הקומזיץ ....

הקומזיץ ....

היה פשוט כיף אני מודה שבתור בן זוגו של מנהל האתר אני הייתי מאוד פסמי אבל אתם חברה הוכחתם לי אחרת , אני הייתי בטוח שאף דב לא יצא מהמאורה שלו .ואף אחד לא יגיע אבל כרגיל אני טועה ובן זוגי בד"כ צודק אז תודה חברה שהגעתם אני אשית נהנתי מאוד . מקווה שגם אתם .אני בעד מיפגש נוסף ואני מציע שתתחילו לגבש רעיון איפה להיפגש . לי יש אגב אבל אני לא בטוח שכלום ירצו להצטרף .אני בעד פגישה בסקסי שופ או משהו כזה אבל אתם רשאיים לחלוק עלי ולהגיד אחרת אפילו סרט טוב זה נישמע חביב ואני מוכן ליתרום את ביתנו הקט למיפגש נוסף זה גם רעיון . אז .... טוב אנשים שוב תודה על הערב הנחמד הזה ויש לי עוד אמת ושקר קטן אתם תיבחרו ואני יענה לכם בהמשך אז : א ) הפעם הראשונה שקימתי יחסי מין עם גבר הייתה בגיל 14.5 עם אח של החבר הכי טוב שלי על המיטה של ההורים שלו כשהם נסעו לסופ"ש ואנחנו במיקרה ניפגשנו ב ) חבר טוב שלי שהיה רופא מפורסם בבי"ח קפלן ניפטר מאיידס ליפני כמה שנים . ככה סתם ביום מפתיע בלי שאפילו הוא ידע על כך (ולי המנייק לא הוריש אפילו גלגל של הרכב שלו ) ואני נישארתי בגיל 18 פעור פה ולחוץ שגם אני עכשיו נשא איידס (מה שהיתברר אח"כ לאחר בדיקה )כשלילי ואני יכולתי לינשום לרווחה טוב תדרגו ואני מבטיח להגיד את האמת ...

למעלה