הקונספירציה הגדולה של הפורום !!!

pakapaka

New member
הקונספירציה הגדולה של הפורום !!!

אולי לא שמתם לב לזה אבל הקונספירציה הגדולה של הפורום היא השם שלו!!! תפוז ??? נשמע תמים, אולי זה סתם פרי הדר. אבל זה לא הכל, באנגלית TAPUZ... עכשיו תהפכו את האותיות שבאנגלית לעברית T=א A=ש וכו´ וכו´ ומה מקבלים?? אשפוז !! כן כן הפורום הזה (ובכלל כל מערכת הפורומים הזאת ) הוא תחת חסות של הממשלה לראות מי קם נגדה ומי עולה על קונספירציות שאמורות להישמר בסוד, ועל כך הוא ילקח לאישפוז בכפייה (ואני בטוח שהפורום בעל השם הזה הוא רק כדי להפחיד אותנו) עלינו עליכם !!

Master Boo

New member
יכול להיות גם

שתפוז חשבו על השם הזה כבר מלפני 80 שנה, ומי שהחליט את המיקום של האותיות על המקלדת רצה לדפוק אותם... ד"א- אתם יודעים לפי מה באמת מסודרות האותיות??

Bassman

New member
הן מסודרות לפי התדירות שהן מופיעות

ונענע זה יוצא N=מ A=ש N=מ A=ש משמש!!!!!!!!!!!1 גם פרי כתום... קונספירציה?

Master Boo

New member
מה ז´תומרת לפי התדירות שהן מופיעות?

במקרה הזה A לא היה צריך להיות יותר באמצע או משהו כזה?...

hsotrt

New member
אהאאאאאא.......

ידעתי שאני לא היחיד... אאאאאא??? חזיר בר שם לינק שלי...... הי...הי... עכשיו אני מרגיש שייך לפורום...

חזיר בר

New member
אתה סתם

מעולם לא דימיתי לעצמי שאני יותר שייך ממך לפורום הזה,או מכל אחד אחר, קל וחומר לא שיש לי איזה מעמד מיוחד שבכוח הלינק מגיש שייכות.

IC4

New member
אבל אתה כן

איני מדבר על השוואה בין שניכם אבל אתה לא חושב ורואה את עצמך חזיר בר כשייך יותר מאחרים ואני מתכוון לאנשים שפעם היו שייכים ועכשיו כבר לא שומעים מהם דבר? כמו ארצנו הקטנטונת/חובשת שכבר לא ידוע מיקומה?

hsotrt

New member
חובשת היקרה שלנו...

נמצאת כרגע בחופשה מסייבר ספייס! היא מנסה לקצץ עלויות וחוץ מזה יש הרבה בגרויות השנה...

למעלה