הקומפליקציה הידועה.

Antonio Montana

New member
הקומפליקציה הידועה.

אז. מישהו שאתם מכירים גילה את בלוגכם האהוב. ואז גם טורח לציין את זה באמצע ריב. מה הייתם עושים? מפסיקים? ממשיכים? אשמח לשמוע מה אתם חושבים.

noyy

New member
../images/Emo28.gifמפסיקה לגמרי

מנסה לשנות נושא מהר מהר, מבלי לעורר יותר מדי תשומת לב לעניין ההוא מנסה להתעלם, כאילו עבר מאוזן אחת ויצא דרך השניה. יותר לא אתמקח עם אף אחד מהחברים על הבלוג וחס וחלילה לא אעלה את זה במהלך ריב :| למדתי כבר את הלקחים שלי

Antonio Montana

New member
אני פשוט לא יודע מה לעשות

ביטלתי את פרסום כל הרשומות בבלוג שלי, וזה מבאס אותי ומציק לי עכשיו. אני מתחרט על זה..

noyy

New member
../images/Emo28.gifעד כמה הנזק חמור?

ניסית אולי לדבר אם אותו המכר? להסביר לו שזה מפריע לך? עוד אנשים יודעים מהבלוג?

noyy

New member
../images/Emo28.gifסחטיין על הגישה

לא להרבה אנשים יש אומץ כזה
כל הכבוד, תומכת בהחלטה שלך

והעיקר לא לפחד כלל

זה הכלל שצריך להוביל לפני הכתיבה ואחריה, אל תכתוב משהו שיגרום לנזק, אם בכל זאת אתה רוצה לרשום משהו שיכול להזיק, טשטש מקומות, שמות, זמנים וכו' על מנת לתת תמונה כללית על האירוע ולא זיהוי ודאי שלו

דם דם

New member
בדיוק

בול מה שמטר שמונים אמר תעשה טובה תן לי 2-3 ס"מ ממך
אניוואי אני שמח לראות שהבלוג שלך חזר ויש איפה להתנחל

זה ממכר

New member
אני זוכר שקראתי

זה הופיע בדף הראשי? מישהו שלח לי אתזה הפסק לכתוב או המשכת!? לא הבנתי

ny22

New member
מנהל
נכון...

והמשכתי לכתוב, כי לא ראיתי בזה שהן ראו את זה משהו בעייתי או "מפריע"...

זה ממכר

New member
ואיי

מציק להרבה אנשים אם היו עולים על הבלוג שלהם כי זה דבר אישי וקרוב אליך אתה מוצא פירוק במקום ככה שזה קרה לעזוב גם את המקום אם אתה צובר קוראים ובעיקר אוהב לכתוב ומרגיש שזה עוזר אצלי אחד החברים שלי גילה אין לי מושג מה קרה אם הוא קורא לא קורא ואני מדבר על דברים עידנים שאפחד במציאות לא יודע עליהם שהוא אמר לי שהוא ראה את הבלוג קיבלתי התקף אבל לא הפסקתי הוא קרוב לי והבנתי שגם אתה לא הפסקת יישר כוח אחי צריך הרבה אומן ופתיחות בשביל זה זה כמו להתמודד עם העולם

פגעסוס

Well-known member
אני לא הייתי מפסיק

אני מאמין שגם אם הייתי מספר בבלוג שלי על דברים אישיים מאוד, לא הייתי מפסיק. הייתי חושב על כך, הייתי מתלבט כמה ימים ואז הייתי מחליט שאם כבר מישהו שאני מכיר קורא, אז הוא זה שצריך להתמודד עם המחשבות שלי ואני לא צריך לשנות או להסתיר אותם.

mantrix

New member
תלוי איך כותבים אותו מלכתחילה

אני תמיד כותב את הפוסטים בצורה כזאת שמצד אחד די ברור מה הכוונה, אבל מצד שני מי שמדובר עליו לא ממש יוכל לדעת שזה עליו. למרות שאני כותב באנונימיות ובודדים האנשים שיודעים לקשר ביני לבלוג, אני עדיין עומד מאחורי מה שאני כותב שם ואין לי במה להתבייש. ואת הסודות הכמוסים ביותר אני שומר לעצמי ולא מפרסם בשום מקום ובשום צורה, אין שום מחיר לחשיפתם.

כבר עניתי על זה כל כך הרבה פעמים

שזו הפעם האחרונה לזמן הקרוב שאני שולח תגובה לדיון כזה

למעלה