רוצה להגיב... ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
חברים יקרים שלי, אני קוראת את מה שאתם כותבים ולא כל כך מבינה ומאמינה על מה ולמה המהומה {שניה... לפני שתתנפלו עלי תנו לי לסיים
} 1. התודה הראשונה לארומהרוני שלנו שעזר לנו להבין שמשהו לא כשורה ושעלינו לעשות מעשה ולנקוט עמדה. 2. התודה השניה והענקית היא לאניהואוהיא שזיהו את המצוקה שלנו ופתחו לנו את הקומונה שנוכל להמשיך ולפעול גם כשאנו מנסים לעשות מעשה בגזרה אחרת. 3. ותודה אחרונה להנהלת תפוז שהוכיחה לנו שיש לנו דיעה ויש לנו קול. וכעת להתייחסות לכל השרשור הזה {הרי לשם כך אני כותבת... לא
} הקומונה נפתתחה כדי לעזור לנו ולמשפחות שלנו אך ברגע שהפורום קיבל את שרצינו ומונו מנהלים חדשים, הרי שהקומונה מיותרת {לדעתי} ושוב אנו יכולים לחזור הביתה - אז על מה ולמה המהומה? אני קראתי את השרשור האחרון שהיה בקומונה וברשותכם אני לא אגיב לא רק אוסיף ואומר שלא כל שנכתב שם מדויק ותזכרו שלכל מטבע יש שני צדדים... קראתם צד אחד - זה בסדר ויפה אבל לפני שתצאו בהצהרות תבדקו ותשאלו את הצד השני. הכפשות וזריקת מילים היא יפה אבל לא משרתת את המטרה שלנו ולכן אני מבקשת מכולם, אבל באמת- מ-כ-ו-ל-ם לשנס מותניים ולהרתם למען הפורום שלנו והעשייה שלנו. רוני- אתה עמוד תווך בבית שלנו וחלק בלתי נפרד ממנו אז אנא... אניהואוהיא- את/ה אדם רגיש לצרכים שלנו ולעבודה שלנו ולכן אתה חייב, ממש חייב להמשיך ולהיות איתנו. דניאלה, ווילדקט, מאמינה בו ואחרים - אנא, שוב- מנהלים חדשים, כמה ימי חסד והעבודה של כולכם והפורום יחזור לעמוד על תילו כבעבר. מצטערת שיצא ארוך, אבל אתם מכירים אותי
הרבה פעמים אני יודעת ולא מגיבה ותמיד אני משתדלת להיות הקול המתון...
אתכם מאוד,