הקורבן השבועי הוא!!!

MogaY

New member
שואלת:

5 שירים מומלצים: 5 סרטים מומלצים: 5 ספרים מומלצים: 3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד: מה האובססיה שלך? איזה שיר את לא מסוגלת לסבול? שיר אהוב של ג'ף: שיר פחות אהוב [שנוא?!] של ג'ף: איזה שיר היית מסירה מ-Grace? איזה שיר היית מוסיפה ל-Grace? מה המשמעות של הכינוי שלך? במה היית רוצה לעסוק בעתיד? וזהו... אין לי עוד שאלות =]

STU XD

New member
../images/Emo13.gif ייאי

5 שירים מומלצים:אני באווירת רגאי בגלל יום הולדתו של בוב מארלי אז הנה כמה המלצות: Bob Marley-Exodus Damian Marley-Beautiful Ziggy Marley-Love Is My Religion Sean Paul-I'm Still In Love התקווה 6-Faya Pon Babylon 5 סרטים מומלצים: -ספרות זולה -כלבי אשמורת -שמש נצחית בראש צלול -פייט קלאב -אמריקן ביוטי 5 ספרים מומלצים: -צינורות/אתגר קרת -אניהו/אתגר קרת -אם יש גן עדן/רון לשם -געגועי לקיסינג'ר/אתגר קרת -מלך החומוס ומלכת האמבטיה 3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד: -מוזיקה -אספקת המבורגרים -מחברת ועט מה האובססיה שלך? לכתוב, הרבה. איזה שיר את לא מסוגלת לסבול? רוצה בנות!!@#FQ#RD שיר אהוב של ג'ף: כרגע: Lover, You Sholdv'e Come Over שיר פחות אהוב [שנוא?!] של ג'ף: כרגע:Dream Brother איזה שיר היית מסירה מ-Grace? ^ איזה שיר היית מוסיפה ל-Grace? Forget Her מה המשמעות של הכינוי שלך? זה הכינוי שלי בחיים במה היית רוצה לעסוק בעתיד? במאית/תסריטאית/סופרת/עיתונאית

סטו....

מה קורה? איך החיים? איך היה היום בבית ספר? מה המאכל האהוב עליך? מה המשקה האהוב עליך? שישה להקות אהובות עליך? ספר או כמה שקראת ואהבת? מה הזיכרון האהוב עליך?(יש לך פה רישיון לחפירה
) איזה תכונה מרתיעה אותך אצל אנשים? איזה תכונה את אוהבת באנשים? איך הגעת אל באקלי? איזה מגמה את? איזה מקצוע אהוב עליך? מה החלום שלך? וחפרתי המון>< נגמר לי
בהצלחה

STU XD

New member
הייוש

מה קורה?פנאן לענן איך החיים?פנאן לענן!! איך היה היום בבית ספר?לא הייתי חח מה המאכל האהוב עליך?מלא דבריםםםם מה המשקה האהוב עליך?בירה שישה להקות אהובות עליך?התקווה 6, סיסטם, נירוונה, שוטי הנבואה, סקס פיסטולז, רד הוט [סתם זרקתי..] ספר או כמה שקראת ואהבת?אם יש גן עדן מה הזיכרון האהוב עליך?(יש לך פה רישיון לחפירה )חח בעיקר מהילדות שלי בהולנד.. איזה תכונה מרתיעה אותך אצל אנשים?התנשאות איזה תכונה את אוהבת באנשים?חייכנות, נדיבות איך הגעת אל באקלי?דרך אח שלי וידיד שהכריחו אותי לשמוע ^^ איזה מגמה את?תקשורת איזה מקצוע אהוב עליך?תקשורת מה החלום שלך?להיות מאושרת וחפרתי המון>< נגמר לי חח לא ממש בהצלחה תודה

Guybrush Marley

New member
סתו!../images/Emo118.gif

שתי שאלות. 1. מה עוד אני לא יודע עליך ואין לך בעיה להפיץ באינטרנט? (את השאר את יכולה לשלוח בפרטי) 2. אם היית עושה סרט סטייל טרנטינו, מה הייתה העלילה שלו?

STU XD

New member
איתמר!

1. מה עוד אני לא יודע עליך ואין לך בעיה להפיץ באינטרנט? (את השאר את יכולה לשלוח בפרטי) כלום XD 2. אם היית עושה סרט סטייל טרנטינו, מה הייתה העלילה שלו?אני לא מגלה לך את התסריט!!!!!!!!

Leather

New member
בובה!

את אוהבת אותי?
כמה את אוהבת אותי?
למה את אוהבת אותי?
ואם אשמין תאהבי אותי?
באמת?
מבטיחה?
מה הפרח האהוב עליך?
מה האלבום האחרון שקנית?
פיג'מה או טי-שירט?
ישנה עם דובי במיטה?
אני או הדובי למיטה?

STU XD

New member
../images/Emo9.gif

את אוהבת אותי?בטח כמה את אוהבת אותי?יותר מאימא למה את אוהבת אותי?למה לא? ואם אשמין תאהבי אותי?אפילו יותר באמת?כן מבטיחה?כןכן מה הפרח האהוב עליך?אני לא ממש אוהבת פרחים מה האלבום האחרון שקנית?היהודים-פורטה פיג'מה או טי-שירט?טי שירט ישנה עם דובי במיטה?בטח
אני או הדובי למיטה?מצטערת, הדובי...

Leather

New member
מה דובי מה?

אני עושה נעימים בגב! ומסאז' ממש שווה!

Leather

New member
צצצ, אני לא אוהבת להיות מקום שני

אחרי בובות מפוחלצות.

STU XD

New member
אם הייתה לך בובת איה [מפו הדב] ענקית,