הקומיקס שלי...

סוזן50020

New member
הקומיקס שלי...

אהלן חבר'ה! שמי סוזי ואני רוצה להציג לכם קומיקס שציירתי לעיתון מקומי לנוער ...(לפני שנה...) שתיהנו ממנו... ויאללה תרשמו לי ים של תגובות....

סוזן50020

New member
אכן זבנגי...

אחרי כל למדתי את רוב הטכניקות מהספר של אורי פינק "ככה מציירים זבנג", למעשה יש לי עוד קומיקס שהוא פחות זבנגי...שציירתי לעיתון אחר

Scum Bunny

New member
שאלה

יש לך במקרה את המקור של הקומיקסים הנ"ל? הסריקות האלו מתוך עיתונים די קשות לקריאה (הראשונה בלתי קריאה לחלוטין, למעשה) ולא עושות צדק לעבודה שלך.

סוזן50020

New member
כן ,יש לי את המקור../images/Emo13.gif

את העיתונים סרקתי אצל חברתי, ניסיתי להעביר את הקובץ לדיסקט אך הקובצים היו ענקיים אז ככה זה שאי אפשר להבינם מאחר והוקטנו....

אמיר0

New member
ניצלוש

טוב, בדיוק סיימתי לפרסם את פרק 4 בקומיקס שלי. אתם מוזמנים לקרוא. http://theorb.keenspace.com/d/20030414.html

hsotrt

New member
ואו!

פשוט צביעה מעולה!! והקטע בסטרים הקודם, בו הרובוט זועק, הזכיר לי פארק היורה!!

Scum Bunny

New member
למעשה

יודעי דבר כבר ציינו שזה דומה באופן חשוב לסצנה מסוימת מתוך Neon Genesis Evanfelion. הם צודקים, כמובן. לא חשבתי על זה כשציירתי אותו, אבל זו כנראה התמונה שהיתה לי בראש.

Scum Bunny

New member
ברור

ה-EVA היא אחלה. זה שינג'י והחבר'ה שעולים לי על העצבים.

hsotrt

New member
שינג'י הוא בכיין!

אבל את אסקה אני יותר אוהב, היא עוקצנית! וגם ג'ינג'ית!!
NGA היא סדרה מעולה בהחלט, הולך לצאת לה סרט "לייב", ויש כבר ציורי אילוסטרצייה לסרט! ^.^

ailag

New member
אסקה מקגיזה! באקה אסקה!

סרט לייב? פשי.. אה כן, אז אני מבינה שאנחנו לא חולקים על הדעה שאייאנאמיריי היא פשוט מגניבה? (למרות ש*הכניסו ספויילרים מהפרקים האחרונים כאן*)

אמיר0

New member
אני חולק על זה

Rei היא דמות שטוחה, שהתפקיד שלה בעלילה דומה יותר לזה של דלת או מחשב מאשר לזה של דמות.

ailag

New member
-=-=-

לא אמרתי דמות עשירה. אמרתי מגניבה.
יש הבדל ..

למעלה