הקול של אנטוני

michaelblum

New member
הקול של אנטוני

מישהו יכול להסביר לי את התופעה הלא מובנת לי, שבשנות ה80 הקול של אנטוני, שכבר בשנות ה20 לחייו, הוא כבר התפתח לפי דעתי...
אבל הוא שונה לגמרי. ובשנות התשעים פתאום הקול שלו נהיה שונה לגמרי בדיסקים. מישהו יודע להסביר את התופעה המוזרה שאני בטוח שכולכם שמתם לב אליה. יכול להיות שאפקט ההד הזה שב90% מהשירים יש אותו (שאני אישית ממש לא אוהב למען האמת...) הוא זה שיצר את זה. אם למישהו יש תשובה שיאמר אותה בבקשה...

lollapalooza

New member
הממממ

אין לי מושג על מה אתה מדבר, האמת. אבל כמה השערות
הגיל
הסמים
הוא למד לשיר
אין לי שמץ.

אני חושבת שכל התשובות נכונות

יש עוד זמרים שבמרוצת השנים הקול שלהם "הבשיל, או אולי "התבשל בממיץ של עצמו". סה'כ הקול הוא שיקוף של הנשמה שלנו. אני בטוחה שהנשמה של אנטוני עברה הרבה מאז שהתחיל לשיר ועד היום. היום הוא שר ממקום הרבה יותר מודע וכנה.

וסתם פתאום חשבתי לעצמי ש...

מודנה היא דוגמא מעולה לזה. מבימבו מזמרת היא הפכה לאישה מאד עמוקה והפכה לאמא. ושומעים את השינוי הזה בדיסקים שיצאו לה בשנות התשעים. טוב, היא גם לקחה שיעורי קול...

lollapalooza

New member
צודקת. ../images/Emo45.gif

ולמה ללכת רחוק- מי ששמע את ג'ון שר לאורך השנים, גם שם לב לשינוי. (כמובן שאצלו הייתה גם הבעיה של אובדן שיניים, אבל בגדול זה לא מה שגרם לשינוי הגדול)

frikin shin

New member
ברור שעם הזמן הקול משתנה...

מיתרי הקול מתפתחים עם הגיל... חוץ מזה אני חושבת שדווקא אנטוני מגיע לטונים שונים בכל שיר וזה מאוד מיוחד לדעתי... (אני לא מדברת על טונים של אופרה
)

למעלה