הקונספירציה האמריקאית

• פותח הנושא Chot
  • פורסם בתאריך

Chot

New member
הקונספירציה האמריקאית

או משהו. מדובר בסרט ג´יי אף קיי למעשה, לפי דעתי סרט מוצלח מאוד. למרות שכבר ראיתי אותו 4-5 פעמים, נשארו הרבה חורים, (במיוחד מהשיחה עם איקס, היא הייתה מאוד מהירה). על כן אבקש לפתוח בשרשור חדש שיעסוק בלהסביר לי את הסרט. איך המאפיה קשורה לעניין? מה אכפת לי מהמריבה של אוסוולד עם מפגינים קובנים שלפי דברי קצין אלמוני הוא בעצמו ניסה לביים? איך זה שכולם שם היו אנשי סיאיאי הומואים? ואם כולם שם היו מהסיאיאי, למה אוסוולד התחזה לשונא\אוהב קומוניסטים? (באמת לא הבנתי מה הוא היה באמת ולמה הוא התחזה) וזהו. אני מקווה.

Chot

New member
שוב אף אחד לא מגיב

וזה לא נעים לי! לא לא לא!!

RedStorm

New member
אני עדיין לא ראיתי את הסרט...

פשוט חרפה אני רק יודע שזה 2 קלטות

חזיר בר

New member
אני גם לא ראיתי את הסרט

אבל מסיבה כלשהיא אני די מצוי בעניני רצח קנדי. אני לא יודע בדיוק על מה להגיב כי זה לא ברור לי בדיוק,אבל בקשר לשונא אוהב קומינסטים,מכל הידוע לי,אווסאלד היה מספר שנים ברוסיה ואפילו יש טענות שהתחתן עם בת של גנרל בצבא האדום. את הסרט עצמו אני לא יכול להסביר לך כאמור,אבל אולי כל מיני פרטים קטנים אחרים.

TomerZimmermann

New member
אני ראיתי

לצערי זה היה ממש מזמן ואני לא ממש זוכר את הפרטים בסרט חוץ מזה שהוא הצליח לשכנע אותי שכנראה היה פה משהו חשוד מאד. לא זכור לי שהסרט היה לא מובן ולכן אני פשוט ממליץ לך לראות אותו עוד פעם. אני די בטוח שהכל יתבהר בצפייה שנייה

^nurv^

New member
אם היית קורא קצת יותר בתשומת לב

מר צימרמן, היית רואה שהיא כבר ראתה אותו 4-5 פעמים. anywayz גם אני ראיתי אותו מזמן, אז אני גם לא זוכר.. (האמת, לא יזיק לי צפייה שלישית בסרט) סורי שגם אני מאלה שעונים לך תשובה מיותרת שבעצם לא עונה לך על כלום..

Chot

New member
בסדר, אני לא כזזזאאת אימבסילית

ברור שהבנתי את הסרט אבל יש כל מיני פרטים קטנים שמאוד מציקים לי.

^nurv^

New member
לא טענתי שאת אימבסילית!

גם לי יש המון פעמים דברים קטנים שמציקים לי בסרטים

TomerZimmermann

New member
תרגיע, ברור?!

האמת היא שהסיבה שהתעלמתי מזה שהיא אמרה שהיא ראתה את הסרט 4-5 היא זאת: קראתי את ההודעה שלה וראיתי שאין לי מה להגיב ויותר מאוחר אחרי שאחרים ענו לה ולא עזרו לה החלטתי לענות ופשוט להמליץ לראות את הסרט עוד פעם (כי לא זכור לי שהיו לי איתו בעיות כלשהן) וכמובן שלא טרחתי לקרוא את הודעתה עוד פעם אז לא זכרתי שהיא ראתה את הסרט כמה פעמים... מצטער.. תהרגו אותי וזהו... אם אתה רוצה את הסרט, אני כמעט בטוח שיש לי אותו איפשהו... חכה אני אבדוק... כן, יש לי אותו.

Chot

New member
Tה, ההודעה שלי הייתה ממוענת בעיקרון

לזה שלפניך

IC4

New member
המאפיה

אני צריך לראות את הסרט שוב
המאפיה היתה קשורה למשפחת קנדי כי אבא של ג´ון ואחיו היה קשור אליה הוא היה מבריח אלכוהול בתקופת היובש (שכשלה באופן מחריד ומשביע רצון) בארצות הברית. זה כל מה שאני יכול להגיד בנושא ברגע זה. המריבה המבוימת של אוסוולד הופכת אותו לשמאלני. הסיאייאיי שיחק עם אוסוולד. כלומר ניצל אותו למטרותיו בלי שידע. אני מניח שזה היה חלק מהמשחק הלא ברור לילדים מפגרים כמותנו

Chot

New member
הע?

(אני מכירה את הסיפור עם האלכוהול) נו לא אבל עדיין לא הבנתי למי אכפת מההפגנה, ומזה שעל העלונים שהוא חילק הייתה את הכתובת של הגיא בניסטר ההוא. מה זה אומר רבק!

IC4

New member
stop being so fagzorz!!!

יא אצ´וט ! יעני מראים לך שאוסוולד היה קשור לכל החרא הזה שהוא לא סתם איזה פוץ שירה בפרזידנט אלא שהיה קשור לארגונים הימניים שרצו במותו. מה את רוצה ממני , לא ראיתי את הסרט זמן רב מה שכן בתור קו-מנהל פורום סיינפלד עליי לציין לשבח את הקטע פארודיה שהיה בסדרה THE MAGIC סמוחטה

למעלה