הקופה הכי גדולה שלי אי פעם

Elad Almighty

New member
הקופה הכי גדולה שלי אי פעם

אני חייב לציין שהוריאנס בראש פוקר פשוט נוראי. הייתי מורווח 300 דולר, ואז הפסדתי יותר מ400 (את רובם ב6 ידיים ספציפיות שבהם היו לי יותר מ90% סיכוי לנצח) ועכשיו שוב מורווח במשהו כמו 50. כוסאמק, אחרי האדרנלין שזה נותן איך אפשר לחזור לשחק סיט אנד גו של 6 וחצי דולר איך?

Harleydude

New member
הקופה הכי גדולה שלי (אונליין)

הייתה כשרק לקחתי פעם ראשונה שוט ב50NL ואיזה מעצבן אחד השווה 3בט שלי בבליינדים כשהחזקתי QQ ודחף על פלופ נמוך עם J2 וגאטשוט ותפס... איזה חצי שעה אחרי זה הוא נעלם מהשולחן וחיפשתי אותו כי רציתי את הכסף שלי ופתאום אני רואה אותו עם איזה סכום הזוי ב200NL (משהו כמו 194$) מה שגרם לי להבין שזה כל מה שיש לו והוא בטח שיכור ומתחרפן. אזרתי אומץ ונרשמתי לשולחן, התיישבתי תוך 5 דק', שיחקתי בדיוק 13 ידיים עד שלחקתי לו הכל (היה לי Q7 סוטד בביג בליינד, הוא רק השווה תבליינד, היינו שנינו, צ'ק צ'ק על פלופ עם אס, טורן נתן לי פלאש דרו, צ'ק קול, ריבר נתן לי פלאש, אני מצ'קצ'ק הוא זורק איזה 100 ומשהו דולר שהיה פי איזה 3 מהקופה חח). אחחח זה היה כיף :) הקופה הכי גדולה שלי לייב היא כשישבתי עמוק בשולחן של 1-2 פאונד עם איזה 300 (אחחח איזה משחקים רכים היו בחול...), קיבלתי 3בט כשהחזקתי אסים והשני ישב עוד יותר עמוק ממני (שנינו די החזקנו ת'שולחן) ולמשהו החלטתי להתחכם איתו ורק להשוות מחוץ לפוזיציה. קיבלתי סט בפלופ ואפילו לא צ'קצ'קתי, יריתי פעמיים כשהוא העלה לי בטרן דחפתי והוא השווה. היה סט אובר סט וקופה של 600 פאונד (1000$)... רק מלהיזכר באדרנלין אני מבין כמה אני אוהב פוקר :)

2המרפא

New member
2‏ הקופות הכי גדולות שלי הפסד

וניצחון. לפני כמה שנים שיחקתי בסטארס והיה לי רול מאוד רציני אחרי פיינל טייבל בסאנדיי מיליון ושיחקתי 2-4 היד הלכה מאוד פשוט אסים קינגים פרי פלופ 1200 דולר. לצערי הרב זה לא מתקרב לקופה הכי גדולה שהפסדתי במסגרת טילט שיכור באומהה 5-10. רייז שלי עם קלפים מחוברים בינוניים ודאבל סוט 3בט של הביג כששנינו יושבים עם מעל אלפיים דולר אני משווה. פלופ נותן לי פלאש דראו ואופן הנדד אני נותן בט קופה של 200 דולר הבחור משווה אחרי שהוא נתן צ`ק. קופה 600 דולר, ריבר מביא לי 2 של הפלאש דראו השני אני שם 400 דולר הבחור חוזר עליי ברי רייז ואני דוחף. קופה 4200 הוא יושב עם פלאש דראו נאטס בטרן בריבר בלאנק ואני מפסיד קופה 4200 דולר באומהה לאס היי. לא ידעתי איפה לקבור את עצמי אותו הטילט של שעתיים עלה לי ב5 אלף דולר.

Harleydude

New member
חחח יו דונט סיי...

רעדו לי הביצים כששיחקתי 100NL סיקסמקס ושיחקתי כמו מטורף בטח מזה 5\10 ועוד אומהה... פיייייי... אני חולם על היום שיהיה לי רול ל5\10

2המרפא

New member
לא היה לי רול בשביל 5\10 אומהה

בשביל סכומים כאלה אתה צריך רול של 100K לפחות כי הרמה והוריאנס עצומים. מצד שני להיות שיכור ולראות הרבה דרואס מאזן את החוסר יכולת והרול.

Harleydude

New member
חופשי...

אני מתאר לעצמי שזה קצת טראומטי לך עכשיו אבל זה בטח היה כיף תוך כדי :)

Harleydude

New member
צ'מע אחינו

שיחקת היי סטייקס אומהה... זה לא משהו שכל אחד יכול להגיד, והפיינל טייבל בסאנדי מיליון זה גם הישג מאוד (מאוד) יפה

shaywh

New member
נ.ב. הכי גדולה שלי 172.2 אחרי רייק

והתחושה הייתה weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

למעלה