הקומיקס החדש

adamsplit

New member
הקומיקס החדש

לויס ספליט מכין ריבות צעיר מתפוז-ויל הלך לו ברחוב הומה האדם השעה המאוחרת לא הפריעה לו מעולם הירהוריו על 5 קילו ריבת המשמש החושנית שלו גרמו לו לא לשים לב לשינוי בסביבה שבה הוא הלך הוא עבר לאזור האסור מולו רץ לו גרעין משמש ספליט התאבן מפחד הוא הבין מה קרה פתאום צצו מולו מאות אפילו אלפי גרעיני המשמש זיכרונותיו לקחו אותו לימים טובים הוא נזכר בסופר לורד|סהדגש| שלא פעם ירד כמו משמי תפוז-ויל להצילו הוא זכר את ליקר השקדים(שעשוי מגרעיני משמש)שגרם לו להתמודד מול אותם פרימיטווים אכזריים הוא זעק
אך ללא הועיל סופר לורד כבר נפרד מתפוז-ויל הוא ישב ליד תושבי העיר מוצרלה, נירה, ניבהש, ועוד רבים רבים אחרים וסיפר להם שעליו למצות את יעודו סופר לורד עזב ללא שוב לויס ספליט עמד בחוסר אונים בעוד גרעיני המשמש שהקיפו אותו תכננו כיצד לענותו בעינויים נוראיים כמו להתגלגל על כל מקום בביתו, ואף אולי להרגו בהתגלגלות על הריצפה האיש לא יעזור ללויס המסכן
האם זהו סופו של איש חסר אונים זה
סופר לורד מוצרלת הצדק וגיבורים אחרים בתפוז-ויל עזרה!!!! למי שלא הבין את הסיפור שרוצה להיות משעשע: אני מחפש את המתכון של הלורד לליקר שקדים חיפשתי אותו בחיפוש ללא הועיל ואני מחזיק אצבעות שלמישהו יש אותו אם יש לכם עיזרו לי

למעלה