הקול של שרון

ZuLi90

New member
הקול של שרון

לא כלכך טוב בלייב.... תקנו אותי אם אתם חושבים שלא ראיתי מספיק הופעות אבל בשירים כמו ME IQ Caged שהם שירים שאני נורא אוהב היא פשוט מוצאת לעצמה קיצורי דרך לשיר אותם ולא הולכת עם הקול שלה עד הסוף וזה דיי מעצבן כי המוזיקה מ=א=ו=ד טובה בלייב!!

אזירפאל

New member
שרון מאוד טובה בלייב

בכלל, יש לה מוניטין מאוד מכובד כשזה מגיע אצלה לשירה בלייב. כמובן שהשירה אף פעם לא מדייקת כמו באלבום, אבל צריך לזכור שהאלבום הוקלט באולפן עם תנאים אחרים לגמרי, ובהופעה זזים (ובמקרה של שרון, גם רוקדים
) ומתפרעים, אז זה מובן שהקול קצת משתבש לפעמים. בהופעות האחרונות אני מסכים ששרון קצת לא במיטבה, אבל זה בעיקר בשירים החדשים. ב-ME למשל היא נשמעה מצויין לדעתי.

היא בטח תתרגל לשירים החדשים..

רואים שיפור כל הזמן בזה.. תשווה את ההופעה הראשונה שלהם בטור האחרון לאחת הנוכחיות ותרגיש את ההבדל
למשל שירים כמו ME או IQ היא שרה עכשיו בצורה הרבה יותר טובה לדעתי מאשר שהיא שרה בטור של ME.. דווקא הפתיע אותי ש- ZuLi90 כתב שקייג'ד נשמע לא טוב בלייב.. אני חושב שזה אחד השירים היותר טובים שלהם בלייב
במיוחד בהופעה בג'אבה

ZuLi90

New member
לא יודע השיר ME...

היא ממש "קיצצה" במשפטים כדי לא לעייף את עצמה יותר מידי טיפה אכזב אותי אבל אחרי הכל באמת הייתי נותן הכל (כמעט) כדי להיות בהופעה שלהם:)

mika1236

New member
מה איך אתה באה לפורום ואומרת ששרון לא שרה טוב

איזה חוצפה איך את יכולה להגיד דבר כזה.. צריך לרצוח אותך

יש הבדל בין להגיד

שהם גרועים בלייב, לבין להגיד ששרון לא הולכת עד הסוף עם הקול שלה.. אני באמת מצטער אם נעלבת, אבל כל העניין של הרצח בעינויים היה בצחוק לגמרי
זכותך להביע דעה, אבל גם זכותנו לא להסכים איתה. אולי הדרכים שלנו להראות חוסר הסכמה מפגרות בעיניך, על זה אני באמת מצטער, אבל לא צריך להגזים עם זה!

../images/Emo180.gifהא?

זאת היית את שבאת לפני יומיים ורשמת שאת לא אוהבת איך הם נשמעים בלייב? תאמת. הוא גם ניסח את דעתו בצורה הרבה יותר תרבותית ממך.

אזירפאל

New member
בבקשה לא לפתוח את זה מחדש ../images/Emo88.gif

היה, נגמר, זהו. הודעות נוספות בנושא תימחקנה.

danduuu

New member
וואי באמא שלי משהו לא בסדר איתך

חח או שיט אני מפחדת עכשיו היא תתחי לקלל אותי

Liquid Dreams

New member
למה אתה לא מוחק הכל וזהו?

למה הוויכוחים המכוערים האלה צריכים להשאר כאן?

אזירפאל

New member
היא הוזהרה (כמה פעמים) רק לאחר כתיבת ההודעות

האלה. ואל דאגה, היא לא תטריד את הפורום בזמן הקרוב.

אבל איךך???

שארון שרה שם בעוצמה!!!! כיאלו שרה את זה מהנשמה!! היא נראת יותר מתעניינת בעצמה ובשירה היא עושה הדבנגינג!!! בשני היא כאילו שרה כזה בריפרוף... ויש הבדל בין השירים!! למשל קייג'ד בME שהוא פאקינג מדהים! אני פשוט שומעת את זה ואני רואה שיש הבדל! כל כך משמעותי! ואני אישית אוהבת אותו הכי הכי! הקטע של ה-"Who'll free me and never ever leave me" זה פאקינג מעלף! ולא רק זה!....דה דאנס!!! ביצוע מדהים!!! ובכללי: השירה של שארון השתנתה מאוד....לפני TSF היא הייתה שרה ביותר אופרה... והשתמשה בקול ה"קרצייתי" ההוא למשל כמו בקייג'ד...בדארק ווינגז.... לא יודעת...בTSF הייתה תחושה אחרת משל ME כאילו השירים הם אותו שיר אחד שנמשך ברצף....נו טוב לא בדיוק אבל כשהיא שרה באותו סגנון כל הזמן יש הרגשה כזאת... כאילו שחכה מאיך שהשירים הישנים אמורים להישמע. יופי חפרתי P:

אבל אל תשכחי..

שההופעה ב- ME היא לא הופעה אחת אלא קטעים מכל מיני הופעות מהטור.. בג'אבה שרון הייתה צריכה להחזיק הופעה של 20 שירים אז ברור שהיא לא תתפרע כמו בהופעה קטנה יותר כי היא צריכה לשמור כל הכוח.. ותזכרי גם שההופעה בג'אבה היא של TSF וסגנון השירה שם הוא מאוד שונה מזה שב- ME ככה שבאופן טבעי היא תשיר שונה את השירים בלייב
ודווקא קייג'ד??
הביצוע שלו ב- TSF TOUR כל כך מדהים!!
גם בשירה של שרון וגם בשואו.. שהוא בכלל אחד מהרגעי שיר בהופעה
ובלי שום קשר להופעה, לא ראיתי אמנם את רוב התוספות מהדיוידי של ME אלא רק מה שהעלו משם ליוטוב, אבל אני בטוח שאין שם כל כך הרבה תוספות כמו בזה של TSF

למעלה