הקונדום נקרע.....help

magal101

New member
הקונדום נקרע.....help

שכבתי עם חברה שלי אתמול עם קונדום והקונדום פשוט נקרע. כמה שאלות: א) יכול להיות מצב שהקונדום נקרע ופשוט נשאר בתוך נרתיק או רחם האשה? מה לעשות בכזה מצב? ב)מתי הימים הבטוחים שבהם הסיכוי להיכנס להריון מועט? ג)מה עושים עכשיו?שמעתי שיש כדור שאפשר לקחת אותו אחרי 48 שעות ואין הריון?מתי הערכות הביתיות מאתרות הריון?מסובך לעשות הפלה?

קודם כל תרגע ובוא נעשה סדר

מתי חברתך קיבלה את המחזור האחרון שלה והאם המחזור שלה סדיר? ואם כן, כל כמה ימים היא מקבלת מחזור? בני כמה אתם? הקונדום הקרוע יכול להשאר בתוך הנרתיק אבל לא לאורך זמן בסוף הוא יצא משם, ואם אתם רוצים אתם יכולים לזרז את היציאה שלו על ידי הכנסת האצבעות לנרתיק ומשיכתו משם החוצה. הקונדום לא יכול להכנס לרחם. עכשיו תענה על השאלות ונדריך אותך מה עושים.

magal101

New member
תודה ותשובות לשאלות

אנחנו בני 30, היא סיימה עם המחזור שלה לפני שבוע בערך. לפי מה שהבנתי המחזור האחרון איחר בכשבועיים, כך שלאחרונה המחזור לא סדיר אצלה.הבנתי שהנסיעה למיון להוציא את הקונדום, אם הינו נוסעים, היתה מיותרת, הקונדום היה יוצא לבד (במקרה שלנו, הוא אכן בסוף יצא לבד). שמעתי על גלולת היום שאחרי בשם פסטינור- היא זקוקה למרשם רופא? היא מצויה בסופרפארם, בתי מרקחת? עד כמה זמן ניתן לקחת אותה והיא מונעת הריון?

daniella1980

New member
היי עניתי לך בפורום השכן

ואני שמחה לשמוע שהקונדום יצא לבד. לכו עכשיו לבית המרקחת התורן או חכו עוד שעתיים לצאת השבת, וקנו את הגלולה - כדאי לקחת אותה מה שיותר מהר כי כך הסיכויים שהיא תפעל (במקרה שאכן מדובר בסיכוי להריון) גדלים. הסיכויים שלה הם עד 72 שעות מזמן האקט הלא מוגן - 85 אחוז. מעל 72 שעות הסיכויים יורדים. אין צורך במרשם רופא אבל עם מרשם זה יותר זול כנראה. אין טעם לחכות לרופא, פשוט ללכת לקנות, מדובר בכמה עשרות שקלים נדמה לי.

למעלה