הקוסם בהשראה של אורית
Y yesss New member 26/6/06 #15 דמויות יפהיפיות, במיוחד החתן כלה ובמיוחד במיוחד, הזר המשגע של הכלה, פשוט מקסים
S smady a New member 26/6/06 #5 ה../images/Emo20.gifו../images/Emo20.gifא מ../images/Emo20.gifק../images/Emo20.gifס../images/Emo20.gifי../images/Emo20.gifם איזה חמודוןןןןןןןןןןןןןןןןן
ה../images/Emo20.gifו../images/Emo20.gifא מ../images/Emo20.gifק../images/Emo20.gifס../images/Emo20.gifי../images/Emo20.gifם איזה חמודוןןןןןןןןןןןןןןןןן
S smady a New member 26/6/06 #6 אניה מה זה על הבוקר כל היופי הזה יו איזה זוג חמודדדדדדדדד. כל הכבוד לך.
ט טלושקלה New member 26/6/06 #12 ../images/Emo192.gifאניה בוקר טוב את כישרון לא קטן אני אוהבת את הדמויות מתוקות לאללה
A anya2000 New member 26/6/06 #18 טלושקה, איזה צמר קניתי אצלך תודה, תודה על התגובות. אני בעצמי המומה מהתוצאות. כנראה מצאתי את הנישה שלי (התחום של האומנות צולע אצלי) הגיע הזמן שאדע את השמות של הצמר שקניתי אלך (של הגמדים ושל הפיות)
טלושקה, איזה צמר קניתי אצלך תודה, תודה על התגובות. אני בעצמי המומה מהתוצאות. כנראה מצאתי את הנישה שלי (התחום של האומנות צולע אצלי) הגיע הזמן שאדע את השמות של הצמר שקניתי אלך (של הגמדים ושל הפיות)