התשובות שלי ../images/Emo132.gif
שיר שאני לא מסוגלת לסבול
כל שיר במזרחית - אחד ספציפי? קשה לי לבחור
הצלצול שלי בפלאפון
צלצול רגיל מאחר והפלאפון שלי זה סמסונג ישן וכסוף. ההופעה החיה האחרונה שהייתי בה הייתה של להקה ישראלית חמודה שנורא דומה ל alice in chains - שמה Lady Macbath לא זוכרת מתי.. מתישהו לפני שנתיים..? שנה..? לא יודעת איבדתי תחושת זמן.. האובססיה שלי? סדרות טלוויזיה.. אני מכורה ומפתחת אובססיה חזקה שיכולה לא לעזוב שנים.. לפחות אני מודה בזה
ממ.. האלבום הבאמת האחרון ששמעתי זה אלבום שהורדתי אתמול => של זמרת ג'אז שעושה קאברים נהדרים לשירי ג'אז ישנים וקלאסיים אבל בעיבוד שלה זה באמת יוצא מקסים. קוראים לה Michelle Walker ומצאתי אותה כי קראתי איזה טור באחד המגזינים.. בהחלט שווה הורדה (או קנייה של דיסק, אבל על מי אני עובדת?) 5 שירים מומלצים (יש פה הכל מהכל ) Lovage- life boat - צ'ילאאוט/אווירה (מי שלא מכיר- מציון לסקס) Janis Joplin- Summertime (אני חושבת שזה אחד הביצועים האהובים עליי של השיר הזה ו... כי אין על ג'ניס) Radiohead - Reckoner (שיר מהאלבום החדש - אחלה אלבום -מומלץ ביותר) P J Harvey - Kamikaze (כי או שאוהבים אותה או ששונאים אותה.. היא מדהימה לדעתי ושווה לבדוק - כל אלבום הוא משהו אחר) Amy Winehouse - stronger than me (חוץ מהשיר Rehab שטחנו לו את הצורה והוא הפך השיר שאני לא יכולה לשמוע יותר ולען אני מעבירה בכל פעם שזה מגיע אליו יש לה שירים ממש טובים - זמרת נשמה אמיתית - ו - 2 האלבומים שלה בק אין בלק ופרנק מצוינים) וואו זה נהיה ארוך..
אמ.. הייתי הולכת על ווית'ין טמפטיישן.. למרות שאוונסנס סה"כ סבבה.. ממוסחרים , אבל מה לא ממוסחר היום? ברור שאלטרנטיב.. אני אוהבת אוכל אז.. גם מתוק וגם מלוח? מלפפון חמוץ או שוקולד? אי אפשר לבחור בדברים האלו. ערוץ 2.. אני בחורה קלאסית.. לא הייתי מוסיפה כלום לגרייס כי האלבום הזה באמת מושלם מבחינתי.. אולי הייתי מחליפה בין השיר הראשון ושמה שם את גרייס או את לובר.. או... את.. לסט גודביי שמבחנתי אלה השירים היותר חזקים באלבום. זהו. DONE