הקונספירציה הגדולה מכולם!

• פותח הנושא bwp
  • פורסם בתאריך

bwp

Member
הקונספירציה הגדולה מכולם!

בעודי קודח מחום, חשבתי לעצמי על הקונספירציה הגדולה מכולם! זאת הקונספירציה של הפורום, הרי בשביל מה הוא קיים? למה הרשו לכם לקיים אותו? לא בגלל המטריקס שאז דחו את בקשתו של IC4 , אלא כדי שכאן תשטחו את כל הטענות שלכם על קונספירציות. הרי אם זה לא היה קיים הייתם מספרים לחברים שלכם, למשפחה, שאולי היו מתלהבים וזה היה עובר הלאה והלאה, אבל כאן זה איזור מוגבל, ואם נגיד מישהו רוצה לבדוק מה קורה בקונספירציות הוא בא הנה, רואה חבורה של דפוקים, ומבין שקונספירציות זה לאידיוטים.

TomerZimmermann

New member
טעות חמורה..

נכון, זה אמנם מוזר שהרשו לפורום הזה להתקיים. אבל לדעתי הסיבה שנתת היא לא נכונה... אני לא מסכים איתך שזה מקום מוגבל כי יש פה עוד הרבה אנשים שלא מדברים ורק קוראים ולכן הפתרון שלך לא ממש מעשי. לדעתי הסיבה שמרשים לפורום להתקיים מחולקת לשתיים 1) הם רוצים לדעת מה אנחנו יודעים ומה לא. גם הם עוקבים אחרי הפורום ובודקים איפה הם טעו ואיך גילינו כל מיני דברים 2) יש פה כמה מושתלים שמטרתם להטעות אותנו. הם מתנהגים כמונו ונראים כמונו (הרובוט האולטמיטיבי בהקשר לדיון השני שלנו) אבל למעשה הם משרתים אותם ומכניסים לנו רעיונות לא נכונים ומנסים להרחיק אותנו מהאמת... זה בדיוק כמו הסיפור של אוליבר סטון... אתם באמת חושבים שהממשל האמריקאי היה מרשה לו לעשות סרט כמו JFK? ברור שלא!!! הוא עובד בשבילם!! למעשה הקונספירציה שהוא הראה בJFK היא לא נכונה אבל הממשל הפיק בשבילו את הסרט כדי שאנחנו נחשוב שמה שקרה בסרט הוא נכון ולא ננסה למצוא את האמת החבויה... ועכשיו השאלה האמיתית.. מי אני? איך אתם יודעים אם אתם יכולים להאמין לי? יכול להיות שאני אזרח אוהב קונספירציות תמים שרוצה לשתף אותכם בגילויי על האמת מאחורי הפורום ויכול להיות שאני אחד מאותם שליחי הממשל שבא להטעותכם...

TomerZimmermann

New member
BWP וIC4

אוף... אני שונא הודעות ללא טקסט... אין לי מושג למה הכוונה הרבה פעמים אני מניח שאיסיי התכוון לכך שלא הייתי צריך לספר לכם את זה כי עכשיו חשפתי את עצמי ואותו... אממ.. לא! מה פתאם!! אנחנו לא סוכנים ובקשר לBWP אין לי מושג למה התכוונת!!!!

srullli

New member
^הציור למעלה חמוד......... :+)

שרולי עייפה עכשיו !

IC4

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo85.gif../images/Emo131.gif../images/Emo29.gif../images/Emo98.gif

למעלה