הקונספירציה של הבמבה.

Gizon

New member
הקונספירציה של הבמבה.

נכתב לתרגיל בתסריטאות - מגמת קולנוע. יש לי משימה. להציל את הייקום מהקונספירציה הנוראית, הקונספירציה של הבמבה. עשיתי הסכם עם עלית והצטיידתי ברובה שוש משופר. הגעתי למתחם של אסם, בכניסה מצאתי 3 שומרים שעונים לשמות סלביים שונים. התחמקתי מהם ופתחתי את השער. נכנסתי למתחם והסתובבתי קצר, לתדהמתי גיליתי דלת שמובילה למעבדה. בשביל מה במבה צריכה מעבדה? נכנסתי פנימה והדבר הראשון שראיתי הוא תינוק שמחובר לאלקטרודות, במסך שמעליו היה כתוב: Bamba Loading Prorgram המשכתי קדימה וראיתי עשרות דלתות, כל אחת מובילה למחלקת יולדות בבתי חולים שונים. הם לוקחים את כל התינוקות ומחברים אותם לבמבהמשין. עד היום העבדים של במבה שרדו משקיות במבה בלבד, לצערנו הדור החדש של התינוקות התפתח ואסם הייתה צריכה לשפר את אמצעי ההזנה. בהסכם של מיליוני במבות שנחתם עם בורגר ראנץ´ הוחלט להביא את הבמבה לרמה חדשה, למצב נוזלי\קפוא. המוצר: גלידה עם במבה נמכרת בכל סניפי בורגר ראנץ´, המצב מסתבך. בערימת דפים שמצאתי על הרצפה גיליתי תוכניות על משקה במבה, סיגריות במבה, ושיח במבה שניתן לעישון. בסוף הדף איפה שבדרך כלל רשום שם החברה גיליתי משפט: "כדי להשלים את מזימתנו העולמית עלינו להיפטר מן האחד, אותו אחד שבכוחו לחסל אותנו" איזה יופי חשבתי לעצמי, יש מי שיעזור לי. הסתובבתי בחדר כדי למצוא את ה-Bamba Main Frame. כשמצאתי אותו הוא אפילו לא היה מוגן בסיסמה, אולי בגלל החברים הסלביים שלי מהכניסה. הרצתי חיפוש... מצאתי את הקובץ על האחד, אותו אחד שנקרא במבה מן. התברר לי שלפני מילארדי שנים המציא אותו בחור את הבמבה, לאחר כמה שבועות הוא הבין מה עשה, והשמיד כל במבה עד השקית האחרונה. הוא היחיד שידע איך לפרק את החומר הגאוני הזה. לאחר אלפי שנים נמצאה צוללת ובידיו של הקפטן הייתה שקית במבה סגורה ואטומה. חוקרים שיכפלו את החומר וחקרו את השפעותיו, המחקרים התגלגו לאותו היום הזה. ובאשר לבמבה מן? נשמתו אמורה להתגלגל מדור לדור והיום במבה מן הוא... א-נ-י באותו הרגע נכנס בי הכוח, הכוח לנטרל כל שקית במבה, רובה במבה וגלידת במבה. I AM THE ONE I AM BAMBA MAN במבה זה צהוב כמו השמש וכל כך ישראלי שבא להקיא, נכתב ע"י שונא במבה מושבע.

למעלה