הקומזיץ

bear30

New member
הקומזיץ

טוב, אני חייב לציין שהגעתי לקומזיץ לא רק עם ספקות רבים, אלא גם עם עויינות מסוימת. באופן מפתיע היא חלפה במהירות. (פסיכיאטר!!) היה באמת אחלה, משעשע ומרענן. אז תודה למנהל הפורום הבלתי נלאה שארגן את אותו הערב ולכל האחרים. בפעם הבאה אני מבטיח לדאוג גם לאלכוהול ולא לגמור שני בקבוקי בירה בלי להביא כלום... (חובה) אז שאו ברכה וכל טוב. נ.ב. כמה פורומי דובים יש בארץ? לא הייתי כאן שנה ופתאום כל הארץ דובים דובים?

manys

New member
היי bear30 הנה תשובה למה ששאלת

ברוך הבא לפורום
ותודה על הברכות... ולשאלתך, בארץ ישנם שני פורומים העוסקים באהבה לדובים: 1. הפורום הזה, פורום דובים גאים באתר תפוז 2. פורום דובים באתר גוגיי כמו כן מידע נוסף על דובים תוכל למצוא בקישורים של הפורום הזה או בעמוד האינדקס של גוגיי ישנו עוד פורום באתר הייד פארק אבל הוא מוקפא מטרת הפורומים היא למעשה להגביר את המודעות ולהגדיל את הקהילה של gaybears בארץ. שיהיה בהצלחה לכולנו מני נ.ב אני עדיין מחכה לקפה

הקומזיץ המשך ...

באמת היה אחלה קומזיץ גם אני שמאוד פחדתי מכשלון היתבדתי . ובפעם המליון תודה למנהל הפרום על הרעיון והגיבוש ,ותודה לכולנו שהגענו ושיתפנו פעולה ובאמת העברנו לילה (עד אור הבוקר )מדהים אז " ישר כח " לכלנו ובמיוחד לך MANY27

מצטער שלא באתי

ואני באמת מתחרט על זה כי אתם לא מפסיקים לדבר על כמה היה לכם שם טוב יצאו משם זוגות? היה קצת אקשן מיני?

למעלה