הקופסאות לחג יצאו לי ממש יפות...

sigaliot

New member
הקופסאות לחג יצאו לי ממש יפות...

ואני מצטערת שלא אוכל להעלות תמונה שלהן לפורום כי המצלמה לא נמצאת אצלי והיא גם לא תהיה בשבוע הקרוב...אז תאלצו להסתפק בהסבר ולהפעיל את הדמיון... את הקופסאות צבעתי בטכניקת קרקל , שילבתי צבעים שונים כגון זהב ושמנת , כסף וכחול , בורדו וירוק...יצא ממש יפה. במכסה הקופסה חתוך לו לב , בשביל לסתום אותו חתכתי קרטון ביצוע בגודל המתאים , צבעתי אותו בצבע המתאים ועשיתי הדבקת מפית אותה עיטרתי עם צבעי אקריליק כדי להעשירה. כיסיתי הכל בלכה. את תחתית הקופסה ריפדתי בנייר קרפ , לכל קופסה התאמתי את הצבע המתאים לה...קניתי צנצנות דבש קטנות ומיקס של שוקולדים...מילאתי את הקופסאות מכל טוב וארזתי הכל בצלופן , את הצלופן הידקתי וקשרתי עם חוט רפיה , ממש ליפפתי חבילה יפה ולזה קשרתי כרטיס ברכה שהכנתי בעצמי. לכרטיסי הברכה הורדתי מהאינטרנט ציורים של תפוח או רימונים...הדפסתי על נייר ואת הנייר הדבקתי לבריסטול כדי לתת עובי , מאחורי הציור הדפסתי ברכה אישית וציפיתי הכל בטפט שקוף. חוררתי חור בקצה הברכה והשחלתי חוט רפיה , עשיתי קשר ואחרי הקשר השחלתי חרוז מדאס שהכנתי מבעוד מועד...את הכל קשרתי לאריזה ויצא [URL='http://'] מהמם!!![/URL] זהו...מקווה שכולם יהיו מרוצים כי עמלתי על זה רבות...

av_i_va

New member
כולם יהיו מרוצים!../images/Emo140.gif

ובכל זאת - לא זה מה שחשוב. הרבה יותר חשוב הסיפוק האישי מהעשייה וכן מהנתינה. באשר לך באופן אישי... מה זה כבר "כמה קופסאות" לעומת היצירה האמיתית???

hoggle

New member
בבקשה ברגע שהמצלמה חוזרת

- תמונות! זה נשמע מהמם אנחנו חייבים לראות את זה

../images/Emo9.gif וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה יופי של יצירתיות והשקעה !!! תמיד אמרתי שהמתנות בעבודת יד הן הכי הכי. כל הכבוד, וחג שמח !!!

popo11

New member
נשמע מאד יפה ../images/Emo70.gif

ודומה לקופסאות שלי! אני נורא אוהבת לעשות ואז לתת... ככה אני יכולה לעשות ולעשות וזה לא מצטבר
וגם חוסכים כסף. אגב, אני בדר"כ לא מגלה שזה מעשה ידי. קצת מתפדחת
.

sigaliot

New member
תודה תודה אבל לא אוכל לצלם כיוון

שהמצלמה נמצאת אצל אחי וכשהוא לוקח משהו הוא שוכח להחזיר וכידוע לכם ערב החג ביום שישי ואצטרך כבר לתת את המתנות... על כל פנים , תודה על המחמאות למרות שלא ראיתם

dorlim

New member
נשמע מצוין ../images/Emo13.gif

ודי מזכיר את המתנה שלנו מבטיחה לצלם כשנסיים להכין

למעלה