הקונספירציה של הקוקיה ...

הקונספירציה של הקוקיה ...

הקוקיה הטילה ביצה בקן של ציפור אחרת.... זה מה שקרה למדינת ישראל שבאה להיות יהודית והנה "קוקיה מסתורית" הטילה ביצה "זרה" בתוך הקן...... - וככה קיבלנו מנורה של 6 קנים ועוד שמש .... במקום 7 קנים ועוד שמש שהיתה בבית המקדש... כלומר - סמל המדינה שלנו בכלל לא קשור ל"בית המקדש". איזה קוקיה פשוט הטילה אותו לתוך "סמל המדינה היהודית" בטעות ולקח עשרות שנים לתקן ( עדיין לא תוקן - אתם מוזמנים לטפל בענין הלוחץ הזה אישית

"בדיחה של ארכיאולוגים"? יתכן...

חוש הומור שקשור למשלח-יד זה דבר מקובל ("מחלת-מקצוע") ועל כן בהחלט יתכן שמדובר ב"בדיחה מקצועית" של גילדת הארכיאולוגים

NEO83

New member
די לשנאת חינם

רפואה והלכה = תרשו לי בבקשה הארה קטנה ..

הנושא הזה של מבצעי תרומת דם "בבית כנסת" הוא שיא ההרגזה של "האדון" (( לא אומר את השם המפורש )). מדובר בשיא החוצפה - במצח נחושה - של גורמי "דווקא" . חילול הקודש ממדרגה ראשונה. לא מדובר ב"דעתי האישית" (( שהיא זהה במקרה זה )) אני רק מעבירה את הדברים שקיבלתי . )). שפיכות דמים היא שפיכות דמים היא שפיכות דמים . בשביל לא להרגיז את הנוגעים בדבר לא אכתוב מילה על "ברית מילה"

לדעתי האישית ? פולחן של "בני ברית" וכו ....

אני כותבת כאן את דעתי האישית - הפולחן הזה של דם-בבית-הכנסת .... משרת את קהילת הבונים החופשיים בני ברית ועובדי עבודה זרה בעלי שמות נוספים

"עבודה זרה" = מבצעי התרמת דם בבתי הכנסת....

לתשומת לבכם .... מי שחיפש את המשמעות המדוייקת של "עבודה-זרה"..... שפיכת דם בבית הכנסת. אני נדהמת מכמה נפוצה התופעה הזאת ... איך הכל התחיל...... מי התיר את דמם של המתפללים ?

למעלה