 מליון בני אדם, וכמובן מהם שאב את כוחות העידוד וה"דביקות במשימה"...), אותו שמאל פספיסטי "נאור" ו"רודף שלום" הפגין לטובת מאו, הו צ'ו מין, כרושצ'וב ברז'נייב ואנדרופוב. וכמו שאמרו חכמינו: "כל המרחם על אכזרים סופו להתאכזר על רחמנים" אנשים!!! בעולם שיש רשעים - הפצפיזם רק נותן להם כוח!!! ככה זה היה במלחמת העולם השנייה וככה זה גם היום! בגבוי שנותנים הפספיסטים לסאדם חוסיין, לבין לאדן וערפאת הם מפילים גורדי שחקים ומפוצצים אוטובוסים!!! אנחנו בעולם הזה, עולם החומר, זהו עולם שאינו מושלם, יש בו גם - הרג, מוות, רצח, פשע, מחלות והרבה רשע - הפצפיזם פירושו לתת "תעודת הכשר" לכל אלו, ע"י איסור מלחמה בהם!! במוסר היהודי בניגוד למוסר הנוצרי, האמת היא - יש רוע ויש טוב - ומוכרחים להבדיל בניהם!!! מחיקת הקווים בניהם פירושו אסון! הכל כשר! ובכלל זה הרוע!! אסור לתת לרוע לגיטמציה!!! יש לאומר את האמת!! -את הטוב יש לחיות ואת הרוע יש להשמיד, להרוג ולאבד!!! "וכל הרשעה כולה כעשן תכלה". אין רע בלהשמיד את הרשע, ההפך הוא הנכון! זהו דרכו של עם ישראל - להבדיל בין הטוב לרע! ואת הרע להשמיד! כמו שאמר דוד המלך: "ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם". "שופך דם האדם באדם - דמו ישפך" -לא לעשות עמו שלום -"דמו ישפך!" "לא יכופר לדם אשר באדמה - כי אם בדם שופכו" שאול מופז, שר הביטחון, הלוואי ונזכה להשתמש במטוסים הללו!!! לעם ישראל יש חשבונות דמים ארוכים ונוקבים עם רשעים שעוד קיימים בעולם! ההיסטוריה מחכה שהצדק יעשה ומהרשעים יפרעו!!! וכמאמר הפסוק "ה' עוז לעמו ייתן" -ואח"כ- "ה' יברך את עמו בשלום"

אimר

New member
להשמיד!! להרוג!!

אז מה גילינו פה? היהדות, אליבא ד'אבנר, היא דת בדלנית, עוינת אלימה ונקמנית. אם זאת היהדות אז טוב שאני לא יהודי.

אתה אוהב את הסהרורים האלה

הם מחזקים אצלך את האשליה שההבדל בין פציפיסטים ללא-פציפיסטים הוא בין כאלה שאוהבים שלום וכאלה שלא.

אimר

New member
סהרונים? לא תודה

ב"ה (בודהה היקר) אני לא מוטרד מסהרוריים, כמה מחבריי הטובים ביותר הם סהרוריים, סהרוריים מטרידים אותי הרבה פחות מהרוב הציוני הצדקני והדומם ברובו (חוץ מאשר כשיש הזדמנות להשתלח בפציפיסטים וחבריהם מהשמאל הסהרורי) שמסכין עם האלימות בחייו ולרוב אף מאמץ אותה אל קירבו בבחינת אין ברירה. הודעות של "אני מת על שלום ואני טבעוני נזיר בודהיסט שפוחד להרים את קולי מחשש להרתיע מישהו, אבל ברור שבלי צבא ישמידו אותנו מחר אז להיכנס בהם ויאללה ביתר" מטרידות אותי הרבה יותר.

אבנר.

