הקוספירציה הגדולה מכל...

silentbob

New member
הקוספירציה הגדולה מכל...

אולי קרה לכם פעם שראיתם אדם זר לחלוטין פעם אחת ומאז הוא מופיע בכל מיני " תפקידים " מוזרים בחיים שלכם .... לדוגמה ראיתם אותו רץ בשכונה שלכם ומסתבר שהוא גם עובד אצלכם במקום עבודה או משהו.... זה כאילו שלאלוהים נגמרו הניצבים בסרט של חייך....

חזיר בר

New member
לפני ארוחת הבוקר אני כבר כותב הודעה

אז בדיוק היתה לי את השיחה הזאת עם חבר שלי שהצביע לי על איזה בחור שהוא ראה ברחוב וטען שמכתה ט´ הוא רואה אותו בכל מקום. בלשכת הגיוס,בקורס מדצ"ים,במשחקי כדורגל ועוד אלפי מקומות. עכשיו הוא גם חבר של מישהי מהשכבה שלנו.

uri_raz

New member
מזכיר לי בחור אחד

שפגשתי פעם ראשונה כשהוא בא לראות את הדירה שלי כשחיפשתי שותף לדירה בחיפה. אחר כך פגשתי אותו בתחנה המרכזית בירושליים בדרך מאיפשהוא לאנשהוא. אחר כך פגשתי אותו בתחנה המרכזית בתל-אביב בדרך מאיפשהוא אחר לאנשהוא אחר. וכמובן עוד כמה פעמים בסופרמרקטים, בנקים, וכיוצא בזה. רק שנראה לי שזה צירופי מקרים, מהסוג של אני מגיע לטירונות ופוגש שם מישהו שלמד איתי כיתה אחת בחטיבת ביניים, אני ממשיך מהטירונות לקורס ושני חברה מהפלוגה ומישהי מהתיכון מגיעים לאותו קורס, אני עולה על מטוס לטיסה מארה"ב לארץ ופוגש מישהו מהקורס ומישהי מהשירות. זה פשוט עניין של הסתברויות. מישהו בפורום מאגיה וכישוף כתב שהוא רצה שביום ההולדת שלו באוגוסט ירד גשם, ולהפתעתו אכן ירד גשם באותו יום. זה נורא מפתיע עד שמסתכלים בסטטיסטיקות של בית דגן ומגלים שפעם בשנתיים יורד באוגוסט גשם קל, קרי הסיכוי שמשאלתו תתגשם הוא בערך 1.65 אחוז. אותו דבר לגבי אותו בחור – הוא גר באותו איזור שאני גר, לכן זה רק סביר שאני אפגוש אותו מדי פעם בסופר או בבנק. הוא היה סטודנט כמוני באותה תקופה, ולכן זה די סביר ששנינו נוסעים באוטובוסים ונפגשים בתחנות אוטובוסים גדולות. זה לא שיש מספר מוגבל של סטטיסטים בארץ, אלא רק שמכרים נוטים לעבור מסלולים דומים בחיים (תיכון, צבא, טיול, אוניברסיטה, עבודה, ...) עם אופנות דומות (מקומות טיול אופנתיים בחו"ל, מסלולים נחשבים באוניברסיטה, ...), ככה שמבין אלפי הפרצופים שכל אחד מכיר (מאתיים בתיכון, מאתיים בטירונות, מאה בקורס, כמה מאות באוניברסיטה, ...) סביר להניח שמכרים יצוצו שוב ושוב במהלך החיים.

goldi san

New member
נכון, ככה זה תמיד בארץ

איכשהו יוצא שכל אדם קשור באופן עקיף כלשהו לרוב האנשים שבשכבת הגיל שלו, בעיקר אלה שבאותה שכבה סוציו-אקונומית. אני יכולה רק לספר שכשאני הייתי ברומא, היו כל מיני אנשים שראיתי פעם בכמה ימים בכל מיני מקומות. בלטו מאד זוג קרחים ומשפחה יפנית אחת עם ילדה.

Chot

New member
עזבי כל היפנים בכל מקרה נראים אותו

הדבר. אבל לגבי השני קרחים גם רציתי להגיד, וגם הבחור ההוא מהקפלה עם אישתו הבלונדה. בכלל בסצנה, (שבה אני מעורה היטב, שיהיה לכם ברור), זה קורה הר הרבה מאוד פעמים אבל זה בכלל לא אותו הדבר.

אילתושי

New member
אבל הפוך זה לא עובד

זה קורה לי גם, מה שאמרתם אבל דווקא אם יש מישהו שראיתי ואני מאד רוצה לראות שוב, אז דווקא אף פעם לא יוצא לי לראות אותו במקרה. אני פסימית היום, מעניין מה קרה. דווקא היה יום נורא יפה.

The Messiah

New member
אמא שלי והחבר שלה

נפגשו עם איזה שני רוכבי אופניים פעמיים בטיסות טורקיה ופעם אחת בטיסה לאמסטרדם בלי לתאם בלי כלום

rshilkrot

New member
השמו"צ הוא לא דוגמא

כי פוגשים את האנשים שהכרת שם בכל מקום, בעיקר אם היית בכל המחנות, ועשית י"ג וכל זה. זה נכון שאותה אוכלוסייה עוברת אותו מסלול פחות או יותר. וזה הכי הגיוני, כי לאנשים מאותה אוכלוסייה בד"כ יש אותן יכולות.

חזיר בר

New member
בחור,לא רק בשמו"צ יש קורס מדצי"ם

וזה דווקא לא קשור,כי פרט לקורס הזה הוא לא פגש אותו בשום מקום שקשור "לתנועה". וכמו שהבחור אמר פה,אכן,זה עניין פשוט של הסתברות.

rshilkrot

New member
תיכך תגיד שהיית בצופים או בבית"ר!

עירניק (סתם, גם הנוע"ל הם בסדר.)

IC4

New member
לא יודע אם זה תחת אותה קטגוריה אבל

היתה אחת שפעם היתה ידידה שלי ביסודי וגם שכנה שלי עד שלב מסוים ובתיכון היתה בכיהת מקבילה כך שיצא לי לראותה פעם ב.. ואני כמובן כבר לא בתיכון ומאז לא יצא לי לראות או לחשוב עליה (לא היינו קרובים בכלל) יום שלישי ראיתי אותה בתור למקדונלדס יום חמישי אחותי אומרת לי שאבא שלה נפטר אתמול. תודו שזה אפילו טיפה טיפה מוזר.

badphish

New member
אז הוא סתם מישהו

שגר איפה שאתם גרים ואתם לא מכירים (או אולי אתם אפילו יודעים את השם שלו?) והוא פשוט היה תמיד בבצפר האחר שיש שם אווווווו קונספירציה עלק

למעלה