New member
תגיד לי,

בע"ה תגיד לי, מנתח, עם סכין ניתוחים ביד, שחותך את גופו של המנותח הוא גם אדם אלים?! בדיוק מה שאמרתי, אתה לא יהודי, גם בדעותיך, אתה מחזיק במוסר הנוצרי. של מתן לגיטימציה לאנשים רשעים ומפלצות אדם! מי שהתנגד בתקופה של ערב מלחמת העולם השנייה למלחמה של בריטניה נגד הצורר היטלר - הוא לבטח שוחר "שלום", "שלום בלי למעלה מ- 6,000,000 יהודים" ומי שתמך במלחמה בהיטלר, הוא כפי שכתבת "עוין, אלים ונקמן" אה.. וכמובן חבר בכת (דת) בדלנית... אכן, המצדדים במתן לגיטמציה לחיות אדם שדם על ידיהם אינם יהודים או לכל הפחות אינם מחזיקים בדרכה של היהדות.

שמע...../images/Emo26.gif

אני קצת זע ונע לי בחוסר נוחות כשאתה משווה בלי בעיה סכין מנתחים - שכל ייעודה הוא הצלת חיים, עם סכין המחבל - שכל ייעודו הוא שלילת חיים, ואז ל"סכין" (או נשק) הצבא/משטרה שמטרתם פגיעה בבני-אדם כדי למנוע פגיעה בבני-אדם אחרים. * אני מניח שכולנו נתמוך בפעילות הרופא להצלת חיים. * אני מניח שכולנו נשלול את פעולתם של מחבלים/פושעים לפגיעה בחפים מפשע. * ואני מניח שבסופו של דבר רובנו נסכים שיש צורך בהפעלת כוח כדי לעצור את אותם מחבלים/פושעים. זאת כמובן תוך: - פעילות מתמדת כדי למנוע את האלימות בדרכים לא אלימות (הדברות, חינוך וכו') - שימוש בכוח ובפעולות תוקפניות - רק כשאין מוצא אחר. - ושימוש בכוח/אלימות רק במידה הנחוצה לסיכול המפגעים או להפסקת העבירה - ולא מעבר לכך.

אבנר.

New member
תיקון

בע"ה אני משווה את סכין המנתחים לפעילות הצבאית של צה"ל. שהיא האמצעי לטיפול במום/ גידול סרטני/ או כל מחלה אחרת שהנמשל שלהם הוא הטרור ודומיו. אני בניגוד אליך חושב שפעולות תוקפניות במקומם, הם לכתחילה! הם לא צריכים להיות "מוצא אחרון" או "אופציה חסרת ברירה". להכות במחבלים ושוחטי ילדים צריכה להיות האפשרות הראשונה!!! ו"כשאין ברירה" צריך לבחון אופציות אחרות..

האמת היא כל הטוב!

ישר כח! מילים כדורבנות. לדעתי,אכן המדינה שלנו לא במצב מושלם ובלל העולם כולו קשה מאוד יהיה ליצור מצב שבו כולם שווים ללא מחלוקות,מריבות מלחמות ודם. אך הפשרות יתקבלו עד לחציית הקו האדום שחייב שיהיה לכל זרם או חברה מסויימת. ובמקרהשלנו נתינת שטחים ואי השבת אש! כי כשלוקחים לי דבר שיש לי זכות עליו ושנשפך עליו דם רב לפני שהרי כולנו יודעים איך לפני קום המדינה לכולם היה ברור שארץ ישראל היא מדינתו של העם היהודי. ועכשיו אנחנו מתפשרים עלן זכות קיומינו וחחייינו באדמה זו??? ועוד נמנעים מלהשיב מלחמה? אז נכון כולנו רוצים לחיות בשקט,אבל עד גבול מסויים.

בתגובה ל"תיקון" של אבנר..

צריך להבין שעם הערבים יהיו אשר יהיו... יש להשתמשד רק בכח,זה מה יש! או כח או טרנספר,אחד מבניהם.. אני לא מבינה אתכם. תקחו ת'מצב הזה לדוגמא ותבינו בעצם מה קורה כאן ואיך צוחקים עלינו.. : העם היהודי שסבל רבות בגלות,החליט אחת ולתמיד להקים לו מדינה משלו בארצו-היא מדינת ישראל! ואחרי כמה זמן אחלו לפגע בו כל מיני ארגונים פושעים-טרורויסטים. והם אמרו שאם אנו רוצים שיפסיקו ניתן להם מהמדינה שלנו להם,קצת,ואח"כ עוד קצת.. ובסוף ישראל אלימים ואשמים תמיד כשבעצם מנסה להגן על קיומה וזכותה על הארץ..!

למעלה